24/3/15

Πολιτικοί του είπα-ξείπα: Παρασκευόπουλος: Δεν μίλησα για κατάσχεση του Ινστιτούτου Γκαίτε

Ο υπουργός υποστηρίζει ότι η θέση του διαστρεβλώθηκε - Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς είπε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τους πολιτικούς και τα κόμματα που μας κυβερνούν
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παρασκευόπουλος θεωρεί ότι κανένας Έλληνας πολίτης δεν θα ήθελε μια κατάσχεση σε ένα ιστορικό μορφωτικό-πολιτιστικό ίδρυμα, όπως το Ινστιτούτο Γκαίτε.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ούτε ο ίδιος θα το ήθελε, ούτε φυσικά διατύπωσε κάτι τέτοιο».Στην ανακοίνωση ο υπουργός κάνει λόγο για διαστρέβλωση της θέσης του, η οποία  οφείλεται «στην επίκληση εκ μέρους του κ. Στ. Θεοδωράκη μιας εξ ορισμού αναπόδεικτης και ούτως ή άλλως ανύπαρκτης «διαρροής», την οποία ο ίδιος ο Υπουργός κατ' επανάληψη έχει διαψεύσει».
«Οι πολίτες μπορούν οι ίδιοι να επιβεβαιώσουν την έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς στο Ινστιτούτο Γκαίτε παρακολουθώντας την ομιλία του στη Βουλή που είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο» καταλήγει η ανακοίνωση.
ΒΗΜΑ

4 σχόλια:

  1. Σαββα κατάσχεση τωρα που αγαπηθήκαμε??? Σε λίγο οποίος θα μιλάει για τέτοια θα ειναι εθνικός υπονομευτής...Φανταζομαι οτι διαπίστωσες μια κυβίστηση στο λεξιλόγιο του χρεους ,οπως το ζήτημα ειναι ηθικο( σίγουρα ειναι αλλα δεν ειναι μονο ηθικό) η πολιτικο( αραγε γιατι να απαρνηθούμε το νομικό λέω τωρα εγω) .
    Μηπως το γελάκια της κας Μερκελ ειχαν να κανουν και με αυτο το ζήτημα οπως και κάποια αλλα ? Και αυτος ο λυςαςμενος σκύλος ( οχι ο ταμ τάμ ..) που τον κρύψανε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5o μέ 5.44 λεπτό είναι τό κρίσιμο σημείο αυτών γιά τά οποία ακριβώς δεσμεύθηκε αλλά εάν καί ἐφ' όσον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aστέρης είπε:
    "Πολιτικοί του είπα-ξείπα"...
    Μπά, τώρα, στον μήνα, με τους Σύριζα-ΑΝΕΛ το ανακαλύψατε;
    Θα λείπατε, φαίνεται, πολλά χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aστέρης είπε:
    "Πολιτικοί του είπα-ξείπα"...
    Μπά, τώρα, στον μήνα, με τους Σύριζα-ΑΝΕΛ το ανακαλύψατε;
    Θα λείπατε, φαίνεται, πολλά χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.