11/3/15

O εξευτελισμός ενός ανώτερου αξιωματικού από τον αν. υπουργό Άμυνας

Φαρδύς πλατύς με την κοιλάρα του ο κ. υπουργός, απλωμένος απολαμβάνει το σόου που έστησε με τους νεοσύλεκτους.
Οι νεοσύλεκτοι απολαμβάνουν κι αυτοί με τη σειρά τους το ταξιδάκι και τα νέα ήθη στις ένοπλες δυνάμεις.
Πίσω στο διάδρομο, ο υπασπιστής του κ. Ήσυχου, ανώτερος αξιωματικός, όρθιος κλαρίνο.
Ωραία εικόνα.
Συνεχίστε να καταστρέφετε το οικοδόμημα που λέγεται ένοπλες δυνάμεις και να ταπεινώνεται τους αξιωματικούς, ισοπεδώνοντας τα πάντα λαϊκιστές πολιτικοί.
Εσεται ήμαρ!

28 σχόλια:

  1. Ο Αν.Υπουργός έδωσε εντολή στον υπασπιστή του να καθίσει κλαρίνο;
    Ο λαικισμός έχει και όρια.
    Η φωτό είναι ξεκάθαρη για αυτούς που βλέπουν δεν φορούν χρωματιστά γυαλιά. Δίπλα στον Υπστή υπάρχει και άλλος ανώτερος Αξκός που κάθεται αλλά άλλες κενές θέσεις εκεί πίσω δεν φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με την παρατήρησή σου, εκτός κι αν ο αναρτήσας την φωτογραφία και το σχόλιο μάς δώσει κάποια πηγή που να λέει ότι ο αξιωματικός διετάχθη να στέκεται όρθιος ("κλαρίνο" δεν στέκει σε καμμία περίπτωση) και, κατά τούτο, εξευτελίζεται.

      Διαγραφή
  2. Εικόνα ΜποΥρδΕλέ ΟλΕ ,, νεοσύλεκτοι στρατιώτες με τζινάκια , μπουφανάκια , ό άλλος αξούριστος ακούει μουσικούλα , γελάκια ,μπορούσε άνετα να είναι και φώτο απο καμμιά εκδρομούλα ,,

    Ο άλλος όρθιος τι παριστάνει εκεί ??? Μπράβο ρε μ@λ@κ@ θα πάρεις το παράσημο της ανοιχτής παλάμης , καλά να πάθει,, για αυτή την κατάντια φταίει αυτός και οι όμοιοι του που το μόνο που τους νοιάζει είναι να μαζέψουν ένα κάρο τσίγκινα μπιχλιμπίδια και να γεμίσουν το γαλαξία της ματαιοδόξιας τους με άστρα φλόγες και κόμητες , αυτοί διέλυσαν τον Στρατό ,είναι οι ίδιοι κομπλεξικοί που απαίτησαν να πάψουν να στελεχώνουν ως μόνιμοι το Στράτευμα οι έφεδροι Αξιωματικοί γιατί προφανώς ήταν και πιο μορφωμένοι και πιο ικανοί , ελάχιστη απόδειξη ότι τα περισσότερα Στρατόπεδα ονομάσθησαν προς τιμήν Εφέδρων , αντ' αυτού γέμισαν τις μονάδες με χιλιάδες αμφιβόλων ικανοτήτων με τη σάρα και τη μάρα κυριολέκτικά άχρηστων στελεχών (επαγγελματικό στρατό τον λένε) έκει που σε κάθε μονάδα έιχε π.χ 6 δεκανείς , 4 λοχίες 2 επιλοχίες κτλ.... γέμισε ό τόπος με 50 λοχίες καμιά 80αριά δεκανείς μια 30αρα επιλοχάρες , όλοι αυτοί ασκούν καθήκοντα για τα οποιά τσεπώνονται μισθό τα οποία κάποτε τα ασκούσε ο ανθός της νεολαίας εκπληρώνοντας απλά την θητεία του,
    πλήρη απαξίωση των βαθμών ιεραρχίας όταν βάζεις τον λοχία με 10 και 12 χρόνια υπηρεσίας να βαράει σκοπιά ο λοχίας που κάποτε έκανε καλά μια υπομονάδα μόνος του και δούλευε ρολόι αλλά κάποτε είχε και υποχρεωτική στράτευση και οι μονάδες είχαν υπερπλήρωση τώρα οι μπούληδες κάνουν τα μάστερ και τις σπουδές τους στα κόλεγια μέχρι τα πενήντα ,,

    και που σαι ακόμα ο τσύριζα θα κάνει λέει επιτρόπες φαντάρων (έτσι λένε τους στρατιώτες) που θα αποφασίζουν για τις δουλειές και τις δραστηριότητες ,,και πάλι θα το ανεχτόυνε οι ηλίθιοι με τις στολάρες.

    Υ.Γ στον λεγόμενο επαγγελματικό στρατό υπάρχουν επαγγ Οπλίτες υπεράξιοι και ικανότατοι με άριστη γνώση της ειδικότητας τους αλλά δυστυχώς ποτέ δεν έγιναν κρίσεις για να κρατήσουν τους άξιους και να διώξουν την άχρηστη σαβούρα που έχει μαζευτέι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα όσα λές είναι απολύτως ορθά, όσοι δεν θέλουν να τα παραδεχθούν είναι απλά νοητικά καθυστερημένοι...

      Διαγραφή
    2. Και δεν είναι φυσικά μόνο τα θέματα εσωτερικής λειτουργίας του Στρατού τα οποία ενδεικτικά αναφέρω, που δείχνουν την παρακμή ,(οι Στρατιώτες απολύονται χωρίς να έχουν ρίξει σφαίρα ,ρίχνουν με βιντεογκειμς σφαίρες εικονικό πεδίο βολής για να κάνουν λέει οικονόμια απο τις σφαίρες ,,oi ξεφτίλες στις σφαίρες που θα σώσουν τη ζωή του στρατιώτη κάνουν οικονομία ) είναι και όπως σωστά λες οτι ο εχθρός είναι στην ομόνοια πλέον οτι δεν κάναν κιχ για την τροπολογία του βουβουζέλα για να μπαίνουν οι αλβανομαιμούδες στην Ευελπίδων ,το στεφάνι στους γερμανούς απο τον ξεφτίλα που γυρνούσε ασκεπής με τη ντουντούκα και και πόσα ακόμη,,, οι περήφανες αξιωματικάρες όπως λέν και κάτι αδέσποτα εδω μέσα ασχολούνται με το αν ΄ή στολή υπ αριθμόν 6 συνοδεύεται μετα λευκών χειρωκτίων μετα ξίφους ή ανευ ξίφους ......μιλάμε για μασονία κανονικά τι να λέμε τώρα.. μόνο λίγες εξαιρέσεις υπάρχουν μετρημένοι

      Διαγραφή
  3. Σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον κυριε ΑΛΑΣΤΟΡ ελληναρα ξερόλα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φοβήθηκες μη σκίσω το καλτσόν σου ,,, απο όλα αυτά που είπα τι δεν είναι αλήθεια στο Στρατό και δεν ισχύει,,αλλά κανά γιωτάς συριζοκόμουνας θα σαι για να θίχτηκες !

      Διαγραφή
  4. Ο Αξκός από σεβασμό τον κύριο Υπουργό έμεινε όρθιος και θα το έκανε στον οποιοδήποτε ανώτερο του .Αν ο υπουργός δεν του προτείνει να καθίσει,εκείνος από μόνος του δεν θα το κανει ουτε και οποιοδήποτε αξκός θα το εκανε, Ετσι ειναι οι έλληνες Αξκοί σήμερα.περηφανοι και αξιοπρεπείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μου λες ρε μεγάλε οι υπερήφανοι αξιωματικάρες που ήταν όταν ο Βενιζέλος τροποιποιούσε τις εγκυκλιους των στρατ. σχολών για να χώνει μέσα τα παιδιά των αλβανοπακιστανών;;; Έτσι γιατι χορτάσαμε απο μαγκιά ...κλ....και ο κ....φινιστρίνι. Οι υπερήφανοι αξκάρες....θέλουν να είναι εε για να τσεπώνουν χρήματα χωρίς κίνδυνο πολέμου, περιφέρονται στις πρεσβείες για μπόνους και .....τηρούν το χιλιοβιασμένο σύνταγμα... Με λίγα λόγια πρέπει να πέσει πολύ ξύλο. Ακούς εκει....περηφανοι και αξιοπρεπείς....ΡΕ ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που σε ενόχλησε ο Αλάστωρ, βλάκα με περικεφαλαία

      Διαγραφή
  5. Γενικοτερα η εικόνα τα λέει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα κύριε Καλεντερίδη, επίπεδο πραβδανέτ και πιο κάτω.Ο αξιωματικός μάλλον κινείται, θέσεις ΚΕΝΕΣ υπάρχουν αλλά στην προσπάθειά μας να αποδομήσουμε το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ πάση θυσία, πέφτουμε και εμείς σε επίπεδο πραβδανέτ.
    Συγκλονιστική πάντως η προσπάθεια σας για το δίκτυο 21 και την πρώην κυβέρνησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή να μην ασκηθεί κριτική για τη φωτογραφία; Είναι αυτή εικόνα να βγαίνει προς τα έξω;

      Διαγραφή
    2. Κριτική να ασκηθεί, αν χρειάζεται. Όχι μόνο στην φωτογραφία, αλλά σε ο,τιδήποτε. Εσύ βλέπεις αντικείμενο κριτικής στην φωτογραφία; Εγώ όχι και ειλικρινά λυπούμαι για την φτήνια της ανάρτησης. Κάτι τέτοια δεν τιμούν ούτε το ιστολόγιο, ούτε τον ιστολόγο.

      Διαγραφή
  7. ..."...και να ταπεινώνετε τους αξιωματικούς..."...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «απαίτησαν να πάψουν να στελεχώνουν ως μόνιμοι το Στράτευμα οι έφεδροι Αξιωματικοί γιατί προφανώς ήταν και πιο μορφωμένοι και πιο ικανοί»

    Με εξεπαίδευσαν στο ΚΕΝΚ έφεδροι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί τους οποίους θυμάμαι με συγκίνηση.

    Ήσαν όλοι τους παιδιά της Ελλάδας, ως επί το πλείστον φτωχά αλλά με καρδιά και ψυχή Ελληνική, οι Έφεδροι Λοχίες μας Μποζάρης, Παλαιογιάννης, Παρίσης, Κατσαρός, Μακρής, Ευαγγελινέλης, Παππάς, ο ασκών καθήκοντα Επιλοχία Έφεδρος Λοχίας Βασίλειος Βελέντζας που ήταν πολύ υπερήφανος επειδή είχε υπηρετήσει στην ΕΛΔΥΚ της Κύπρου μας.

    Χωρίς κάποια άλλη, εκτός από την ηθική αμοιβή, φρόντιζαν στον σύντομο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους να μας εκπαιδεύσουν όσο μπορούσαν καλλίτερα.

    Τους θαυμάζω ακόμη και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, πως κατάφερναν να σιδερώσουν τόσο έντεχνα τις στολές τους (έφτιαχναν πιέτες στην φτωχή απλή στολή τους για να την κάνουν πιο εμφανίσημη!) και να βελτιώσουν το παρουσιαστικό τους λες και ήσαν όχι φτωχοί στρατευμένοι Έλληνες κληρωτοί, αλλά επίλεκτοι άλλων πλουσιότατων χωρών και στρατών.

    Θυμάμαι τον νεαρό έφεδρο Λοχία που έδιδε την εντύπωση δεκαεξάχρονου, που μου έλεγε πως έφαγε 40 μέρες φυλακή επειδή λιποθύμησε από την ζέστη κατά την διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ. Που σε πορείες διέσχιζαν το ποτάμι και περνούσαν μέσα από το νερό, με πρώτο τον σαραντάχρονο Λοχαγό τους και μετά όλοι οι άλλοι στρατιώτες

    Κατά την επιστράτευση του 1974 Διοικητής μας ήταν στην μονάδα αναπλήρωσης μας ο μπαρουτοκαπνισμένος Συνταγματάρχης Πεζικού (μόνιμος εξ εφέδρων) Γεώργιος Γεμενετζής. Είχε πολεμήσει σε ηλικία 16 ετών κατά των Βουλγάρων στο Εθνικό αντάρτικο της Μακεδονίας. Τραυματίστηκε στον βραχίονα και πιάστηκε από τους Βουλγάρους αιχμάλωτος σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως από όπου δραπέτευσε. Βαρειά τραυματισμένος από νάρκη μονιμοποιήθηκε σχεδόν εν αφασία στο φορείο. Υπηρέτησε σχεδόν συνεχώς στα σύνορα. Αργότερα ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην Κύπρο.

    Μας ενέπνεε με πατριωτικό ενθουσιασμό και πολύ θάρρος. ιδίως σε μένα που έμαθα μετά από ένα μήνα πως οι συγγενείς μου στην Κύπρο ήταν καλά.

    Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι....οι παραγωγικές σχολές, τίποτα εισάγουν και απολύτως τίποτα εξάγουν.... 'Όταν θα αρχίσουν να εισάγουν αληθινούς έλληνες θα αρχίσουν να βγάζουν και αξκούς.... Τώρα παίρνουν ότι υπάρχει στην ελληνική κοινωνία , με ελάχιστες εξαιρέσεις....υπομείωνες βολεψάκηδες και καθυστερημένους.... Και κλείνω με την μουσική αφιέρωση ενός υποτιθέμενα άριστου αξκού, ο οποίος συμμετείχε σε χορωδία τραγουδώντας....ΓΟΥΙ ΑΡΡΡΡ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ....ΓΟΥΙΙΙΙΙΑΡΡΡΡΡΔΕ ΤΣΙΛΝΤΡΕΝΤ......δυστυχώς αυτοί είναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....και μην ξεχνάτε ...την Μεγίστη την φυλά ο ταγματάρχης ...που μάλλον δεν έχει πάρει είδηση ότι οι εχθροί φτάσαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ......

      Διαγραφή
  9. Nativist
    μη βλέπεις τη φωτογραφία με στενό μάτι.
    Η όλη διαδικασία είναι εξευτελιστική.
    Ο υπουργός αραχτός, με τους νεοσύλλεκτους αραχτούς και τον αξιωματικό να προσπαθεί να ισορροπήσει σε μια τέτοια τραγελαφική κατάσταση.
    Αυτό είναι το ζήτημα.
    Ο υπουργός μπορεί να δείξει τη φροντίδα και την αγάπη για τους οπλίτες με άλλους τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την βλέπω με στενό μάτι, αλλά απλώς την βλέπω. Εμποδίζει κανείς τον αξιωματικό να καθίσει; Για ποια διαδικασία μιλάς;

      Διαγραφή
  10. Nativist
    μιλώ για τη διαδικασία συμμετοχής του υπουργού στις διαδικασίες κατάταξης των νεοσυλλέκτων.
    Δεν θέλω να την χαρακτηρίσω, όμως δεν είναι αυτός ο ρόλος του υπουργού.
    Ο λαϊκισμός δεν ωφέλησε ούτε πρόκειται να ωφελήσει τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουμε να κάνουμε με ΜΙΑ και μόνη φωτογραφία που αποτυπώνει μία στιγμή της συνάντησης κι ΟΧΙ όλη τη συνάντηση, το κλίμα και το πνεύμα της.
    ΜΙΑ και μόνη φωτό, ένα στιγμιαίο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ενός γεγονότος κι όχι όλο το γεγονός.
    Αυτού του είδους η αποσπασματικότητα είναι ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟΥ τύπου...
    Το συνοδευτικό σχόλιο-λεζάντα της φωτό είναι απλά ενδεικτικό της νοοτροπίας του μέσου καραβανά με μια δόση σαμαρικού δημαγωγικού πολιτικαντισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. El Carnicero Rojo
    με το Σάββα μιλάς. Ο Ήσυχος δεν έχει καμία δουλειά να περιφέρεται ανάμεσα σε νεοσύλλεκτους και τους γονείς τους και να σέρνει από πίσω του υπασπιστές και συμπαραμαρτούντα.
    Αυτά να τα κάνει στο πολιτικό του γραφείο.
    Ως υπουργός οφείλει να προασπίζεται και την εικόνα του υπουργού και την εικόνα των υπασπιστών του.
    Ο στρατός δεν είναι μπουλούκι, ούτε τσούρμο και δεν πρέπει να καταντήσει.
    Αλλά δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί που απαξίωσαν στρατό και αξιωματικούς, φταίνε και οι αξιωματικοί που δέχτηκαν να γίνουν παιχνιδάκια στα χέρια και τις ορέξεις του κάθε άσχετου.
    Σου υπενθυμίζω την περίπτωση του Μπεγλίτη (αποφεύγω να τον χαρακτηρίσω), που γελοιοποίησε τις ένοπλες δυνάμεις και καρατόμησε δεκάδες πανάξιους αξιωματικούς.
    Σήμερα είναι στην κάλαθο της ιστορίας, όμως τη ζημιά την έκανε.
    Ίσως αύριο να βρίσκεται εκεί και ο Ήσυχος.
    Πρέπει να σκέφτεται με τις πράξεις του αν βλάπτει ή όχι έναν θεσμό που μετρά δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στα πεδια των μαχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και για να έχουμε καλούς λογαριασμούς, θα πρέπει ο κάθε πολιτικός που διαβαίνει την πύλη του Υπουργείου να δείχνει τον σεβασμό που δικαιούνται εκείνοι που έφαγαν τη βροχή, το χιόνι, τις λάσπες, τα σχοινιά, τις χαράδρες και τα βουνά, τις ολονύχτιες υπηρεσίες και τα ξενύχτια επί 35 και 40 χρόνια, υπηρετώντας την πατρίδα κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες.
    Γι' αυτό ο κάθε Ήσυχος και ανήσυχος, όταν έχει δίπλα του αξιωματικό, πρέπει να τον σέβεται και να το δείχνει έμπρακτα.
    Γιατί η διαδρομή κανενός πολιτικού δεν μπορεί να συγκριθεί με τη ζωή και την προσφορά ενός ενσυνείδητου αξιωματικού, ιδιαίτερα μάχιμου.
    Αν θέλεις ψάξε λίγο την περίπτωση της πρόσφατης αποστρατείας του αρχηγού ΓΕΣ Μανωλά και δεν αναφέρω τίποτε άλλο στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί να τη σκέπτεται ο Ήσυχος περισσότερο από τον Κωσταράκο που πήγε επίσημα ως Α/ΓΕΕΘΑ και κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των ναζί κατακτητών στο γερμανικό νεκροταφείο;
    Όταν έχεις τέτοιους ανώτατους αξιωματικούς, καλώς πράττεις ως πολιτικός προιστάμενός τους και τους εξευτελίζεις για χάρη των νεοσυλλέκτων ΠΟΛΙΤΩΝ (το υπενθυμίζω επειδή οι αξ/κοί τους φέρονται σαν αλβανούς κατάδικους)...
    Τα πράγματα δεν είναι μονόπλευρα αλλά αμφίδρομα... και τα γαλόνια δεν κερδίζουν αυτόματα το σεβασμό... και ξέρεις καλύτερα από μένα Σάββα πως σε άλλες εποχές ούτε τα γαλόνια κερδίζονταν αυτόματα αλλά με αίμα... και το αίμα έφερνε αυτόματα και τα γαλόνια και το σεβασμό σε όποιον τα κέρδιζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. El Carnicero Rojo
    τον Κωσταράκο τον χτυπήσαμε αλύπητα από το ιστολόγιο, κάτι που αποφεύγω να κάνω σε αξιωματικούς.
    Όμως η πολιτκή ηγεσία των κράτησε και αποστράτευσε τον Μανωλά.
    Τα λέω παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι, αλλά ο Κωσταράκος δεν είναι ένα πρόσωπο απομονωμένο... είναι μέλος του Σώματος των Ελλήνων Αξιωματικών... η αισχύνη του αντανακλάται σε ένα ολόκληρο Σώμα... ε λοιπόν όταν το Σώμα αποφασίσει να αποκαθαρθεί από τους Κωσταράκους, τότε οι κάθε είδους Ήσυχοι θα του οφείλουν μεγαλύτερο σεβασμό.
    Η αμφίδρομη σχέση που λέγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. El Carnicero Rojo
    έχεις δίκιο, γι' αυτό έδωσε μια συνέντευξη ο Παραγιουδάκης, πρώην ΓΕΕΘΑ και τον κατακεραύνωσε.
    Αυτο μπορούμε να κάνουμε ως σώμα, αυτό κάναμε.
    Μάλιστα εγώ έγραψα ότι όταν ένας Α/ΓΕΕΘΑ καταθέτει στεφάνι στους κατακτητές, τότε δίνει το χειρότερο μήνυμα προς τους υφισταμένους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνούμε πως ο Παραγιουδάκης έδρασε ορθώς... κι ως προς τον Κωσταράκο και ως προς τον άθλιο Ρίχτερ... κι έσωσε την τιμή του σώματος των Αξ/κών... (και το λέω εγώ αυτό για έναν κρητικό που ψέγει ένα μανιάτη συμπατριώτη μου)... πάντως το ίδιο το σώμα θα μπορούσε να κάνει κι άλλα περισσότερα για τους Κωσταράκους του είδους του... το ξέρεις καλύτερα από μένα το φαινόμενο των αξ/κών-πλασιέ ξένων αμυντικών βιομηχανιών κι άλλα συναφή φαινόμενα που αμαυρώνουν το Σώμα... προσωπικά, θα ήθελα να δω "γυρισμένες πλάτες" στη ΛΑΕΔ απέναντι σε κάθε Κωσταράκο που σκάει μύτη... και τότε ο κάθε Ήσυχος θα οφείλει να βγάλει το σκασμό απέναντι σε κάθε αξ/κό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απο τον Στρατο αποκομισα τις καλλιτερες εντυπωσεις, οπως τις περιεγραψε παραπανω και ο Ευμενης ο καρδιανος. Οποιος ομως δεν εχει υπηρετησει δεν μπορει να καταλαβει τι θα πει στρατιωτικη πειθαρχια και για ποιον λογο υφισταται αυτη. Εαν μαλιστα τυχει να συριζοφερνει η εχει αλλεργια με το Στρατευμα τοτε εξειγουνται οι τοσο εμπαθεις και απαραδεκτες θεσεις του για το Στρατευμα. Μεμονωμενες περιπτωσεις σιγουρα θα υπαρχουν αλλα δεν επιτρεπεται να γενικευουμε.

    Το Στρατευμα δεν ειναι πολιτικη αρενα και πρεπει να κρατηθει οσο γινεται μακρυα απο την συνηθη καθημερινη μας μικροπολιτικη. Θα επρεπε να ειμαστε ποιο προσεκτικοι με αρνητικα σχολια, σε εποχες σαν αυτες που ζουμε τωρα, και που την χωρα μας την επιβουλευονται σχεδον ολοι οι γειτωνες μας. Ο Σαββας ειναι στρατιωτικος και εκτιμα ορισμενα πραγματα απο αλλη σκοπια απ οτι ορισμενοι απο εμας ανεμελα δεν θελουμε η δεν μπορουμε να δουμε.

    Ξενοκρατης απο Βιεννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.