23/4/15

Απόφαση βόμβα: Τούρκος υπουργός στο μνημόσυνο των Αρμενίων στην Κωνσταντινούπολη!

Μια απόφαση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βόμβα έλαβε η τουρκική κυβέρνηση, για να μετριάσει το κύμα καταδίκης και κατακραυγής που έχει ξεσπάσει σε διεθνές επίπεδο, με την ευκαιρία της 100ής επετείου της γενοκτονίας των Αρμενίων.
Η κυβέρνηση Αχμέτ Νταβούτογλου έλαβε απόφαση, ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Βολκάν Μποζκίρ, να συμμετάσχει στη λειτουργία και το μνημόσυνο που θα γίνει στο Πατριαρχείο των Αρμενίων, στην Κωνσταντινούπολη, στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας.
Σύμφωνα με την είδηση, που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, είναι η πρώτη φορά από το 1916 που τουρκική κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί επίσημα σε μια τέτοια λειτουργία.
Πηγή: Pontos news

4 σχόλια:

  1. Από το 1916.....μάλιστα. Στην Τουρκία οι προδότες θεωρούνται προδότες, στην Ελλάδα οι πολεμοκάπηλοι τυχοδιώκτες και στην ουσία προδότες θεωρούνται πατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπεις τώρα τι αποτελέσματα έχει η πίεση? Και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα....Είναι νωρίς ακόμα! Πάλι όμως εμείς θα μείνουμε απέξω, ξέρεις γιατί? Γιατί εμείς δε σεβόμαστε τους δικούς μας νεκρούς, είμαστα κακια φάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με βλεπω στο τελος να καταληγω στο Δαφνι,απο την μια τους συχαινομαι και ναι τους μισω,(τους εκάστοτε κυβερνοντας),από την άλλη τους θαυμαζω και εχω αρχισει να τους λατρευω,(τους εκάστοτε κυβερνοντας).
    Βοηθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εντύπωσή μου είναι ότι οι Τούρκοι δεν συμμετείχουν εκεί ως σε τελετή μνήμης γενοκτονίας επίσημα αλλά σε μνημόσυνο απλά, αφού δέχονται ότι υπήρξαν θύματα όχι λόγω γενοκτονίας αλλά λόγω πολέμου πείνας κλπ Έξυπνη κίνηση αλλά αργά ή γρήγορα θα δεχτούν εκόντες άκοντες αυτά που δέχεται όλος ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.