27/4/15

Μαξίμου: Στήριξη στον Βαρουφάκη, αλλά ο συντονισμός στον Τσακαλώτο - Αναδιατάσσεται η διαπραγματευτική ομάδα

Μετά τα πυρά που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Eurogroup και το βάλτωμα των διαπραγματεύσεων, το Μαξίμου αναδιατάσσει τη διαπραγματευτική ομάδα. Αποφασίστηκε η συγκρότηση πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης υπό την ευθύνη του υπουργού Οικονομικών, όμως ο συντονισμός της ανατίθεται στον Ευκλείδη Τσκαλώτο.
Αναλυτικά:


  • Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε η στήριξη στον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη που έχει γίνει στόχος μεθοδευμένων δημοσιευμάτων του διεθνούς Τύπου. Ο υπουργός Οικονομικών Γ.Βαρουφάκης κινείται πάντα στο πλαίσιο των συλλογικών αποφάσεων και των επιτελικών οργάνων της κυβέρνησης. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα συνεχίσει να εργάζεται για μια βιώσιμη λύση.
  • Συγκροτείται πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης υπό την ευθύνη του υπουργού Γ.Βαρουφάκη, με τον συντονισμό της να ανατίθεται στον Ευκλ.Τσακαλώτο.
  • Για την καλύτερη υπoστήριξη των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα αποφασίστηκε η δημιουργία ειδικής ομάδας συντονισμού, υπό τον γγ της Κυβέρνησης Σπύρο Σαγιά.
  • Στον γγ δημοσιονομικού σχεδιασμού του υπουργείου Οικονομικών, Ν.Θεοχαράκη, ανατέθηκε η συγκρότηση ενός σχεδίου για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Σχέδιο που θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα συμφωνία του Ιουνίου.
  • Τέλος την ευθύνη των τεχνικών κλιμακίων του Brussels Group αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΣΟΕ, Γ.Χουλιαράκης.
Κέρδος online   27/4/2015 13:25

1 σχόλιο:

  1. Ἀπὸ ὅτι μαθαίνω οἱ δανεισταὶ δὲν ἄλλαξαν τὴν δική των, ἐμεῖς διατί, ὑποχρεωθήκαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.