26/4/15

Εδώ σας θέλω - Πώς να κατακτήσετε μια όμορφη Ρωσίδα!!!

Γιούλια Μαγιόροβα, RBTH
Απλοί κανόνες συμπεριφοράς που θα «ξεκλειδώσουν» τις άμυνες και θα σας αφήσουν να διαπιστώσετε οι ίδιοι πόσο υπέροχες και ξεχωριστές είναι οι κοπέλες στη Ρωσία.
Πηγή: Shutterstock / Legion Media
Οι κοπέλες στη Ρωσία θεωρούνται πολύ όμορφες. Εκτός αυτού, είναι εξαιρετικές νοικοκυρές, στοργικές μητέρες και πιστές φίλες. Γι’ αυτό, δεν είναι καθόλου παράξενο ότι άντρες απ’ όλο τον κόσμο θέλουν να γνωριστούν με Ρωσίδες.
Όμως, όπως συμβαίνει και με οποιοδήποτε άλλο έθνος, ο κόσμος στη Ρωσία έχει και αυτός τις ιδιαιτερότητές του και αν δεν τις γνωρίζει κάποιος, μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις.

Η γνωριμία

Καλύτερο είναι να γνωριστείτε με μια Ρωσίδα σε παρέα φίλων, καθώς αν της γνωρίσει τον άντρα κάποιος από τον κύκλο της, αυτή θα τον αντιμετωπίσει αμέσως με μεγάλη εμπιστοσύνη, επειδή η αρχή «ο φίλος του φίλου μου είναι και δικός μου φίλος», είναι από τις θεμελιώδεις στη ρωσική κοινωνία.
Αν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, τότε μπορείτε να γνωριστείτε με μια κοπέλα στο δρόμο ή σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο χώρο. Σ’ αυτή την περίπτωση ο απλούστερος τρόπος είναι να ζητήσετε κάποια βοήθεια. Πείτε ότι ήρθατε από άλλη χώρα, δεν ξέρετε καθόλου τα ρωσικά και δεν μπορείτε με τίποτα να βρείτε την πινακοθήκη Τρετιακόφ ή το θέατρο Μπολσόι. Μετά, ρωτήστε τι θα σας συμβούλευε η ίδια να επισκεφτείτε, ποια είναι τα αγαπημένα μέρη της σ’ αυτή την πόλη.
Καλύτερα να μην αρχίσετε τη γνωριμία με ένα σωρό κομπλιμέντα. Αυτό μπορεί να φοβίσει την κοπέλα και αμέσως θα κάνει σκέψεις για το τι σκοπούς έχετε. Ενώ, αν αναφέρετε κάποια λογική παράκληση, τότε αυτές οι σκέψεις από πλευράς της θα αποφευχθούν. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη βοήθεια, προτείνετέ της να την κεράσετε έναν καφέ, πείτε ότι θα θέλατε πολύ να γίνετε φίλοι και να μάθετε περισσότερα για τη ρωσική κουλτούρα.

Το ξεκίνημα της σχέσης

Αν καταφέρατε να πάρετε τον αριθμό του τηλεφώνου της, συγχαρητήρια. Εδώ όμως πρέπει να φερθείτε προσεκτικά και να θυμάστε ορισμένους κανόνες.
Μην τηλεφωνείτε πολύ συχνά ή σε ακατάλληλο χρόνο. Στις Ρωσίδες δεν αρέσει η φορτικότητα. Δεν είναι καλή ιδέα να ρωτάτε που βρίσκεται, με ποιον, τι κάνει, καλύτερα να ρωτήσετε πώς είναι η διάθεση και η υγεία της, κάτι που θα αποτελεί ένδειξη φροντίδας, και όχι προσπάθεια να την ελέγξετε.

Το πρώτο ραντεβού

Στη διάρκεια της συνάντησης συμπεριφερθείτε με σεβασμό και ευγένεια (είναι μια συμβουλή για τη συναναστροφή με οποιαδήποτε κοπέλα, όχι μόνο με τις Ρωσίδες). Μην ξεχνάτε τους καλούς τρόπους και θα δείτε ότι αυτό θα αποβεί προς όφελός σας.
Οι κοπέλες στη Ρωσία εκτιμούν όταν τους ανοίγουν την πόρτα, τις βοηθούν να βγάλουν ή να φορέσουν το παλτό. Οπωσδήποτε χαρίστε της λουλούδια. Για τις Ρωσίδες αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ένδειξης ενδιαφέροντος. Από τα δώρα, ιδιαίτερα τα ακριβά, καλύτερα να παραιτηθείτε τον πρώτο καιρό. Η κοπέλα μπορεί να σκεφτεί ότι θέλετε να την εξαγοράσετε. Διαφορετική υπόθεση είναι το να πληρώσετε το λογαριασμό εκεί που θα καθίσετε, ή το ταξί.
Αν ο καιρός το επιτρέπει, προσκαλέστε τη να πάτε μια βόλτα, να σας δείξει τα αγαπημένα μέρη στην πόλη της. Τις συζητήσεις για την αρχιτεκτονική και την ιστορία περάστε της σταδιακά σε κάτι πιο προσωπικό και βαθύ, ρωτείστε τι την συνδέει προσωπικά με αυτά τα μέρη, έκανε μήπως αυτή περιπάτους εδώ όταν ήταν μικρή. Αναμνήσεις όπως αυτές προκαλούν συνήθως θετικά συναισθήματα.
Εάν ο καιρός δεν ευνοεί τον περίπατο, προσκαλέστε τη σε μια έκθεση. Εδώ μπορείτε να διακριθείτε ο ίδιος, γι’ αυτό συγκρατείστε απλώς στη μνήμη σας μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα και πείτε τα σε μια χαλαρή κουβέντα. Στις Ρωσίδες αρέσουν οι μορφωμένοι και πολύπλευροι άντρες, επομένως αυτό το μικρό τέχνασμα μπορεί να αποβεί ωφέλιμο.

Ιδιαιτερότητες των Ρωσίδων

Οι Ρωσίδες, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, είναι ανεξάρτητες και φιλόδοξες. Δεν υπολείπονται απ’ τους άντρες σε εξυπνάδα και στην καριέρα, αλλά η οικογένεια είναι γι’ αυτές πολύ σημαντική. Ως εκ τούτου, περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας έχουν οι άντρες που επιδιώκουν σοβαρή και μακροχρόνια σχέση.
Προσέχουν πάντοτε τον εαυτό τους: Το κτένισμα, το μανικιούρ, το μακιγιάζ, το ωραίο ντύσιμο. Χωρίς αυτά, μια κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα βγει βόλτα. Για το λόγο αυτό, καλύτερα να κανονίσετε τη συνάντηση τουλάχιστον μια ημέρα πριν. Προσπαθήστε η εξωτερική σας εμφάνιση να είναι αντίστοιχα καλή. Τα σπορτέξ και τα ρούχα από μαγαζί αθλητικών θα πρέπει να απορριφθούν, αλλά και το κοστούμι και η γραβάτα μπορεί να δημιουργήσουν μια υπέρ το δέον επίσημη ατμόσφαιρα. Επομένως, η καλύτερη επιλογή είναι ένα smart-casual.
Τα κορίτσια στη Ρωσία δεν ανταγωνίζονται ποτέ τους άνδρες. Δεν προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν υστερούν σε τίποτα απέναντι στο ισχυρό φύλο, αντίθετα με τις Ευρωπαίες. Το σύνθημά τους είναι: Να είσαι πραγματική γυναίκα δίπλα σ’ έναν πραγματικό άνδρα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να το παρακάνετε και να το παίξετε μάτσο.
Ακολουθείστε αυτούς τους απλούς κανόνες και θα μπορέσετε οι ίδιοι να διαπιστώσετε το πόσο υπέροχες και ξεχωριστές είναι οι κοπέλες στη Ρωσία.

2 σχόλια:

  1. Η κυρια δουλευει στο Ρωσικο παραρτημα του γραφειου συνοικεσίων-γνωριμιών ΛΟΥΗ ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οπωσδήποτε χαρίστε της λουλούδια. Για τις Ρωσίδες αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ένδειξης ενδιαφέροντος"

    Προσέξτε μόνο μην την πατήσετε όπως ο Γιαπωνέζος με την Αμερικανίδα :)

    https://www.youtube.com/watch?v=kMk8-7i3C40

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.