31/5/15

Οι Σαουδάραβες προσέλαβαν το Ισραήλ για να καταστρέψει τη Υεμένη για λογαριασμό τους

Αναρτήθηκε από τον Gordon Duff, Senior Editor στις 21 Μαΐου, 2015,
VETERANS TODAY (USA)
Βόμβα Νετρονίου έπεσε από αεροπλάνο της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας (IAF) με Σαουδαραβικά χρώματα ...
Από τους Gordon Duff και Jeff Smith, Συντάκτες
Ένα βίντεο που ελήφθη από την Υεμένη, με ημερομηνία λήψης που πιστεύεται να ήταν στις 20 Μάιου  2015,  δείχνει μια έκρηξη, που αναλύθηκε από εμπειρογνώμονες πυρηνικών όπλων που διέγνωσαν, με πολύ μεγάλη πιθανότητα, η έκρηξη να ήταν από βόμβα νετρονίου η οποία θα μπορούσε μόνο να είναι από μια ισραηλινή επίθεση. 



IAEA confirms Nuclear Attack on Yemen, May 20, 2015

Η ανάλυση:
Α. Δεν είναι συμβατική βόμβα 2k lb. Είναι πολύ μεγαλύτερη.
Β. Είτε είναι μια πολύ μεγάλη βόμβα ΜΟΑΒ μεγαλύτερη των 4.000 λιβρών, ή ;;;;;
Το μέγιστο βάρος για ένα F-15/16 είναι περίπου 2.000 λίβρες ωφέλιμο φορτίο ανά bomb rack αλλά αποκλείεται να είναι μια ΜΟΑΒ.
Γ. Φαίνεται ότι πρόκειται για μια μικρή βόμβα νετρονίου. Το μέγεθος, το χρώμα, ο φαινομενικός φωτισμός και η διάρκεια της μπάλας φωτιάς που κρεμάται στον αέρα και το πολύ μεγάλο μανιτάρι ογηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Η συσκευή απεικόνισης εικόνων από κάμερες CCD έδειχνε «σπινθήρες» (ανίχνευση νετρονίων). Αυτό είναι το λευκό φλας σε ορισμένα πίξελ στο βίντεο. Όταν μια φωτογραφία περιέχει λευκά φλας σε ορισμένα πίξελ, συμβαίνει επειδή έχει χτυπηθεί από νετρόνια πυρηνικής έκρηξης. Φορτίζει το ηλεκτρονικό κύκλωμα του CCD παράγοντας λευκά φλας.
Εάν η ακτινοβολία είναι πολύ υψηλή, μπορεί να καεί το τσιπ. Είχαν μεγάλα προβλήματα με αυτό στην Ιαπωνία με τις κάμερες-ρομπότ της Φουκουσίμα που έσπασαν λόγω των πολύ υψηλών επιπέδων ακτινοβολίας.
Δ. Ο βομβαρδισμός έγινε πιθανότατα από ένα F-16 της Τσαχάλ (IDF) με σαουδαραβικό χρωματισμό. 

Δεν κρύβουν καν τη χρήση τους πια, μόνο που δεν το παραδέχονται δημοσίως και η ΔΟΑΕ δεν κάνει τίποτα ή δεν λέει τίποτα. Αυτό είναι το πραγματικό έγκλημα πολέμου. Ο ΟΗΕ το αγνοεί πλήρως, αντιδρά μόνο αν παραπονούνται οι ΗΠΑ, η Γαλλία ή το ΗΒ ...... .. Η Ρωσία και η Κίνα δεν είπαν τίποτα.
Ε. Αυτή είναι τώρα η δεύτερη γνωστή χρήση πυρηνικών όπλων στην Υεμένη από τη Σαουδική Αραβία
............ ..

Υστερόγραφο:
Α. Το απόσταση της κάμερας από την έκρίξη υπολογίζεται σε περίπου 4 με 5 μίλια, με βάση το χρονοδιάγραμμα του κρουστικού κύματος.
B. Οι Σαουδάραβες δεν έχουν κανένα F-16. Το αεροσκάφος που αναφέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε για να αμολήσει τη βόμβα στην Υεμένη ήταν F-16. Φωτογραφίες και η ακουστική υπογραφή επιβεβαιώνουν ότι ο θόρυβος των κινητήρων είναι από ένα μονοκινητήριο μαχητικό τζετ του τύπου F-16.



Ο Jeff Smith είναι πυρηνικός φυσικός και πρώην επιθεωρητής της ΔΟΑΕ.

Gordon Duff is a Marine combat veteran of the Vietnam War. He is a disabled veteran and has worked on veterans and POW issues for decades.

Gordon Duff is an accredited diplomat and is generally accepted as one of the top global intelligence specialists. He manages the world's largest private intelligence organization and regularly consults with governments challenged by security issues.

Gordon Duff has traveled extensively, is published around the world and is a regular guest on TV and radio in more than "several" countries. He is also a trained chef, wine enthusiast, avid motorcyclist and gunsmith specializing in historical weapons and restoration. Business experience and interests are in energy and defense technology.

Visit
Gordon Duff's YouTube Channel



2 σχόλια:

  1. Αν αυτο όντως ισχύει πρόκειται για ξεκάθαρο έγκλημα κατα της ανθρωπότητας! Ωστόσο πρεπει αναμφισβήτητα να διερευνηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι μικρής ισχύος η βόμβα, τότε δεν είναι ισχυρότερη από μία τύπου ΜΟΑΒ.Βέβαια δεν γνωρίζω κατά πόσο τα πυρηνικά κατάλοιπα της βόμβας είναι επικίνδυνα και για πόσο καιρό αλλά δεν είναι όλες οι βόμβες πυρηνικού τύπου, το ίδιο.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.