29/5/15

Ισλαμικό Κράτος: Βίντεο με κρατούμενο να σκάβει τον τάφο του πριν τον αποκεφαλίσουν - Τα ίδια έκαναν και οι Τούρκοι στους Έλληνες

Συνεχίζει τη δημοσιοποίηση μακάβριων εικόνων η τζιχαντιστική οργάνωση
Όμηρος του Ισλαμικού Κράτους με πορτοκαλί στολή εμφανίζεται σε βίντεο της οργάνωσης να σκάβει ο ίδιος τον τάφο του λίγο πριν τον αποκεφαλίσουν.
Ο άνδρας φέρεται να ήταν κατάσκοπος των συριακών αρχών στην περιοχή της Συρίας την οποία ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος και εμφανίζεται να χρησιμοποιεί αξίνα και φτυάρι για να δημιουργήσει τον χώρο όπου θα τοποθετηθεί το ίδιο του το άψυχο σώμα λίγο αργότερα.
Το βίντεο έχει γυριστεί σε συριακό έδαφος.
Ο κρατούμενος, ο οποίος φέρει πληγές στο πάνω μέρος του σώματός του, εμφανίζεται να «παραδέχεται» τα «εγκλήματά» του λίγο πριν χάσει τη ζωή του.
Μιλώντας στα αραβικά, αναφέρει ότι κατάγεται από το Αλ Καριατάιν, πόλη στην κεντρική Συρία και περιγράφει τη δουλειά του ως κατασκόπου.
«Σκότωσαν τον Αμπού Χασάν και το Ισλαμικό Κράτος με συνέλαβε», εμφανίζεται να λέει στην κάμερα.
Το όνομα του ομήρου, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι Ζίαντ Αμπντέλ Αλ Αμπού Ταρέκ και όλη την εργασία διάνοιξης του τάφου την πραγματοποιεί ξυπόλυτος.
Στο βίντεο δεν φαίνεται η στιγμή της εκτέλεσης, ωστόσο υπάρχουν πλάνα μετά το πέρας της, όπου φαίνεται το άψυχο σώμα του Ταρέκ.
Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.