3/5/15

Προτού ρίξουμε το ανάθεμα στη Μιράντα Ξαφά ας σκεφτούμε…


Προτού σπεύσουν όλοι να μπουν στον διαγωνισμό ποιος θα ρίξει πρώτος το ανάθεμα στη Μιράντα Ξαφά, που δήλωσε ευθαρσώς ότι τα χρήματά της τα έχει αποσύρει από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, ας σκεφτούν λιγάκι την επιχειρηματολογία της.
Είναι ψέμα ότι δεν ασχολείται κανείς στη χώρα – όχι μόνο η παρούσα κυβέρνηση – με την εξασφάλιση των προϋποθέσεων παραγωγής του πλούτου, αλλά με την «αναδιανομή», δηλαδή να τα εντοπίσουν όπου και σε όσους υπάρχουν χρήματα, ασχέτως του πως αποκτήθηκαν, να τα πάρουν και να τα «αναδιανείμουν»;
Η ενέργεια αυτή είναι προβληματική από την αρχή, από τη λογική της, διότι στην ουσία υπονοεί ότι όποιος στην Ελλάδα έβγαλε λεφτά είναι εξ ορισμού απατεώνας! Ενώ η αλήθεια είναι πως τους απατεώνες πρέπει να τους ψάξουν να τους εντοπίσουν μέσα στο πολιτικό σύστημα που όλα τα κόμματα υπηρέτησαν, ένα σύστημα που στήθηκε στη μεταπολίτευση, στο οποίο τύχη είχε όποιος είχε τα κατάλληλα «διαπιστευτήρια».

Κάπως έτσι αρχίσαμε να μιλάμε για «τα δικά μας παιδιά», αυτή την αρρωστημένη κατάσταση, όπου δεν είχες τύχη εάν δεν διέθετες… «μπάρμπα στην Κορώνη», γέμιζαν τα πολιτικά γραφεία πολιτικών και πολιτικάντηδων, οι οποίοι ενώ στην πραγματικότητα ήταν αυτό που το πεζοδρόμιο αποκαλεί «για σφαλιάρες», είχαν γίνει παράγοντες, παρότι επρόκειτο για καραμπινάτες περιπτώσεις κηφήνων, παρασίτων και τρωκτικών.
Τα ανθρωπάκια αυτά εργάστηκαν με πολύ φιλότιμο για να συντηρήσουν το παρασιτικό μοντέλο με βάση το οποίο λειτουργούσε η χώρα, το οποίο ευημερούσε, μαζί με τους ίδιους, όσο η Ελλάδα διέθετε τη δραχμούλα.
Για περισσότερα πατήστε Defence-point

1 σχόλιο:

  1. Η κυρια Ξαφα υπηρξε μερος και μαλιστα επιφανες του συστηματος που τωρα αναθεματιζει προσποιούμενη την ειλικρινη.Τα χρηματα η το μεγαλυτερο μερος των χρηματων της είναι από τους φορους των Ελλήνων που την πληρωναν ενώ σαν μελος της παρεουλας απολαμβανε μεγαλεία στο ΔΝΤ, στην Παγκοσμια Τραπεζα η οπου αλλου την εστελνε η παρεουλα για να εξυπηρετει τα συμφεροντα της παρεας.
    Αυτά θα μπορουσε να τα ελεγε αν τα χρηματα της ηταν από τις επιχειρήσεις της και όχι από κρατικοδίαιτες ηγεμονικες θεσεις,ασε που διαβιωντας στην Εσπερια απεκτησε πολλα κονε ώστε παντα να εχει την σιγουρια της καλης θεσης,φυσικα δεν είναι η μοναδικη ακομα και η συνγυμναζομενη με τον ολετηρα ΓΑΠ μετα την ληξη της υπουργικης της θητείας αναχωρησε για το Παρισι για πληρωμένα μεγαλεία από τον μακακα Ελληνα.
    Ας αφησουν λοιπον τα παραμυθια ολοι αυτοι που τρωγαν και πιναν από το υστέρημα του Ελληνικου λαου, ασε που εκτος από τους ιδιους βολευοτανε και το σοι,οι γκομενοι,οι φιλοι κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.