25/5/15

Η Ζωή απορρίπτει τον Ταγματάρχη για την ΕΡΤ

Η Ζωή απορρίπτει τον Ταγματάρχη για την ΕΡΤ
Τη διαφωνία της με την επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ εξέφρασε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεν υπάρχουν μονόδρομοι, δεν μπορεί να υποστηριχθεί η επιλογή Ταγματάρχη. Δεν συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργό ούτε με την κυβέρνηση. Πρέπει να είμαστε πιο συλλογικοί και να μην διαλέγουμε φθαρμένα πρόσωπα”, είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Στη δική του ομιλία το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε στείλει μήνυμα προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς να κατονομάζει, για την καθυστέρηση στον ορισμό της συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που θα κρίνει τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την “άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ χωρίς άλλη κωλυσιεργία” και κάλεσε όλους και όλες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σημειώνεται ότι σήμερα Δευτέρα συνεδριάζει η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με αντικείμενο την έγκριση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Ζήτημα δημοκρατίας και όχι οικονομίας, χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές η Ζωή Κωνταντοπούλου, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχουν μονόδρομοι», υποστήριξε ότι η επιτροπή λογιστικού ελέγχου μπορεί να ζητήσει αναστολή πληρωμής χρέους μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της.

«Δε συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργό, ούτε με την κυβέρνηση, αλλά πρέπει να λειτουργήσουμε πιο συλλογικά και να μη διαλέγουμε φθαρμένα πρόσωπα» σημείωσε μεταξύ άλλων, ενώ για το θέμα της ΕΡΤ σχολίασε ότι η επιλογή Ταγματάρχη δε μπορεί να υποστηριχθεί.

mignatiou.com  www.megatv.com

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.