27/5/15

Σε δυο χρόνια η Ρωσία θα εξολοθρεύσει τους αμερικανούς!

O Ομπάμα κρύβει από τους αμερικανούς την βιβλική Προφητεία
Η Δευτέρα Παρουσία έχει... ρωσικό πρόσωπο για κάποιους αμερικανούς! Ενα άκρως... προφητικόmail διέρρευσε από τα γραφεία του ρεπουμπλικανού πρώην υποψηφίου για την αμερικανική προεδρεία Χέρμαν Κέιν, το οποίο, ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγορεί τον Μπαράκ Ομπάμα πως αποκρύπτει από το αμερικανικό έθνος την μεγάλη Προφητεία της Βίβλου: Τον Ιανουάριο του 2017 η Ρωσία θα επιτεθεί στις ΗΠΑ και μάλιστα με ηλεκτρομαγνητική βόμβα, η οποία θα εξολοθρεύσει το 80% των αμερικανών πολιτών!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Russia Todayτο οποίο επικαλείται το πρακτορείο MSNBC, το e-mail που εστάλη στους υποστηρικτές του Κέιν «αποκαλύπτει» τη συνωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα και των ηγετών της εκκλησίας, που αποκρύπτουν από τον αμερικανικό λαό την αλήθεια, αλλά και τον τρόπο διάσωσής τους! Διότι, όπως διευκρινίζεται στο mail, υπάρχει τρόπος διάσωσης και τον αποκαλύπτει με ένα σύντομο ντοκιμαντέρ και ... μόλις 49 δολάρια! Σημειώνεται πως είναι καλύτερα να παρακολουθήσει κανέις το επισυναπτόμενο βίντεο μόνος του, χωρίς κανέναν μάρτυρα (γιατί άραγε;)
Το mail, το οποίο σπονσοράρει κάποιος ονόματι Νάιθαν Σέπαρντ που αυτορποσδιορίζεται ως λόγιος μελετητής της Βίβλου και απόλυτος ειδικός στην επιβίωση του ανθρώπινου είδους από την υπέρτατη καταστροφή, τονίζει: «Εάν νοιάζεστε για την ασφάλειά σας και το μέλλον των παιδιών σας, δελιτε αυτό το ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ και την ασφάλεια σας, αφήστε τώρα τις δουλειές σας και αγοράστε με μόλις 49 δολάρια το πρόγραμμα: “Επιβιώνοντας σε έσχατους καιρούς”».Oπως είναι φυσικό, το επίμαχο mail έχει γίνει viral, προσφέροντας άφθονο υλικό για σάτιρα ανά τον διαδικτυακό - πλανήτη!

10 σχόλια:

  1. ρε τι κάνουν τα Αμερικανάκια για να βγάλουν φράγκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί παει viral;.....δεν ειμαι βαρβαροφωνος αγαπητοι μου,παρακαλω να μου το μεταφρασετε καθως συμβαινει να ομιλω μονο την Ελληνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπάρχει μια διαδικασία που λέγεται "δικαστική συμπαράσταση" για κάτι τέτοιους προφήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είδα στο Youtube. Πραγματικά ανησυχητικό ,όχι για τις...προφητείες , αλλα για το γεγονός πως η ισχυρότερη στρατιωτικά χώρα του κόσμου έχει καταντήσει ένα έθνος διανοητικά καθυστερημένων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διανοητικά καθυστερημένοι ήταν πάντα , απλά τώρα το καταλάβαμε.

      Διαγραφή
    2. Η ταπεινότητα μου θα διαφωνήσει σε κάποια που είπες και κυρίως στο ότι οι Αμερικανοί είναι διανοητικά καθυστερημένοι.

      Επειδή ο συγκεκριμένος είναι ακραίος Ρεπουμπλικάνος δεν σημαίνει ότι όλοι σκέφτονται σαν αυτόν. Υπάρχουν και χειρότεροι που πιστεύουν ότι "Το Αμερικάνικο Έθνος είναι το Έθνος των Ελεύθερων ανθρώπων και το έχει ορίσει ο Θεός να κυβερνάει τον κόσμο" .
      Εξαρτάται που θα ψάξεις. Αν πας στους Αμερικανούς πεζοναύτες (ή γενικώς ρεπουμπλικάνους) ξέχασε το :)
      Άλλου όμως υπάρχουν φυσιολογικοί Αμερικανοί, φυσιολογικοί άνθρωποι.

      Οι ΗΠΑ δεν είναι Έθνος. Είναι η χώρα των μεταναστών, των φτωχών, των καταπιεσμένων του παρελθόντος και όσων θέλανε(ή αποφασίσουν ότι θέλουν) να ρίξουν "μαύρη πέτρα" πίσω τους για διάφορους λόγους και να πάνε εκεί για να πετύχουν. Είναι η χώρα της αξιοκρατίας αλλά ταυτόχρονα είναι και η πρωτεύουσα του καπιταλισμού με ότι συνεπάγεται αυτό.

      Οι ΗΠΑ είναι η ισχυρότερη πολεμική μηχανή του κόσμου (όπως σωστά είπες) όχι επειδή έχουν υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα αλλά επειδή τα χειρίζονται οι καλύτεροι(οι πιο έξυπνοι και ικανοί) απ' όλο τον κόσμο διότι ΗΠΑ είναι όλος ο κόσμος. Όχι μόνο όποιος γεννιέται εκεί. Κι αυτοί που γεννήθηκαν εκεί οι πρόγονοι τους ήρθαν απ΄'αλλού άρα "Δεν σταματάμε να μαζεύουμε τους καλύτερους από παντού. Είσαι Αμερικανός και δεν το ξέρεις. Ο Θείος Σαμ σε θέλει". Αυτή είναι η νοοτροπία.
      Οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση...

      Διαγραφή
    3. Έτσι στις Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις μπορεί στο USMC να υπάρχουν πχ ισπανόφωνοι μέσης νοημοσύνης από φτωχογειτονιές του LOS ANGELES που θέλανε να ξεφύγουν από τις συμμορίες διότι ξέρανε ότι ο δρόμος της παρανομίας θα τους οδηγήσει στον θάνατο. Φεύγουν λοιπόν από την συμμορία και πάνε να καταταχθούν πεζοναύτες για τον θείο Σαμ διότι θα έχουν καλό μισθό, φαγητό, σπίτι, στρατιωτική ασφάλιση και ελπίζουν να φτάσουν ζωντανοί σε ηλικία σύνταξης και να μην τους έχει σκοτώσει ένας Ισλαμιστής.

      Παράλληλα, την ίδια στιγμή που θα παίρνει αυτή την απόφαση ο νεαρός ισπανόφωνος σε μια φτωχογειτονιά του LOS ANGELES να καταταχθεί στο USMC, σε κάθε γωνιά του πλανήτη οι ΗΠΑ στρατολογούν για το USN (την τελειότερη πολεμική μηχανή του κόσμου) τους/ τις καλύτερους/ες νεαρούς/ες από αυτό που ονομάζεται "Human resources".
      Το ανθρώπινο δυναμικό και η συνεργασία των ατόμων που το αποτελούν είναι η βάση της ισχύος.

      Οι "άγγελοι" του "Θεού που εμπιστευόμαστε" που βρίσκονται κυριολεκτικά παντού, ανάμεσα στις άλλες δουλειές τους πάντα κοιτάνε να στρατολογούν νέους "αγγέλους"

      Ψάχνουν τα κατάλληλα άτομα ασχέτως ιδιότητας αρκεί να συγκεντρώνουν ένα σύνολο χαρακτηριστικών:
      Άτομα με υψηλή ικανότητα συνεργασίας, εύστροφα, ετοιμόλογα, ψύχραιμα, με διάφορα ταλέντα που μπορεί να έχουν, με πρακτική σκέψη, με καθαρό οικογενειακό ιστορικό σε θέματα Ισλάμ, άτομα που θεωρούν ότι ο κάθε συνομιλητής τους ασχέτως του τι δείχνει μπορεί να είναι πιο έξυπνος από αυτά(το αντίθετο ακριβώς από την Ελληνική νοοτροπία που τα ξέρουμε όλα και ειρωνευόμαστε πολλές φορές τον/την άλλο/η).

      Όλοι αυτοί οι ικανοί άνθρωποι(άσπροι, μαύροι, κίτρινοι, μιγάδες, καθολικοί, προτεστάντες, ορθόδοξοι, βουδιστές) στο κόσμο μπορεί "ξαφνικά" να ακούσουν έναν "ψίθυρο", να ακούσουν μια πρόταση για να φορέσουν τη στολή του Σαμ που θα συνοδεύεται κι από ένα καλό νούμερο. Και το κυριότερο:

      Την δέσμευση ότι από την ώρα πουν το ναι και "βαπτιστούν" Αμερικανοί, θα είναι Αμερικανοί όπως όλοι οι άλλοι Αμερικανοί χωρίς καμία διάκριση.

      Όσοι προέρχονται εκτός ΗΠΑ, αν δεχθούν τη πρόταση, θα πετάξουν, θα "βαπτιστούν", θα ξεχάσουν την πατρίδα τους, θα έχουν νέα και μοναδική πατρίδα και θα πάνε στην Ναυτική ακαδημία αξιωματικών, θα περάσουν 5 (1+4) χρόνια σκληρής εντατικής εκπαίδευσης ενώ παράλληλα θα μπορούν να σπουδάσουν με υποτροφία σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή, είτε για βασικές σπουδές, είτε για μεταπτυχιακά. Η μέρα τους θα ξεκινάει πριν καν χαράξει με 2 ώρες κουπί σε φουσκωτή λέμβο και πορείες με σακίδια και όταν θα τελειώνει το κουπί και η πορεία θα αρχίζουν τα πολλά push ups με την αρβύλα του/της εκπαιδευτή/τριας καρφωμένη στην πλάτη να πιέζει και να φωνάζει "Are you happy?!".
      θα συνεχίζει με μαθήματα στο πανεπιστήμιο ή εντός της ακαδημίας μέχρι το μεσημέρι που υπάρχει απαραιτήτως μεσημεριανή ξεκούραση. Στην συνέχεια θα συνεχίζει μέχρι το βράδυ με διάφορες "προαιρετικές" δραστηριότητες διότι εκεί είναι πρακτικοί άνθρωποι. Δεν τον υποχρεώνουν σε όλα τον δόκιμο. Μόνος του επιλέγει. Μόνος του πηγαίνει πχ να βελτιώσει την σκοπευτική του ικανότητα εκτός των τυπικών υποχρεωτικών μαθημάτων σκοποβολής και μαθαίνει να "ρίχνει" με τα πάντα. Μόνος του επιλέγει να μάθει κι άλλες ξένες γλώσσες. Μόνος του επιλέγει εξτρά μάθημα περί "Επικοινωνίας". Μόνος του επιλέγει να βελτιωθεί για να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός.

      Όταν θα τελειώσουν την ακαδημία όλα αυτά τα παιδιά "διαμάντια" απ 'όλο τον κόσμο, θα είναι οι καλύτεροι και πιο καλοπληρωμένοι αξιωματικοί ΕΔ παγκοσμίως που θα χειρίζονται τα καλύτερα οπλικά συστήματα παγκοσμίως. Τα καλύτερα και τα πιο φιλόδοξα, "ο αφρός του αφρού", από αυτά τα "διαμάντια" επιλέγονται για τις μυστικές υπηρεσίες.

      Όπως μπορείς να αντιληφθείς λοιπόν όποιος στρατολογεί τους καλύτερους(είτε εντός ΗΠΑ είτε εκτός) και έχει γενικά τέτοιες υπηρεσίες, μόνο "διανοητικά καθυστερημένο" δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις. Είναι έξυπνος και μαζεύει ισάξιους ή και καλύτερους του.

      Διαγραφή
  5. Μα τι περιμένατε από ένα έθνος κυνηγών κεφαλιών; Οι ίδιοι αγοράζουν ιδέες και νοημοσύνη και τώρα που έχουν οικονομικό πρόβλημα θα αγοράζουν βούρλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.