20/6/15

Δείτε το εκπληκτικό πρωτοσέλιδο του Der Spiegel για την Ευρώπη

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣΔείτε το εκπληκτικό πρωτοσέλιδο του Der Spiegel για την Ευρώπη
Με τίτλο «Σεισμός» και μια φωτογραφία που παραπέμπει σε σκηνές από τον Αρμαγεδδώνα, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel κυκλοφορεί το νέο του τεύχος αύριο και αναρωτιέται αν η κρίση στην Ελλάδα σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για το οικοδόμημα της ενωμένης Ευρώπης.

Το άρθρο του γερμανικού περιοδικού που μιλάει για την «τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης» παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης για το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, με επίκεντρο την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σχεδιάζει ριζικές αλλαγές για τον τρόπο λειτουργίας της ένωσης.

«Η απειλή ενός Grexit, την οποία προσπαθούν να εξαλείψουν η Αγκελα Μέρκελ ο Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία διάβρωσης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Η διαχείριση της κρίσης του μεταναστευτικού στη Μεσόγειο κατέδειξε την αποτυχία του συστήματος των Βρυξελλών. Ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σχεδιάζει τώρα ριζικές μεταρρυθμίσεις. Θα αποτελέσουν την τελευταία ευκαιρία για τη διάσωση της ενότητας της Ευρώπης» αναφέρεται στον πρόλογο.

imerisia

2 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι ότι την ένωνε ο φόβος της ΕΣΣΔ την οργάνωναν οι ΗΠΑ καιτην κρατούσε ειρηνική η αδυναμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.