14/7/15

Προκλητικός Βαρουφάκης: «Προς τρόικα εσωτερικού: Επιλέξτε όποιο φόρουμ, όποιο δικαστήριο, όποια αρένα θέλετε. Θα είμαι εκεί να υπερασπιστώ 5 μήνες αγώνων. Εσείς;»

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Προκλητικός Βαρουφάκης: «Προς τρόικα εσωτερικού: Επιλέξτε όποιο φόρουμ, όποιο δικαστήριο, όποια αρένα θέλετε. Θα είμαι εκεί να υπερασπιστώ 5 μήνες αγώνων. Εσείς;»

Με ανάρτηση του στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης παίρνει θέση και απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν για το παράλληλο νόμισμα και στον Ανδρέα Λοβέρδο που ζήτησε να παραστεί στην εξεταστική για τα μνημόνια.
Ο πρώην ΥΠΟΙΚ έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του «Τα καλύτερα όπλα είναι αυτά που δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτά σχεδιάζαμε όταν μας απείλησαν με Grexit ώστε για να μην μας επιβληθεί.
Προς τρόικα εσωτερικού: Επιλέξτε όποιο φόρουμ, όποιο δικαστήριο, όποια αρένα θέλετε. Θα είμαι εκεί να υπερασπιστώ 5 μήνες αγώνων. Εσείς;»
Ημερησία

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΑΕΚΑΡΑ
      κάνε υπομονή για λίγο και θα δεις γιατί είναι προκλητικός.
      Απλά περίμενε.

      Διαγραφή
  2. HTAN O MANADIKOS POU EIXAI ARXIDIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    ETSI NA TON BLEPETAI KAI NA KLETAI KOTESSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως η επίθεση που δέχεται κυρίως δεν ειναι για αυτού λεει η κανει αλλα για τους τρόπους του και απο ανθρώπους που ειναι παπαγαλάκια η εφαρμοστές των ξένων οδηγιών των Νενεκων της σημερινής Ελλάδας Αυτό κάτι λεει στοχευμένες λάσπη επιθέσεις απο ανθρώπους όπως ο Λοβέδρος που μετα τις αυτοκτονίες των οροθετικών που διαπόμπευσε δεν θα έπρεπε να ειναι εντός της πολιτικής σκηνής. Ο Βαρουφάκης ειναι ιδιόρρυθμος που μπορεί να διαφωνώ με τις απόψεις του αλλα δεν ειναι ανεπαρκής ούτε ανίκανος Επιτρέψτε μου να πω οτι απο τουςεπικριτες του παρά πολλοί εχουν αποδεδειγμένα αποδειχθεί ανερμάτιστοι καοι επιζήμιοι για το εθνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λες "επιζήμιοι για το έθνος'', τί εννοείς; Μήπως επιζήμιοι για το κόμμα ήθελες να πεις; Γιατί απλά, και καλά κάνει ο Σάββας και το επισημαίνει, το ίνδαλμά σου κατέστρωσε σχέδιο καταστροφής της χώρας. Στην αρχή συμφωνούσε μαζί του κι ο Τσίπρας, όταν όμως διαπίστωσε πως η τακτική Βαρουφάκη οδηγούσε στον γκρεμό, άλλαξε πορεία. Με λίγα και απλά λόγια. Εκλογές τον Ιανουάριο δεν έπρεπε να γίνουν γιατί το αποτέλεσμα της πολιτικής Βαρουφάκη - Τσίπρα, είναι κατά πολύ χειρότερο εκείνης των Σαμαρά - Βενιζέλου. Αυτή την καμπή η ιστορία θα την καταγράψει με τα πιο μελανά χρώματα.

      Διαγραφή
  4. Το αμερικανικoν κόμμα της Ελλάδος μας θυσίασε για την ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης, βεβαια φταίμε εμείς γιατί μας θυσίασαν επειδή είχαμε γίνει ο εύκολος στόχος, αλλα εσείς ακόμα τους υποστηρίζετe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι Ναζί του Βερολίνου ήθελαν στην διαπραγμάτευση μία αμοιβάδα επιπέδου Στουρνάρα και φαγώθηκαν για την αντικατάσταση του από τον Φεβρουάριο, αρκεί από μόνο του να αποδείξει ότι ο Βαρουφάκης υπηρετούσε την χώρα και όχι το Δ΄ Ραίχ.

    Δεν προκαλεί καμμία εντύπωση ότι όλοι οι ντόπιοι παπαγάλοι, παρέα με την Γερμανική συνιστώσα Ντόρα, έχουν βγάλει δόντια από χθές εναντίον του ;

    Που κολλάει η συνεχής αναφορά στο "προδότης" ;

    Αυτό είναι το σύνθημα - κουτόχορτο που πρέπει να ταίσουν οι διάφοροι "παράγοντες" τον λαό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βαρουφάκης απομακρύνθηκε ύστερα από απαίτηση, μεταξύ άλλων, στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού.
    Αυτοί οι στενοί συνεργάτες του Τσίπρα φαντάζομαι δεν κατατάσσονται στην κατηγορία των παπαγάλων, των γερμανοτσολιάδων και των ξενοκίνητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.