7/7/15

Ηλίας Φαραγγιτάκης: Προετοιμαστείτε για τεραστίων διαστάσεων καταστροφή

Σε κάθε περίπτωση προετοιμαστείτε για τεραστίων διαστάσεων καταστροφή. Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού δεν σημαίνει ούτε πολιτική επαναστατικότητα ούτε πολιτική συνέπεια. Πολύ γρήγορα θα αποδειχτεί με δραματικό τρόπο.
Φυσικά έχει πίσω του εκατομμύρια οικονομικά κατεστραμμένων αλλά μαζί με αυτό έχει ένα λαό που δεν θέλει να δεί κατάματα τα τραγικά προβλήματα του και επιλέγει πάντα όποιον του χαϊδεύει τα αυτιά.
Η αθλιότητα του Τσίπρα είναι μοναδική και όμως στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι ο πολιτικός ηγέτης που τους αντιπροσωπεύει.
Οι άθλιοι τακτικισμοί του ολοκληρώνουν την πλήρη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας ενώ οι έξω προετοιμάσουν μεθοδικά την ολοκλήρωση του στραγγαλισμού μας.
Μην περιμένετε οτιδήποτε καλό σε κάθε πιθανό σενάριο ακόμα και το καλύτερο.
Μετά το δημοψήφισμα δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να ισχυριστεί ότι κάποιος αλλοίωσε την βούληση του.
Η δραχμή, η βίαιη χρεοκοπία και η Σοβιετία σε πολύ λίγο θα προβάλουν ως η μόνη λύση σε ένα λαό που απλά θα παρακολουθεί τον μοιραίο ηγέτη του να ολοκληρώνει την πλήρη και ανεπανόρθωτη καταστροφή κάθε πιθανότητας για επανεκκίνηση.
Στο τέλος ελπίζω να μην ακρωτηριαστούμε και γεωγραφικά.
Σε αυτό το περιβάλλον οι μόνοι ευτυχισμένοι είναι τα άθλια κοράκια των διεθνών αγορών που καιροφυλακτούν.
Η μετάδοση της κρίσης δεν αποτελεί για μένα παρηγοριά.
https://www.facebook.com/elias.pharangitakes?fref=nf

22 σχόλια:

  1. Άλλη μία τεράστια προσωπικότητα από την λαική αγορά του facebook, σε ένα κορυφαίας σημασίας άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί Δημήτρη εσύ είσαι τεράστια προσωπικότητα που σχολιάζεις;
      Όσο για τον Ηλία, τον γνωρίζω, τον εμπιστεύομαι και γι' αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη της δημιοσίευσης.
      Η μήπως ετοιμάζεσαι μαζί με τους φασιστομπολσεβίκους να μου στέιλεις κανέναν εισαγγελέα;
      Το ξαναλέω, γιατί μήνες τώρα δείχνεις ότι δεν μπορείς ή δεν θέλεις να καταλάβεις. Τον Ηλία, τον γνωρίζω, είναι ένας αγνός πατριώτης.
      Τέτοιους θέλουμε.
      Εσύ μείνε με τον Τσίπρα και τον Καμμένο.
      Δικαίωμά σου.

      Διαγραφή
    2. Σάββα, όπως έχω ξαναγράψει, φοβούμαι ότι η απόφαση να μάς διώξουν από την ΕΕ είναι ειλημμένη εδώ και δύο περίπου χρόνια. Απλώς το "ΟΧΙ" και προηγουμένως οι ψευτομαγγιές των Τσίπρα και Βαρουφάκη, έριξαν νερό στον μύλο των "καλοθελητών".
      Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά όλες οι ενδείξεις προς τα εκεί είναι.

      Διαγραφή
    3. Αυτά δεν λέγμαε τόσον καιρό Nativist;
      Όμως επικράτησαν οι δημαγωγοί, οι καταστροφείς της χώρας, που εξαπατησαν τους πολίτες με ένα δημοκρατικοφανές πραξικόπημα, το δημοψήφισμα.

      Διαγραφή
    4. Όχι ακριβώς. Και με την προηγούμενη κυβέρνηση κάπου εδώ θα καταλήγαμε, απλώς λίγο αργότερα και βασανιστικότερα. Προφανώς αυτή θα ήταν η τύχη μας, αφού δεν μπορεί να ζει κανείς εσαεί με δανεικά και δεν είχε γίνει ούτε η παραμικρή προσπάθεια για ουσιαστική ανάπτυξη, δηλαδή παραγωγή εγχωρίου πλούτου.

      Αυτά λέγαμε, ή τα έλεγα εγώ τουλάχιστον.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητοί πάμε καβάλα για έξοδο χωρίς σχέδιο αντιμετώπισης του τι έρχεται με μόνο όπλο φιλολογικές εκθέσεις.... και το φταίξιμο θα το ρίξουν στους ξένους.... δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι και να μην το βλέπουν... εγώ πιστεύω ότι αυτό θέλουν: να μας ξεπεράσουν οι εξελίξεις και να το παρουσιάσουν ως την μόνη λύση χρεώνοντας το στους ξένους.....

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Κύριε Καλεντερίδη,

      Και φυσικά δεν είμαι τίποτε περισσότερο από ένας απλός άνθρωπος.

      Όμως και εγώ γνωρίζω και εμπιστεύομαι την γιαγιά μου την Βαρβάρα, πλήν όμως δεν γράφω τίποτε από όσα μου λέει, γιατί παραμένει παγκοσμίως άγνωστη όπως και ο φίλος σας.

      Διαγραφή
    8. Δημήτρη,
      δείξε σεβασμό στο χώρο και στον ιδιοκτήτη, γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της.
      Αλλιώς τράβα με τη γιαγιά σου.

      Διαγραφή
    9. Κύριε Σάββα, γιατί συνεχίζετε αυτές τις "σημειολογικές" εκτροπές? Όσο θα χαρακτηρίζετε τους συριζαίους απατεώνες "φασιστομπολσεβίκους" τόσο άλλοι (και εγώ, χωρίς να το επιθυμώ εξαρχής) θα σας "περιλούζουν" με αντίστοιχους χαρακτηρισμούς.
      Αν οι συριζαίοι είναι φασιστομπολσεβίκοι εμεἰς οι άλλοι τι είμαστε? Και αν οι αριστεροί είναι εκτροπικοί οι Στρατηγοί του "ΝΑΙ" τι είναι? (ειδικά στο μέλλον, εννοώ όλο το ταγμένο ιδεολογικά στο ΝΑΤΟ στράτευμα). Νομίζω πως και εσείς έχετε παρασυρθεί από το πάθος της παραταξιακής σας ένταξης (με την ευρεία έννοια), όπως όλος ο κόσμος. Η αλήθεια είναι σε αυτό που λέει ο Nativist που δεν τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε με ενδιαφέρει τι πιστεύει και από που κρατάει η σκούφια του. Αν θέλετε να υπάρξει κοινός εθνικός τόπος να κάνετε και "εσείς" μια προσπάθεια αυτοκριτικής και αυτοθέασης. Όσο είσαστε και "εσεις" εγκλωβισμένοι σε εμφυλιοπολεμικά σχήματα θα είμαστε και "εμεἰς". Μην περιμένετε κάποια προβατοποίηση της αριστεράς (και η αριστερά το ίδιο) και αν θέλετε την ταπεινή συμβουλή μου (με σεβασμό και τιμή προς την προσφορά σας σε κρίσιμα σημεία) μην πιστέψετε ποτέ πως έχουμε παραδοθεί, "εμείς". Ούτε θα παραδοθούμε. Το μόνο που έχει νόημα είναι να δούμε αν υπάρχει κοινός τόπος απέναντι στον κοινό εχθρό, τους Τούρκους, για όσους το πιστεύουν αυτό, αφού όπως ξέρετε και στην "δεξιά" και στην "'αριστερά" (όλων των αποχρώσεων, από ροζουλί μέχρι κατακόκινο) υπάρχουν και οι δύο απόψεις απέναντι στους Τούρκους..αυτά

      Διαγραφή
    10. Eriugena
      αν έγινε αυτό μερικές φορές, έγινε για την ηγεσία και ποτέ για τους πολίτες και τους ψηφοφόρους.
      Επειτα, δεν είναι και τόσο υποτιμητικό ούτε βρισιά το νεομπολσεβίκος.
      Πολιτκός χαρκτηρισμός είναι.
      Το φαιστομπολσεβίκος δεν ξέρω αν το χρησιμοποίηση, ίσως, όμως η συμπόρευση Χ.Α.-ΣΥΡΙΖΑ μάλλον μας δίνει αυτό το δικαίωμα.
      Όσο για την παράταξη, δεν με αφορούν αυτά, όπως δεν με αφορούσαν ποτέ.
      Τέλος, αν φαίνεται κάποια αγωνίσα στα γραπτά και τις αναρτήσεις, είναι γιατί βλέπω την καταστροφή που μακάρι να μην έλθει.
      Όμως το φωνάζω από τις 4 Ιανουαρίου με δεκάδες άρθρα και δυστυχώς έχω επαληθευθεί.

      Διαγραφή
    11. Αυτό που βάζω στο τραπέζι, προς όλους (δεν δίνω λίνκ γιατί η αυτοπροβολή είναι τώρα ανόητο πράγμα), είναι το "συνωμοσιολογικό" ενδεχόμενο της εργαλειοποίησης όλων από ξένες δυνάμεις. Ποτέ μέχρι τωρα στην ζωή μου δεν συνωμοσιολόγησα, αλλά έχω τις τελευταίες μἐρες την αίσθηση ὀτι έχουν οι πολιτικές ελίτ (και δι'αυτών ο λαός) γἰνει μπαίγνιο των ξένων. Γιατί, εκτός από τους "γερμανοτσολιάδες" υπάρχουν μάλλον και οι "αμερικανοτσολιάδες" (αρχίζει και μου τη δίνει και μένα η δωσιλογολογία, σκοπεύω να απαλείψω αυτές τις εύκολες λέξεις-καρφιά που μπήγουν ακόμα και μέσα στα σπίτια ο ένας στον άλλον, ο λαός έχει διχαστεί άσχημα με ευθύνη όλων μας, σε έναν μάλιστα κωμικό διχασμό, κωμικοτραγικό). Είναι προφανές πως μας έχουν κάνει μπαίγνια, το δούλεμα είναι μεγάλο και οι πολιτικοί "μας" ενώ είναι μανούλες στη χειραγώγηση του λαού "τους" μπροστά στους ξένους φέρονται ως ανόητα παιδάκια. Γιατί έπεσε ο Σαμαρας την κρίσιμη στιγμή, πριν ο Παπανδρέου? όταν έρχεται η στιγμη, μετά από υπακοή (με την έννοια της δέσμευσης και όχι ντε και καλά με την έννοια της υποτέλειας, έστω μόνον), όταν έρχεται η ώρα να πάρουν κάτι από τους ξένους, ως δια μαγείας γίνεται πτώση, και έρχεται μετά ο άλλος γαμπρός που του ετοιμάζουν νέο κουστουμάκι ώσπου να γίνει κι αυτὀς ένα άδειο κέλυφος, χλευαζόμενο από τον κόσμο και ξεχασμένο στη γωνιά. Τι τρέχει? έχουμε επίγνωση της χειραγώγησης? κάτι δεν μου αρέσει με όλα αυτά. Εγώ τουλάχιστον, ως άσημος πολἰτης, σκοπεύω να κάνω αναστολή κάποιων κρίσεων (επέχειν των κρίσεων που λέγανε και οι αρχαίοι ημὠν..)

      Διαγραφή
    12. Eriugena
      το ερώτημα είναι απλό.
      Γιατί είναι αποκλεισμένος ο πολίτης από τη λήψη αποφάσεων.
      Αν ήταν υποχρεωμένοι να μας ρωτούν, με ξεκάθαρες ερωτήσεις και όχι με τον πανάθλιο (ωφ το φχαριστήθηκα) τρόπο που έγινε στο δημοψήφισμα, τότε πραγματικά οι πολίτες θα είχαν τηνε υθύνη και θα μπορύσαμε να πούμε στους Έλληνες "ήθελές τα και παθές τα", που λέει και ο λαός.
      Όταν είναι αποκλεισμένοι οι πολίτες, όσο μάγκας και να είσαι, σε κάνουν μια χαψιά οι ισχυροί.
      Που κανένας τους δεν είναι μάγκας.

      Διαγραφή
  2. Το 1945 παραμονές της πτώσης του Βερολίνου, λίγο πριν βιώσουν οι Γερμανοί την απάνθρωπη εκδικητική μανία του Σοβιετικού στρατού, η συσπείρωση του Γερμανικού λαού γύρω από τον δημαγωγό Αδόλφο Χίτλερ, ήταν τεράστια. Επιστρατευμένα αμούστακα παιδιά, πίστευαν με φανατισμό στην τελική νίκη, παρότι πολεμούσαν μέσα στα ερείπια. Πίστευαν ότι όλος ο κόσμος είναι εχθρός τους,
    Ο Χίτλερ το είχε επιτύχει αυτό, αφενός μεν χάρις στον δημαγωγικό του λόγο, αφετέρου επειδή χρησιμοποιούσε τα παπαγαλάκια του για να παραμυθιάζει τον λαό. Τα παπαγαλάκια αυτά χαρακτήριζαν θανάσιμους εχθρούς τους αντιπάλους του καθεστώτος (όπως εκείνος που χαρακτήρισε το 40% του Ελληνικού λαού γερμανοτσολιάδες)
    Τα παπαγαλάκια σήμερα χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να παραμυθιάζουν τον Ελληνικό λαό και να αγνοεί τις προειδοποιήσεις ανθρώπων, όπως ο Ντ΄ Εστέν που είναι παραδοσιακοί φίλοι μας.
    Ειρωνεύονται τα σχέδια βοήθειας στην επισιτιστική κι ανθρωπιστική κρίση, που θα ακολουθήσει την άτακτη έξοδό μας από την Ευρωζώνη και ην ΕΟΚ.
    Ελπίζω ότι το εγώ του ηγέτη μας έχει ικανοποιηθεί από το αποτέλεσμα του δημοψηίσματος και ότι θα λογικευτεί. Και ας τους παπαγάλους να λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η μετάδοση της κρίσης δεν αποτελεί για μένα παρηγοριά."
    Αυτή η πρόταση του σχολιαστή και μόνο δείχνει το υψηλό του ηθικό επίπεδο και την ανθρωπιά του.

    Δύο παρατηρήσεις:

    1. Η αναφορά στο Κούγκι αποτελεί για μένα προσβολή στη μνήμη των νεκρών μας. Αλλο το Κούγκι κι άλλο τα μνημόνια.

    2. Διαφωνώ οτι θα υπάρξει σε περίπτωση GRexit κάποια σοβαρή μετάδοση της δικής μας καταστροφής σε ξένες χώρες. μέχρι στιγμής τα χρηματιστήρια ειναι σχεδόν ανέπαφα απο τις αναταράξεις. Γιατί; Διότι οι χρηματιστηριακοί κύκλοι ποντάρουν GRexit, γι αυτό και μόνον.

    Και κατι άλλο στους θερμόαιμους του ΟΧΙ. Τι πόνταρε (ΠΡΟΣΟΧΗ τι πόνταρε κι οχι τι ψήφισε) ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός; Φυσικα GRexit!!!!!!!

    Γι αυτό μάζεψε τις οικονομίες του και τις μετέφερε στο εξωτερικό, γι αυτό τις τελευταίες μέρες εβγαζε σε μετρητό οτι μπορούσε απο την τράπεζα και ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο, για το ποντάρισμα στο GRexit, κλείσαν και οι Τράπεζες.

    Οσο για τα τσάμικα στο Σύνταγμα.......να η μόνη προεκλογική υπόσχεση του κυβερνώντος κόμματος που βγήκε αληθινή, αν και κατα 50% μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Λοχαγε (ΚΕΕΔ 1990)
    Με την ιθαγενεια τι θα γινει ?
    Ειναι ελασσονος σημασιας ?
    Υπαρχει περιπτωση να ερωτηθουμε εμεις ως Ελληνες αν συμφωνουμε για την σταδιακη παγκοσμιοποιηση της χωρας ? Εχουμε δημοκρατια ? Εχουμε λογο σε κατι ? Γιατι νομιζω δεν διαφερουμε σε βαρβαροτητα και δικτατορια απο την Τουρκια που ολοι μεμφονται. Απλα εδω γινετε πιο γλυκα και πιο σοφιστικε η δυναστευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάββα, σε καμία περίπτωση αρθρογράφος δεν μπορεί να αποκαλεί "άθλιο" τον Έλληνα πρωθυπουργό, να παρουσιάζει ένα άρθρο χωρίς sources, χωρίς αριθμούς, και χωρίς πρόταση και να περιμένει έστω και ένα θετικό σχόλιο. Για την παρουσία του στο ιστολόγιο, είναι απόλυτα στην κρίση σου και δικαίωμά σου να το έχεις. Σαφώς βέβαια και οι σχολιαστές έχουν την κρίση και το δικαίωμα να σχολιάζουν ανάλογα του επιπέδου ενός "άθλιου" άρθρου (χρησιμοποιώντας τις λέξεις του γράφοντος). Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν.

    Τώρα, όσον αφορά την ουσία, απλά βαρεθήκαμε την καταστροφολογία, τα δανεικά και την κομματοποίηση. Αν αποτύχει τόσο οικτρά ο Τσίπρας δεν θα ξαναμπεί στην βουλή. Μέχρι τώρα πάντως φαίνεται να απολαμβάνει τεραστίων μεγεθών εμπιστοσύνης από το λαό. Θα φανεί στην πορεία αν αυτή άξιζε. Δεν μπορούμε όμως μόνιμα να τον βρίζουμε ειδικά όταν την ίδια στιγμή ζητάμε σεβασμό οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη
      αν τον έλεγε άθλιο, σίγουρα δεν θα το αναρτούσα.
      Όταν μιλά για αθλιότητες και άθλιους τακτικισμούς, δεν χαρακτηρίζει το πρόσωπο αλλά τις πράξεις.
      Είναι σκληρός πολιτικός χαρακτηρισμός.
      Όμως υπάρχει και η αγωνία του κόσμου και η δική μου.
      Τί θα γίνει αν με τις ενέργειές του μας βγάλουν από το ευρώ;
      Θα κάνουμε κριτική κατόπιν εορτής;
      Μήπως τότε θα είναι πολύ αργά;
      Πήρε από κανέναν εξουσιοδότηση με τις ενέργιεές του να διαπ΄ραξει μια τέτοια εθνική καταστροφή και εξ αντικειμένου προδοσία;
      Σε παρακαλώ Γιάννη
      δεν αντιλαμβάνεσια ότι μας εξαπάτησαν;

      Διαγραφή
    2. Εξαπάτηση με τον χειρότερο τρόπο, διότι εκμεταλλεύθηκαν την απελπισία και την απόγνωση του λαού,μην το ξεχνάμε αυτό.
      Και εξακολουθούν να τις εκμεταλλεύονται.
      Και αυτός ο τρόπος είναι πρώτα απ' όλα ιταμός και μετά άθλιος.

      Διαγραφή
  6. O Τσίπρας έκανε δημοψήφισμα για να προφυλαχτεί από αυτό που έρχεται, την καταστροφή.
    Μόλις έρθει το Grexit ή το νέο Μνημόνιο θα μας πει, ότι εμείς το ζητήσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσο δυσκολο θα ειναι τελικα για τον ελληνα,
    να δεχθει οτι οι ''υποχρεωσεις'', εστω τα ΧΡΕΗ,
    που εχουμε απεναντι στην Ευρωπη, και τα μετρα
    που θα μας βαρενουν, θαναι τα ιδια, ειτε ως ισοτιμο
    μελος της ΕΕ ειτε σαν ανεξαρτητο?? (Αληθεια βαση της
    πραγματικης, Νεας ταξης πραγματων, ανεξαρτητο κρατος,
    δηλαδη να μην ανηκει σε καποια συμμαχια, δεν ειναι αυτο το κρατος
    που πλεον ειναι στην επικινδυνη θεση να βρεθει σε ''κατασταση
    συρραξης πολεμου'' στα λεγομενα ''περιφερειακα πεδια συγκρουσεων''
    την οποιαδηποτε στιγμη, για τον οποιοδηποτε λογω??).
    Ενα συστημα οικονομικο, που προσαρμοστηκε στην ελληνικη
    πραγματικοτητα, εμπλουτισμενο με αρχες & επιροες οπως την
    αντιλαμβανοταν η ιδια ελληνικη πραγματικοτητα, κατερρευσε
    εντος δυο ετων (2010-2012).
    Πρεπει να γραφουν πολλες γραμμες σε πολυσελιδα βιβλια
    για να βρουμε το γιατι και ποιοι,και παλι, θα'ναι τετοια η
    ''αντι πολιτευση'' που παλι θα πρεπει να το πιασουμε απο την
    αρχη.
    Ο μονος δρομος ηταν η διαπραγματευση ως μελος της ΕΕ,
    η διπλωματικη μας ευφυια και οτι περρισευουμενο απο την
    εθνικη μας οικονομια, ωστε να βρεθει λυση.
    Δεν υποστηριζω οτι αυτο που εκαναν τα τελευταια 4-5 χρονια
    ηταν επιτυχια. Κρατωντας τον -ευρυτερο-δημοσιο τομεα ''με τα δοντια'',
    ενας σταθερος παροχος ψηφων, και τσακιζοντας τον ιδιωτικο τομεα,
    μεσω μεσαιωνικων τυπου φορων, για να βρισκονται λεφτα ωστε να
    πληρωνονται, οι οριακες πληρωμες προς το ΔΝΤ.
    Επισης βεβαια ενας, ευρυτερα μιλωντας, ιδιωτικος τομεας εξισου
    διεφθαρμενος με τον δημοσιο.
    Μια ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι, οτι απο ΟΛΟΥΣ τους ελληνες ανεξαρτητως σε
    ποιον τομεα ανηκαν, βαρυναν οι ιδιοι φοροι. Με κοστος μεγαλο....!!!!
    Γυρνωντας στο θεμα πολιτικης, Με μαγκιες, ανοιχτα πουκαμισα,
    σηκωμενους γιακαδες, και λυσεις που χωριζουν το λαο σε δυο
    στρατοπεδα δεν καταληγει πουθενα. Δημοψηφισμα δεν επρεπε να
    γινει. Απλα σεβομαστε το αποτελεσμα του, που ειναι κατι αλλο!
    Το ''οχι'' υποτιθεται θα'χει νοημα, τουλαχιστο ιστορικη δικαιωση, αμα
    οτι ερθει στο προσεχες μελλον, θα φερει φανερα οικονομικη αναταση
    της οικονομιας μας και εξαρση παραγωγης και πρωτοβουλιας της ελληνικης
    οικονομιας.
    Τωρα αν θα ερθει καποιο δανειο, απλα με την σωστη ονομασια αυτο δεν
    ειναι επιτυχια αλλα εξαπατηση. Ασχετως αμα το χρειαζομαστε!
    Ειναι τυχαιο αλλωστε που το δανειο της Αμερικης ηρθε στη ελλαδα
    με την ονομασια ''Σχεδιο Μαρσαλ''???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουσιαστική απάντηση στο ερώτημα , γιατί οι χριστιανοί με σχετική ευκολία ασπάζονται το Ισλάμ δεν υπάρχει.
    Αν αντιστρέψουμε την ανωτέρω διαπίστωση το αποτέλεσμα είναι σχεδόν μηδενικό.
    Στο πρώτο συνέδριο αποδήμου ελληνισμού, ένας εκ των ομιλητών, αναφέρθηκε στον ανθελληνισμό που εμφάνιζε σημαντικό ποσοστό νεοαφιχθέντων ελλήνων φοιτητών σε αμερικανικά πανεπιστημιακά ιδρύματα.
    Τι είναι αυτό που μαγεύει τον έλληνα και τον κάνει να συμπεριφέρεται σαν γερμανός-βρετανός-αμερικανός;
    Αγωνιούμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Γάζα, ανυψώνουμε και τιμούμε βασιλικότερα του βασιλέως την κουρδική μαχητικότητα, στέλνουμε μηνύματα συμπαράστασης στην κεντρική και νότιο Αμερική στους εκεί καταπιεσμένους, αλλά όταν έρθει η ώρα να συζητηθεί το υπαρκτό πρόβλημα της καταπίεσης στον ελληνικό χώρο ποιούμε την νήσσα και επιστρατεύουμε τον κακό ευρωπαίο –αμερικανό- τούρκο και όποιον άλλον βολεύει η περίσταση για να καλύψουμε την καταπίεση που προέρχεται πρωτίστως από εσωτερικούς μηχανισμούς και παράγοντες.
    Κάποτε στα νησιά, κάποιοι χαζοί;!, ανώριμοι;!, στρατιωτικοί οργάνωσαν ειδικά εποχούμενα αποσπάσματα τα οποία μπορούσαν να μετακινηθούν λόγω ευελιξίας και ισχύος πυρός και εντός των στενών ατραπών που χαρακτηρίζει το αστικό περιβάλλον των νήσων.
    Δύο πολυβόλα των 0.50 εξόπλιζαν αυτά τα ταχυκίνητα καταδρομικά τσέπης όπως θα έλεγαν και οι του ναυτικού.
    Λόγοι διαπλοκής-οικονομικών συμφερόντων και καλής γειτονίας με την φίλη και σύμμαχο Τουρκία, Ποιός ΕΊΝΑΙ ο Εχθρός Άραγε;;;; οδήγησαν στην διάλυση αυτών των μονάδων.
    Γα τους αμερικανούς , η χρήση αντίστοιχων μέσων από τους επαίτες της Αφρικής, οδήγησε σε χιλιάδες σελίδες μελετών με ένα κοινό τελικό συμπέρασμα:
    Αξεπέραστος και πανίσχυρος μηχανισμός άμυνας και αντεπίθεσης.
    ---
    Φορολόγηση της εμπορικής ναυτιλίας απαιτεί η ευρωπαϊκή κυβέρνηση της Γερμανίας, αυτής της ναυτιλίας που κράτησε και κρατεί ζωντανό τον ελληνισμό στα πέρατα της οικουμένης.
    Για τους καρεκλοκενταύρους των ΔΕΚΟ και του λοιπού δημόσιου τομέα, στον ελλαδικό και ευρωπαϊκό χώρο, η ναυτιλία αποτελεί κόκκινο πανί αφού δεν μπορεί να ελεγχθεί και φυσικά να αρμεχθεί δεόντως.
    1.8 ΤΡΙΣ ευρώ φαγωθήκαν μεταξύ 1982 και 2011 από τα κοράκια των ΔΕΚΟ , των υπουργείων και του λοιπού καρεκλοκενταύρικου μηχανισμού.
    Κανείς δεν μίλησε ή δεν μιλάει για την ρεμούλα και το φαγοπότι αλλά όλοι ενδιαφέρονται , σχεδόν όλοι, να πληρωθούν τα δανεικά αφού έτσι εμμέσως πλην σαφώς αποδεικνύουν και παραδέχονται ότι χρήματα εισέρευσαν, αλλά που κατέληξαν;;
    Μα φυσικά σε μπουζουξίδικα και λοιπά Κέντρα Πολιτισμού , όπως τα είχε χαρακτηρίσει ο Γιαννόπουλος του ΠΑΣΟΚ.
    Τι είναι η Ελλάδα για τον έλληνα;
    Μάλλον τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.