31/8/15

Στην αρχαιότητα Σόδομα και Γόμορα, τώρα Μύκονος - Όργια με ναρκωτικά, μοντέλα και πολιτικούς!!!

ΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο «ΚΟΡΙΟΣ»

Τα μοντέλα, η «άσπρη σκόνη» και τα ξέφρενα πάρτι στη Μύκονο - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

«M' έχει τρελάνει, θέλει γυναίκες φουλ. Εγώ κάνω άλλα πράγματα, κανόνισε το εσύ και βγάλε την προμήθειά μου».
Το παραπάνω απόσπασμα από τηλεφωνική συνομιλία που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. και αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής», είναι χαρακτηριστικό για τον τρόπο με τον οποίο δρούσε το κύκλωμα πορνείας και διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο.
Οπως προκύπτει από τη δικογραφία της Δίωξης Ναρκωτικών, τα φερόμενα ως αρχηγικά μέλη -ένας 34χρονος που είχε κατηγορηθεί το 2011 για ληστεία τράπεζας και ένας 33χρονος πρώην λιμενικός που είχε αποταχθεί για ναρκωτικά- έκαναν... dolce vita στο Νησί των Ανέμων. Είχαν γνωστούς σε όλα τα ακριβά εστιατόρια και ξενοδοχεία και είχαν «άκρες» για να βρίσκουν στους πελάτες τους τα καλύτερα τραπέζια στα πιο χοτ νυχτερινά κέντρα.
Τα τηλέφωνά τους χτυπούσαν διαρκώς από πλούσιους που παραθέριζαν στο νησί και ήθελαν να «ανέβουν» κάνοντας χρήση κοκαΐνης ή να απολαύσουν την παρέα αιθέριων υπάρξεων. Υπηρεσίες για τις οποίες χρυσοπληρώνονταν, αφού το «σέρβις» του κυκλώματος ήταν πρωτοφανές, εξυπηρετώντας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, κάνοντας «ντελίβερι» ναρκωτικών ακόμα και σε σκάφη ή πριβέ σουίτες υπερπολυτελών ξενοδοχείων.
Τα μοντέλα, η «άσπρη σκόνη» και τα ξέφρενα πάρτι στη Μύκονο - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι
Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Εθνος της Κυριακής» για τα μεγάλα κέρδη από τα ροζ ραντεβού.
«-Πόσες κοπέλες;
-Μάλλον δύο.
-Ναι θα βρούμε.
-Το νούμερο είναι εκεί που μου είπες; Στο 4;
-Τετρακόσια την ώρα εννοείς.
-Ναι.
-Εχει και κάποιες πιο ακριβές, που είναι υπέρμ@@@.
-Δε θέλω να τις αγοράσω.
-Πιο φθηνά υπάρχουνε, άμα το πάρεις για όλο το βράδυ».
Τέλος στο πάρτι της Μυκόνου έβαλε σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ένας πληροφοριοδότης της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος «σφύριξε» στη Δίωξη Ναρκωτικών ότι δύο άτομα διακινούν κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, ινδική κάνναβη και άλλες ναρκωτικές ουσίες στη Μύκονο. Εδωσε τα κινητά τους τηλέφωνα και με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και κατεγράφησαν 65 συνομιλίες.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι στην ατζέντα τους υπήρχαν επιφανείς επιχειρηματίες, αλλά και ζάπλουτοι Σαουδάραβες και Λιβανέζοι οι οποίοι μόνο για τη βραδινή τους έξοδο ξόδευαν ολόκληρες περιουσίες. Μ' ένα τηλεφώνημα είχαν στην πόρτα τους όση «λευκή» σκόνη ήθελαν και τις καλύτερες γυναικείες συντροφιές. Μάλιστα, όταν οι πελάτες ρωτούσαν αν είναι καλής ποιότητας τα ναρκωτικά τους, απαντούσαν: «τα καλύτερα που έχεις δοκιμάσει. Αν δεν σου αρέσει θα σου δώσω πίσω τα λεφτά σου»...
Ιδιαίτερα γούστα
Oι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος έχουν κάνει αρκετούς «κοσμικούς» της Μυκόνου να χάσουν τον ύπνο τους. Στη δικογραφία έχουν συμπεριληφθεί επίμαχες συνομιλίες στις οποίες γίνεται αναφορά σε γνωστό πολιτικό πρόσωπο, ο οποίος φέρεται να διασκέδαζε μαζί τους και να είχε διατυπώσει... ροζ αιτήματα ιδιαίτερου γούστου.
«Είχαμε εδώ και τον (...) που ήθελε να τον γ...», ακούγεται να λέει στο τηλέφωνο ένας από τους κατηγορούμενους. Τουλάχιστον, έτσι ισχυριζόντουσαν οι κατηγορούμενοι στις μεταξύ τους επικοινωνίες, αισθανόμενοι άτρωτοι αφού στο παλμαρέ τους είχαν πλέον και ένα ισχυρό πελάτη με πρόσβαση στην εξουσία.
Ο πολιτικός δεν ήταν ο μόνος για τον οποίο επαίρονταν οι «άρχοντες της Μυκόνου». Ο ακόλουθος διάλογος είναι διαφωτιστικός για τις έξαλλες νύχτες γνωστού μοντέλου και πρώην εστεμμένης:
«-Είμαι στο πάρτι. Αν δεν είσαι εδώ είναι σαν να μην είσαι στη Μύκονο.
-Να έρθουμε; Θα μας φτιάξεις;
-Ελα, έλα, μόλις ήπια, μόλις ήπια μία γραμμή με την (...). Για να δεις ο φίλος σου τι μπάλα παίζει».
Από τα δικαστικά έγγραφα διαπιστώνεται και η εμπλοκή ατόμου στο οποίο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «πούλησαν ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία ?2?, προφανώς κοκαΐνη, αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος». Το άτομο αυτό φέρεται να είναι παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ με συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ ο πατέρας του έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίστηκαν την υπόθεση, σχολίαζαν στο «Εθνος της Κυρι ακής» ότι είναι από τις λιγοστές φορές που έχουν έρθει αντιμέτωποι με διαλόγους που προκύπτει χωρίς αμφιβολία διακίνηση ναρκωτικών. Σε αρκετές συνομιλίες, οι τρεις συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν συνθηματικές λέξεις (διόλου ευφάνταστες) για τα ναρκωτικά, όπως «μανιταρόπιτα», «σπανακόπιτα», «κόκα κόλα», «κο», «Τσάρλι», «Μανταλένα», «πρασινάδα», κ.ά.
«-Πως είσαι αρχηγέ; Είμαι στο νησί.
-Εάν μπορείς θέλω 10 Μανταλένα και 15 από Θείο Τσάρλι. Είναι εντάξει αυτά.
-Οκ θα συναντηθούμε στο Πάνορμο.
-Πες μου την τιμή.
-Για όλα είναι 2.600 ευρώ».
Σε άλλες τηλεφωνικές παραγγελίες, έμποροι και πελάτες μιλούν ξεκάθαρα για πώληση κοκαΐνης, χάπια μεθαμφεταμίνης MDMA, επεξεργασμένης ινδικής κάνναβης (SKUNK), αλλά και για βίζιτες.
«-Δώσε μου δύο λεπτά να σου στείλω φωτό τις γλάστρες γιατί είμαι στο δρόμο.
-Κοίτα να δεις μήπως έχεις κάποια με μεγάλα βυζ@$, αυτό με ενδιαφέρει, αυτό ζητάει ο πελάτης. Αυτές τι τιμές είναι ρε συ τώρα; Για μία ώρα τις θέλει.
-Άλλες είναι πεντέμισι, άλλες επτάμισι, τώρα έχει τις πιο ακριβές εδώ. Τύπου μοντελάκια γιατί αυτές δουλεύουν τώρα πιο πολύ. Γιατί δε θα σου πω ψέματα οι πελάτες που τις παίρνουν συνήθως είναι ξένοι, Σαουδάραβες. Καλώς, κακώς οι τιμές αυτές δεν είναι για Ελληνες.
-Ξέρω αυτές στην Αθήνα είναι του κατοστάρικου. Και πάνε εκεί πέρα και τα παίρνουνε χοντρά.
-Ναι, καμία σχέση τα νούμερα. Στη Μύκονο όλα είναι δύο φορές πάνω.
-Σε παρακαλώ πολύ μεγάλα βυζ@$ και όσο πιο σύντομα μπορείς».
Η φήμη του κυκλώματος φαίνεται πως ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και όσοι ξένοι πήγαιναν στη Μύκονο για διακοπές, είχαν ήδη τα τηλέφωνα των διακινητών. Στη δικογραφία έχουν συμπεριληφθεί συνομιλίες με δεκάδες ξένα νούμερα, κυρίως αραβικών και αμερικανικών χωρών.
«-Είμαι ο Αμπντούλ, φίλος του Καρίμ, παιδί από την Αίγυπτο, αυτός έδωσε σε μένα τον αριθμό σου
-Φίλος ποιανού; Α, του Καρίμπ
-Καρίμ, του Καρίμ
-ΟΚ, ξέρω, ξέρω
-ΟΚ. Θέλω κοκαΐνη, ΟΚ;
-Που είσαι τώρα;
-Είμαι στο (...)
-Θα είμαι σε πέντε λεπτά
-Χρειάζομαι κάτι καθαρό, σε παρακαλώ. Καθαρή κοκαΐνη
-Είναι εντάξει, είναι εντάξει, εσύ να είσαι έξω σε δέκα λεπτά».
Παράλληλα, οι τρεις κατηγορούμενοι φαίνεται πως παρείχαν 24ωρη εξυπηρέτηση με παράδοση ακόμα και σε χλιδάτες σουίτες γνωστών ξενοδοχείων. Στο παρακάτω τηλεφώνημα, πελάτης έχει καλέσει από την παραθαλάσσια σουίτα του για να παραγγείλει κοκαΐνη και ινδική κάνναβη. Βέβαια, η υπηρεσία παράδοσης στην πόρτα τους κόστιζε εξτρά, από 20 έως 100 ευρώ...
«-Ερχομαι στο Καλό Λιβάδι
-ΟΚ
-Αλλά υπάρχει μία αμοιβή για τη μεταφορά, πρέπει να το ξέρεις αυτό
-Ναι κανένα πρόβλημα και μεταφορά
-ΟΚ που ακριβώς στο Καλό Λιβάδι
-Ξέρεις το ξενοδοχείο (...)
-Σουίτα;
-Παραθαλάσσια σουίτα (...)
-Θα είμαι εκεί σε περίπου είκοσι λεπτά
-Ναι ΟΚ, πόσο μπορείς να μου φέρεις;
-Πόσο θες;
-Εεεε, νομίζω...
-Θες «πρασινάδα»
-Θέλω, θέλω
-Ή θες το «Τσάρλι»;
-Ναι, ναι θέλω και «Τσάρλι» και «πρασινάδα».
-ΟΚ, πόσο πολύ θες;
-Το «Τσάρλι» θέλω, είναι καλό ή τι;
-Είναι πολύ καλό, πρώτης τάξης, κορυφαία ποιότητα, νιφάδες από Αμστερνταμ
-ΟΚ τέλεια, καμία ανησυχία. ΟΚ και για την «πρασινάδα».
-Πόσο;
-Εχουμε «Amnesia, «Skunk Age», νούμερα ένα.
-ΟΚ, φέρε εσύ και κανένα πρόβλημα για τα λεφτά.
-Πόσα άτομα είστε;
-Οχι είμαι μόνο με την κοπέλα μου
-Μόνο εσείς οι δύο;
-Ναι, εμείς οι δύο, αλλά είμαι καλός καταναλωτής».
Ελεύθερος ο 33χρονος
Εκ των τριών συλληφθέντων, ο 34χρονος και ο πρώην λιμενικός, κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την δωδεκάωρη απολογία τους στον εισαγγελέα. Ο 33χρονος που εμφανιζόταν μέσα από τις συνομιλίες ως συνεργάτης τους, αφέθηκε ελεύθερος. Οι νομικοί εκπρόσωποί του, Σάκης Κεχαγιόγλου και Γιώργος Δρύλλης, υποδέχθηκαν με ικανοποίηση την ομόφωνη απόφαση των κυρίων Ανακριτή και Εισαγγελέως Σύρου να αφεθεί ελεύθερος ο εντολέας τους. «Τα ισχνά ενοχοποιητικά σε βάρος του στοιχεία ήταν σαφές ότι δεν επαρκούσαν για την επιβολή προσωρινής κράτησης. Βεβαίως σε υποθέσεις που περιέχουν εκρηκτικά στοιχεία (Μύκονος, Ναρκωτικά, χλιδή, σεξ) σε συνδυασμό με τεράστια δημοσιότητα και μεγάλη δόση φαντασίας και υπερβολής, πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος δυσμενούς εξέλιξης για τον κατηγορούμενο? Χαίρομαι γιατί στην περίπτωση του εντολέως μου οι δικαστές παρέμειναν, όπως όφειλαν, ανεπηρέαστοι και λειτούργησαν μόνο με βάση τη συνείδησή τους και το αποδεικτικό υλικό», δήλωσε στο «Εθνος της Κυριακής» ο Σ. Κεχαγιόγλου.
Πηγή: Εθνος

6 σχόλια:

  1. Συνεχείστε με τα σκάνδαλα, αν θέλετε να καταστρέψετε την Μύκονο και μαζί τον ελληνικο τουρισμό. Δεν καταλαβατε ακόμη, ότι αυτά τα σκάνδαλα βγαίνουν στο εξωτερικό και κάνουν την Ελλάδα αναξιόπιστη; Ή μήπως νομίζετε, ότι στα άλλα τουριστικά κέντρα του εξωτερικού δεν συμβάινουν τέτοια; Τότε κοιμάστε και πρέπει να ξυπνείσετε. Γραψατε και χθές για την Μύκονο, ξυπνείστε επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι τα σκάνδαλα δεν αποτρέπουν τον τουρισμό, αλλά αντιθέτως το έλκουν. Ορισμένο τουρισμό βέβαια. Εξαρτάται τι ζητά ο τουρίστας.

      Διαγραφή
  2. Δεν γίνεται τουρισμό χωρίς ηθική κατάπτωση ! Δεν γίνεται να στηρίζεις την οικονομία σου σε τουρισμό και να μην έχεις ναρκωτικά και πόρνες ! Ο τουρισμός ισοδυναμεί με εκπόρνευση.Το πιο ωραίο είναι ότι η Μύκονος είναι το νησί με τις περισσότερες εκκλησίες στο Αιγαίο και πως ο διάολος τα έφερε να γίνουν τα νέα Σόδομα και Γόμορα....
    H Ελλάς πρέπει να ντρέπεται που βασίζεται οικονομικώς στον τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Ελβετία έχει 12μηνο ποιοτικό τουρισμό. Βασίζεται στα ανωτέρω που γράφεις και πρέπει να ντρέπεται γι αυτό;

      Ή μήπως πρέπει να ντρέπεται ο ανεγκέφαλος που αμολά αρλούμπες κι όποιον πάρει ο χάρος;

      Διαγραφή
    2. Tourism in Singapore

      Ερώτηση και θέλω απάντηση:

      α) Ποια είναι η ηθική κατάπτωση τής Σιγκαπούρης;
      β) Ποιο το μέγεθος της πορνείας και τι γίνεται με τα ναρκωτικά;
      γ) Πρέπει να ντρέπεται η Σιγκαπούρη για τον τουρισμό της;

      Διαγραφή
  3. @ Emmanuel,
    Από πότε πρέπει να κουκουλώνουμε εγκλήματα για να μη...βλαβεί ο τουρισμός της Μυκόνου;
    Εξαιτίας αυτής της νοοτροπίας φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.