30/8/15

Η Μυτιλήνη καταστρέφεται: Άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι!

Πεδίο μάχης έξω από το γραφείο του Λιμενικού

Απίστευτο βίντεο με πρωτοφανή επεισόδια - Άγριο ξύλο μεταξύ μεταναστών σε κατάσταση αμόκ

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη όπου φτάνουν συνεχώς μαζικά μετανάστες. Το πρωί της Κυριακής σημειώθηκαν νέες αιματηρές συμπλοκές  μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης!
Την ώρα που γινόταν η καταγραφή τους, έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, μικρές ομάδες μεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με την κατάσταση να τίθεται πολύ γρήγορα εκτός ελέγχου!

Οι μετανάστες, σε κατάσταση αμόκ, ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά άρχισαν τις μάχες και τα κυνηγητά μεταξύ τους, μετατρέποντας το χώρο σε πεδίο μάχης! Την ίδια ώρα γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν πανικόβλητοι να απομακρυνθούν από το σημείο των συμπλοκών.

Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματιστούν δύο από εμπλεκόμενους, από χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στο βίντεο που απαθανατίζει τις άγριες συμπλοκές, δεν φαίνεται ίχνος αστυνομικής δύναμης.




Πρώτο Θέμα

5 σχόλια:

  1. Ο τίτλος καλο θα ηταν να αλλάξει για να είναι πιο ακριβής.
    Η Μυτιλήνη καταστράφηκε,δεν καταστρέφεται!
    Αόριστος όχι Ενεστώτας.
    Οπως καταστράφηκαν και τα αλλα νησιά μας.
    Αν συνεχιστεί αυτη η κατάσταση,τότε ανησυχώ ότι οδηγούμαστε σε δημιουργία ουδετερων ζωνών υποδοχής λαθρομεταναστών στα νησιά μας,δηλαδή σε de facto απώλεια/παραχώρηση εθνικού εδάφους για ανθρωπιστικους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι άλλα η κονόμα εις βάρος των προσφύγων πάει σύννεφο από τους "κατεστραμμένους" νησιώτες http://www.tovima.gr/society/article/?aid=731168

      Διαγραφή
    2. @ Simaioforidis

      "Αν συνεχιστεί αυτη η κατάσταση,τότε ανησυχώ ότι οδηγούμαστε σε δημιουργία ουδετερων ζωνών υποδοχής λαθρομεταναστών στα νησιά μας,δηλαδή σε de facto απώλεια/παραχώρηση εθνικού εδάφους για ανθρωπιστικους λόγους."

      Τροφή για σκέψη.

      @ Πρόσφυγας

      Το γεγονός ότι κάποιοι πάντα επωφελούνται από τις διάφορες καταστάσεις (και στην Κατοχή υπήρχαν οι μαυραγορίτες, που έκαναν λεφτά), δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο κανόνας, ή ότι ακυρώνεται ο φόβος τού παραπάνω φίλου.

      Διαγραφή
    3. @ Nativist,
      Το θέμα είναι πώς θα αποτραπεί αυτή η εξέλιξη.

      @Προσφυγας,
      Εγώ γράφω και με ανησυχεί η ζημία της πατρίδας μου, δεν προσωποποιώ, διότι δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα.

      Διαγραφή
  2. We are missing the forest for the tree. The urgent matter is not if the brothels are full, but to avoid Greece becoming one...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.