2/8/15

Δείτε τι λέει υπουργός της κυβέρνησης για Βαρουφάκη: Τίθεται ζήτημα εσχάτης προδοσίας!!!

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ»
Βόμβες Πανούση: Εσχάτη προδοσία από τον Βαρουφάκη - Η Ζωή θέλει να υποκαταστήσει τον πρωθυπουργό
Σε ευθείες βολές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και όσων επεξεργάζονται σχέδια αλλαγής του πολιτεύματος ή δημοκρατικής εκτροπής, προχώρησε ο Γιάννης Πανούσης.
Με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέρει: «Υπενθυμίζω ότι το Σύνταγμα και οι νόμοι στηρίζουν την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και όχι τη λαϊκή δημοκρατία. Έχουμε αλλαγή κυβέρνησης, όχι αλλαγή πολιτεύματος» τονίζει.
Για όσους εξακολουθούν να προκαλούν επεισόδια με το πρόσχημα «επειδή η κυβέρνηση είναι αριστερή κάνουμε ό,τι θέλουμε» αναφέρει: «Μερικοί ταυτίζουν την έννοια του αγωνιστή με τη ρίψη μολότοφ. Ε, δεν θα τους περάσει».
Στη συνέντευξη του προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα "να φτιάξει πρώτα το κράτος και μετά την Αριστερά. Να μην πηγαίνει ανάποδα. Πρέπει πρώτα να εμπεδώσει τη Δημοκρατία και μετά να δώσει το αριστερό χρώμα στην κυβέρνηση του".
Για τον Γιάνη Βαρουφάκη λέει πως "διέπραξε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας", ενώ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει πως "θέλει να υποκαταστήσει τον πρωθυπουργό".
Για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη αναφέρει επίσης ότι "έχει άγνοια κινδύνου στα σχέδια που επεξεργάζεται".
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο Γ. Πανούσης αναφέρει: "Έξι μήνες τώρα η Αριστερά προσδιορίζεται με τα λόγια και όχι με τις πράξεις της".
Για την εσωκομματική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει: "Υπάρχει το σύνδρομο για το ποιος θα χρεωθεί τη διάσπαση. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τις αγεφύρωτες διαφωνίες πλην όμως καμία πλευρά δεν τολμά να κάνει το πρώτο βήμα".
Η μεγαλύτερη ενόχληση του είναι πως κάποιοι εκ των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ κατακρίνουν τη λειτουργία της Αστυνομίας:
"Μερικοί άνθρωποι μισούν την Αστυνομία, επειδή μισούν τους νόμους και το κράτος. Πολλοί πιστεύουν πως δεν πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι, αλλά οι ίδιοι με διάφορες πλάτες να παραβιάσουν τους νόμους ελευθέρως αφού σου λένε, "έχουμε αριστερή κυβέρνηση, και θα μείνουμε ατιμώρητοι". Άλλοι ταυτίζουν την έννοια του αγωνιστή με τις μολότοφ.... Είμαι έτοιμος να μιλήσω με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και με κόκκινους δημοσιογράφους για τη λειτουργία της Αστυνομίας αν και βάλλομαι λες και είμαι επιχειρησιακά υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει".
Για τον Γιάνη Βαρουφάκη λέει αναλυτικά:
"Η αποσταθεροποίηση του νομίσματος και κατ' επέκταση η διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης, θέτουν ευθέως ζήτημα διατάραξης της εύρυθμης λειτουργίας του πολιτεύματος, άρθρο 134, παράγραφος 2, περίπτωση β' του Ποινικού Κώδικα (σ.σ. αδίκημα εσχάτης προδοσίας).
Πηγή: iefimerida

4 σχόλια:

  1. Ότι νοσεί πρέπει να θεραπεύεται δηλ. να αλλάζει, το πολίτευμα, το ευρώ, η κυβέρνηση κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ ξαναθυμήθηκε τις παλίες καλές εποχές της κυβερνητικής θητείας του κυρίου Φώτη και της Δημοκρατικής Αριστεράς στο μπλόκ των Γερμανοτσολιάδων.

    Τελικά το χούι φεύγει τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τελικά το χούι φεύγει τελευταίο"

      Αυτό το βλέπω από τις ύβρεις που εξακολουθείς να εξακοντίζεις κατά παντός διαφωνούντος, λες και τού λόγου σου έχει το αλάθητο του Πάπα. Διότι, εκτός από ύβρεις, δεν βλέπω κριτική στα όσα λέει ο Πανούσης.

      Διαγραφή
  3. Κύριε Dimitri βλέπετε κάτι καλό στην σημερινή κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.