3/8/15

Οικονομικός οργασμός στην Κύπρο με το νέο χρόνο

Δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριου Δημητριάδη
Mέχρι τέλος του χρόνου θα υπάρξει κατακύρωση σημαντικού αριθμού έργων οπότε με το νέο χρόνο θα παρατηρηθεί ένας οικονομικός οργασμός στην Κύπρο, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.
Μιλώντας μετά το πέρας του ετήσιου μνημοσύνου του  ήρωα Γιαννάκη Ταλιώτη  που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου ο κ. Δημητριάδης ανέφερε  πως κάποια από τα έργα αφορούν την Πάφο όπως η προκήρυξη του έργου των κυματοθραυστών, η ανακαίνιση του Μουσείου της Πάφου που σύντομα αναμένεται η έναρξη των εργασιών ενόψει και του Πάφος 2017 αλλά και μικρότερα έργα όπως η ανακαίνιση του φαροφύλακα στον Αρχαιολογικό χώρο με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση αυτών των χώρων για το καλό του τουρισμού μας.
Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως τα έργα που ανακοίνωσε ο ΠτΔ στο σύνολο τους υπερβαίνουν για την Κύπρο το μισό εκατομμύριο ενώ για την Πάφο  πάνω από 60 εκατομμύρια επιπρόσθετα έργα.

Πρόσθεσε  πως αυτή την στιγμή σ’ όλη την Κύπρο συμπεριλαμβανομένης και της Επαρχίας Πάφου υπάρχει μια κινητικότητα όσον αφορά καινούργια έργα.\
Πηγή - ΚΥΠΕ, Σημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.