26/8/15

Δεκάδες Τούρκοι επιτίθενται σε Ιρλανδό - Αυτό το βίντεο να το μελετήσουν καλά οι Έλληνες


Δεν είμαι της άποψης ότι οι άνθρωποι διαφέρουν από φυλή σε φυλή και από έθνος σε έθνος. Πιστεύω όμως ότι ορισμένες κοινωνίες αποκτούν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από την ιστορική πορεία του τόπου και από το αξιακό σύστημα που έχουν ενστερνιστεί.
Στο βίντεο βλέπουμε έναν Ιρλανδό τουρίστα να συμπλέκεται με κάποιον Τούρκο έμπορο στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια την αγελαία αντίδραση δεκάδων νέων, που επιτίθενται εναντίον ενός με πρωτοφανή ανανδρία και βαρβαρότητα.
Επίσης, καλό είναι εμείς οι Έλληνες, που μας έχουν ποτίσει με το φοβικό σύνδρομο έναντι των Τούρκων, να δούμε τη δειλία με την οποία αντιμετωπίζουν τον Ιρλανδό, όταν μόνος εναντίον όλων αντιστέκεται και τους κάνει τάρι-μάρι, που λέμε στα ποντιακά!
Δεν είναι του παρόντος για να κάνουμε τη δική μας ανάλυση, όμως προτρέπουμε τους φίλους του ιστολογίου να δουν με προσοχή το βίντεο, γιατί κάπως έτσι αντιδρούν οι Τούρκοι δεκαετίες και αιώνες τώρα.
Αυτός ο λαός είναι γειτονάς μας, αυτός ο λαός έκανε τη γενοκτονία των προγόνων μας, αυτός ο λαός έκανε την εθνοκάθαρση στην Πόλη, την ίμβρο και την Τένεδο, αυτός ο ίδιος ο λαός έκανε τα Σεπτμεβριανά, το 1955, αυτός ο λαός έκανε τις απελάσεις το 1964, αυτός ο λαός έκανε την εθνικάθαρση στσ κατεχόμενα της Κύπρου, αυτός ο λαός έκανε την γενοκτονία των Κούρδων...

13 σχόλια:

  1. Παρόμοια συμβάν έχω ζήση προσωπικά πολλές φορές με Τούρκους στην Γερμανία για απίστευτα χαζούς λόγους (π.χ. επειδή είμαι Έλληνας και μιλούσα σε Τουρκάλα), είναι επιθετικοί, δηλοί και ψευτόμαγκες. Μαγκιά και κλανιά όταν είναι κοπάδι, μόνοι τους είναι απίστευτα δηλοί!

    Δεν έχουμε τίποτα κοινό με τα μεμέτια, ούτε θρησκεία, ούτε γλώσσα, ούτε ιδιοσυγκρασία μόνο πολέμους και σφαγές από μέρος τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτος ο λαος μας κυνηγησε στη Μ Ασια και μεις μπηκαμε στα καραβια και απλα φυγαμε σαν να μασταν σε αφρικανικη αποικια...

    Δ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μας κυνήγησαν οι Τούρκοι στην Μ. Ασία είχαν τεράστια στρατιωτική βοήθεια από τον Στάλιν και τους Αγγλογάλλους εν αντιθέσει με εμάς που είμασταν μόνοι μας. Πέραν τούτου είχαν γίνει και τεράστια λάθη τόσο από την πολιτική ηγεσία όσο και από την στρατιωτική, εδικά όσον αφορά το τεράστιο μέγεθος του μετώπου και το μεγάλο τμήμα του στρατού μας, που παρέμεινε άπραγο στην Ανατ. Θράκη.
      Οι στρατιώτες μας πολέμησαν με απίστευτο θάρρος και όλη η μικρασιατική εκστρατεία ήταν μία άλλη ιστορία ηρωϊσμού του στρατού μας, με πρωτεργάτη το 5/42 και τον μαύρο καβαλάρη.
      Το βασικό διαχρονικό δίδαγμα της Μικρασιατικής εκστρατείας είναι ότι το χτίσιμο ισχυρών συμμαχιών, αποτελεί προϋπόθεση για τις εθνικές επιτυχίες. Δυστυχώς όμως οι πολιτικοί μας και ειδικά οι "αριστεροί" είναι παντελώς ανιστόρητοι.

      Διαγραφή
    2. Ο Δ.Ν. δεν γνωρίζει για την μοναδική οπισθοχώρηση στην στρατιωτική ιστορία που κανένας στρατιώτης δεν είχε τραύμα στην πλάτη. Το γιατί δε, έγινε η οπισθοχώρηση το εξηγεί μια χαρά ο κύριος Λαζαρίδης.

      Διαγραφή
    3. ορθόν, εκτός από το 5/42, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και τη νεώτερη κάθοδο των μυρίων, της ανεξάρτητης μεραρχίας.

      Διαγραφή
  3. Ο Κολοκοτρώνης είχε πει κάτι πολύ σοφό.Αν δείξεις στους Τούρκους τα μπροστινά θα σου δείξουν τα πισινά τους.Αν δείξεις τα πισινά τους θα σου δείξουν τα μπροστινά τους.
    Αν και δεν είμαι υπέρ των γενικεύσεων πιστεύω σε εθνικά ψυχολογικά χαρακτηριστικά.Δηλαδή όπως υπάρχουν εξωτερικά εθνικά χαρακτηριστικά (ξανθοί Σουηδοί,ερυθρόδερμοι Εσκιμώοι) έτσι υπάρχουν και εθνικά χαρακτηριστικά που άπτωνται της συμπεριφοράς.Όποιος δεν το δέχεται είναι αιθεροβάμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τους γενοκτονους μας, ούτε από τη δική τους ούτε από τη δική μας μεριά και αυτό είναι ξεκάθαρο, μόνον σχέσεις ανοχής και συνεννόηση αφού πρώτα αναγνωρίσουν τις εγκληματικές πράξεις τους και ει δυνατόν υπό τους δικούς μας όρους. Διαφορετικά εθελοτυφλουμε και οδηγούμαστε σε νέες καταστροφές! Είναι δυνατόν να μην βλέπετε την πολιτική της Τουρκίας; Αυτοί δεν συνεργαζονται με κανέναν εμάς μόνον ως υποτελεις μπορούν να μας δουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pantws einai kai ligo asteio to video, o typos pou trwei th gemath apo ton Irlando prepei na zalizetai akoma? :) Magkas o Irlandos pantws den kolwse!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι (*)


      (*) δλδ ζαλίστηκε από κάποιο υλικό ή ψυχικό χτύπημα, συνήθως ξαφνικό· (μεταφορικά) "έμεινε άγαλμα" δλδ ζαλισμένος (kafası dumanlı) στο απέναντι πεζοδρόμιο (βελοδεικτούμενος στο βιντεάκι... χαχαχα!)!

      Διαγραφή
  6. Το περιεχόμενο του βίντεο λίγο πολύ το φανταζόμουν.
    Το κείμενο όμως που το συνοδεύει είναι συγκλονιστικό, διότι σε μερικές αράδες έχει πολύ δυνατά νοήματα και ανεξίτηλες μνήμες!
    Θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος εισαγωγής, κάποια στιγμή, ενός βιβλίου Σας για την Γενοκτονία, κ. Καλεντερίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα τα παραπανω καλα και σεβαστα, περι ανωτεροτητας της
    ελληνικης φυλης εναντι της τουρκικης. Καπου στη μεση ειναι η
    αληθεια!
    Το βιντεο δεν δινει καθολου εικονα το τι εγινε πραγματικα, βλεπουμε
    εναν τουριστα που λογω μιας διαφωνιας η ο,τι αλλο δεχτηκε μια ανανδρη
    επιθεση, απο ορδη βαρβαρων και αμυνθηκε με το ιπποτικο σθενος της φυλης
    του? Μπορει! Μπορει πραγματι, ο ανθρωπος αυτος να επεσε θυμα της τουρκικης
    βλακειας που απεχει ο διαλογος και ξεκινα κατευθειαν ο βουρδουλας.
    Απο την αλλη τουριστες, συνηθως της αγγλοσαξωνικης σχολης
    νομιζουν, με την βοηθεια και του αλκοολ βεβαια η' χωρις, οτι πανε σε κατεκτημενες
    περιοχες ιθαγενων για να περασουν απο παραδεισους με κανενα σεβασμο στα
    τοπικα εθιμα, πολιτιστικες παραδοσεις και τοπικες πρακτικες. Μηπως η ελλαδα
    δεν βριθει απο παραδειγματα καλοκαιρινων, αγγλοσαξωνικων εισβολεων???????
    Για να μην παρεξηγηθω ανεξαρτητα απο την τοποθετηση μου, πραγματι η τουρκια
    εχει διαπραξει φρικτα εγκληματα κατα της ελλαδας, πρακτικες που απειχουν στην
    ιδιοσυγκρασια του μεσου τουρκου αρα και στην κοινωνια τους ολοτελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς το λέγαμε ωραία στο χωριό μου. Να σου δώσω μια να πάει η μισή χαμένη. Οι Τούρκοι είναι μια χαρά λαός όσο είναι κατά μόνας, όταν μαζεύονται πολλοί χαλάει το πράγμα. Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό, αλλά πιο αποκαλυπτικός είναι ο τελευταίος τσαμπουκάς με τους Κούρδους που μαζεύουν τα δόντια τους στραγάλια. Για αυτό γεννάνε λόχους παιδιών (εκτός από θρησκευτικούς λόγους) και εξοπλίζονται στρατιωτικά σαν αστακοί γιατί είναι δειλοί και πειθήνιοι με την ευρεία πλευρά της έννοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1995 Marburg Γερμανίας. Disco SLOT.
    ΄Ενας τουρκαλάς μου ζητάει να βγούμε έξω να μιλήσουμε γιατί κοίταγα την παρέα του περίεργα και γελούσα. Αφήνω τα φιλαράκια μου (2 συμφοιτητές έλληνες, 1 ταεκβοντίστας και 1 μποντυμπιλντεράς) χωρίς να τους πω κάτι και βγαίνω. Περπατώντας αντιλαμβάνομαι ότι έκανα μεγάλο λάθος διότι με ακολουθούν όλοι οι τουρκαλάδες του μαγαζιού (πάνω από 20). Χωρίς να μπορώ να κάνω και πολλά, βγαίνω έξω με περικυκλώνουν αμέσως απειλητικά, με περιορίζουν σε έναν τοίχο και ο "μάγκας" με προκαλεί και με απειλεί "δεν ξέρεις που έμπλεξες κλπ" ενώ με ακουμπά προκλητικά στο μάγουλο. Περνάνε 2-3 αγωνιώδη λεπτά που προσπαθώ να κερδίσω χρόνο με διάφορες χαζομάρες... Ξαφνικά εκεί που έχω αρχίσει να χάνω κάθε ελπίδα, ακούω μια κραυγή του τύπου ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και ο τουρκαλάς εξαφανίζεται από το οπτικό μου πεδίο. Μόλις έχει φάει κλωτσιά από τον Χρηστάρα και εκσφενδονίστηκε 4-5 μέτρα. Ο Γιώργος τους πετάει πέρα τρεις τρεις φωνάζοντας με κακά γερμανικά "Τί θελετε από τον φίλο μου;". Σε μερικά δευτερόλεπτα βρισκόμαστε 3 έλληνες πλάτη με πλάτη (όπως στα έργα καράτε). Ο ένας ουρλιάζει κραυγές πολεμικών τεχνών, ο αγαθός γίγαντας ζητάει εξηγήσεις ευγενικά και εγώ να φωνάζω καντήλια λαρισινά, ενώ οι τούρκοι τριγύρω μας.... τρέχουν να σωθούν προς όλες τις διαφορετικές κατευθύνσεις σαν τρομαγμένο κοπάδι μέσα στα χιόνια.... χαχαχαχαχαχαχαχα... το ζούσα και δεν το πίστευα... Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η υπερένταση έγινε τρελό γέλιο και κυνηγητό... ο "μάγκας" γύρισε και ζητούσε "αρκαντάς συγγνώμες... δεν ήξερε ποιοι είμαστε και τέτοια" χαχαχαχα... Δυστυχώς δεν υπήρχε κλειστό κύκλωμα έξω από την ντίσκο, αλλιώς θα μιλούσαμε για ένα ντοκουμέντο που ούτε σε ταινίες δεν υπάρχει... Μετά μου έλεγαν τα παιδιά ότι πονηρεύτηκαν επειδή άδειασε η ντίσκο από τούρκους και είδαν ότι έλειπα κι εγώ και βγήκαν αναζητώντας με... Όταν είδαν το σκηνικό, αιφνιδίασαν τους τουρκαλάδες από το πλάι προκαλώντας τέτοιο πανικό που ακόμα τρέχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.