2/9/15

Νέα έκδοση - Δρ Νίκος Ντέμος: «1071 - Στρατηγικές Ήττες & Συρρίκνωση του Ελληνισμού»

Τέσσερις στρατηγικές ήττες, που καθόρισαν την ιστορική πορεία του Ελληνισμού.
Τέσσερις ιστορικές ήττες, που έχουν να μας διδάξουν πολλά, ιδιαίτερα σήμερα, που Κύπρος και Ελλάδα βρίσκονται στο μέσον μιας κρίσης που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επηρεάσει την παραπέρα πορεία του Ελληνισμού.
Υπάρχει ελπίδα;
Μπορεί να ανακάμψει ο Ελληνισμός;
Μπορούν οι Έλληνες να ξαναβρούν το βηματισμό τους και να διεκδικήσουν και πάλι μια προβεβλημένη θέση στην Ιστορία;

Απαντήσεις σε όλα αυτά δίνει ο δρ. Νίκος Ντέμος, ένας Έλληνας που μεγαλούργησε στο εξωτερικό, μελέτησε σε βάθος την πορεία του Ελληνισμού στην Ιστορία και αποφάσισε να αναλύσει το κοινωνικοπολιτικό, γεωοικονομικό και γεωπολιτικό περιβάλλον κάτω από το οποίο διεξήχθησαν τέσσερις μάχες, που είχαν δυσάρεστη κατάληξη, με τραγικές συνέπειες για τον Ελληνισμό.
Μελέτησε επίσης σε βάθος τα επιχειρησιακά δεδομένα, τον οπλισμό, το συσχετισμό δυνάμεων, τις γεωγραφικές και καιρικές συνθήκες, το ρόλο των στρατιωτικών ηγετών, που έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη της κάθε μάχης και στην κατάληξή της.
Πρόκειται για τις μάχες του Ιαρμουχά (Γιαρμούκ, 636), του Μαντζικέρτ (1071), του Μυριοκέφαλου (1176) και της άλωσης της Πόλης από τους Φράγκους (1204).
Ένα βιβλίο μελέτης, προβληματισμού αλλά και εθνικής έμπνευσης, που έρχεται σε μια περίοδο παρακμής της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
Ένα βιβλίο ιστορικής και εθνικής αυτογνωσίας.
O ίδιος ο συγγραφέας λέει για το βιβλίο του:
«Το βιβλίο αναφέρεται σε τέσσερις στρατηγικές ήττες που όχι μόνο συρρίκνωσαν τον ελληνισμό αλλά και στιγμάτισαν την ελληνική ψυχή, την ψυχολογία και τη νοοτροπία μας έως σήμερα. Οι στρατιωτικές αυτές ήττες επέφεραν την γεωγραφική, οικονομική και πολιτική συρρίκνωση του ελληνισμού, την απογοήτευση, την αλλοτρίωση, την αποσύνθεση, την υποχώρηση, την υποτακτική νοοτροπία και τελικά την υποδούλωση τους έθνους.
Είμαστε όμως, είτε το θέλουμε είτε όχι και παρόλες τις αντιξοότητες και τις ακρότητες μας, απόγονοι ενός μεγάλου λαού, με τεράστια ιστορία, που δημιούργησε τρεις αν όχι τέσσερις παγκοσμίου φήμης και ακτινοβολίας πολιτισμούς,. 
Πιστεύοντας ακράδαντα στην ακολουθία των Ελληνικών κύκλων, ακολουθώντας το κύκλο των 400 χρόνων και διανύοντας ένα νέο πολιτιστικό κύκλο, οδεύουμε προς ένα μελλοντικό Ελληνικό πολιτισμό. 
Ο 9ος αιώνας είναι αναλογικά παράλληλος με τον 13ο και τον τωρινό 21ο αιώνα. Κατά τον 13ο αιώνα, και ειδικότερα το 1204, έχουμε την κατάληψη της πρωτεύουσάς μας από τους συμμάχους και ομόδοξους Λατινοφράγκους, που προσδιόρισε την επακόλουθη κατάπτωση, ξένη κατοχή, με αποκορύφωμα την υποδούλωση μας. 
Στις αρχές του 21ου αιώνα, οι καιροσκόποι και ανιστόρητοι Ευρωπαϊστές, μαζί με
τους γραικύλους παρέδωσαν τη χώρα, τον ελλαδικό και τον κυπριακό ελληνισμό στο δυτικό έλεγχο, πράξη που σε συνδυασμό με την ηθική και εθνική καταράκωση και τα σκουπιδοσήριαλ του διαχρονικού εχθρού εξ ανατολών, επέφερε την κατάπτωση, εξαθλιώνοντας τους πολίτες και εξαρθρώνοντας τον κοινωνικό μας ιστό, όπως συνέβη με τους Λατίνους εμπόρους του 13ου αιώνα.
Η ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων συνδέεται με την επιτακτική ανάγκη αλλαγής και υπέρβασης τόσο της πολιτικοοικονομικής τωρινής κατάστασης της χώρας όσο και των κοινωνικών δομών, των φθαρμένων πολιτικών κομμάτων και του εν γένει διαλυμένου κρατικού μηχανισμού, που ως αποτέλεσμα έχει τη στρατιωτική αποδυνάμωση της χώρας και την καταστροφή της παιδείας. 
Η μελέτη του βιβλίου αποτελεί έναν οδηγό για την ηθική και εθνική ανάταση του Ελληνισμού.»

Τίτλος:
Συγγραφέας:
Δρ Νικόλαος Ντέμος
Εκδότης: ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ
Φιλελλήνων 14,
10557 Αθήνα
Τ 2103316036
Φ 2103250421
Σελ.: 472
ISBN: 978-960-8362-89-5
Κωδ.: 86979Π15

Τιμή: 23 €

5 σχόλια:

  1. Ο συγγραφέας του ανωτέρω βιβλίου Δρ Νικόλαος Ντέμος θίγει ένα πολύ φλέγον θέμα.

    Την συρρίκνωση του Ελληνισμού και την Γενοκτονία των Ελλήνων από πολύ παλαιά.

    Διότι έχουμε συστηματική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων υπό διάφορες μορφές.

    Πρόσφατα, από το 1940, όταν νωρίτερα η Ελληνική ύπαιθρος και γενικώτερα η Ελλάς, είχε αρχίσει να αναπνέει οικονομικά υπό την κυβέρνηση του ικανώτατου και εξαιρετικά μορφωμένου Έλληνα Πατριώτη, του ευπατρίδη Στρατηγού Ιωάννη Μεταξά, άρχισε η συστηματική καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων.

    Πρώτα με την διπλή επίθεση των Ιταλών και των Γερμανών, καθώς και με την Τριπλή Κατοχή υπό των Ιταλών, των Γερμανών και των Βουλγάρων (με τους οποίους δεν υπήρχε εμπόλεμος κατάσταση!) και την αμφιλεγόμενη στάση των "μεγάλων μας Συμμάχων" οι οποίοι ενίσχυαν παντοιοτρόπως τους - παλαιότερα ανύπαρκτους - κουκουέδες και αποδυνάμωναν τις Εθνικές Ομάδες Αντίστασης, έτσι ώστε με το τέλος του πολέμου να μην έχει η νικήτρια Ελλάς απαιτήσεις για Εθνικές Επανορθώσεις και βελτιωμένα σύνορα με τους δόλιους όμορους γείτονες.

    Μετά από με τον υπό των Σοβιετικών καθοδηγούμενο και υποστηριζόμενο υπό του Γιόσιπ Μπροζ alias Tito Συμμοριτοπόλεμο (- διότι πώς να το κάνομε, τέτοιος ήταν κύριε Δημήτρη Κωνσταντακόπουλε. Σε εκτιμώ και σε διαβάζω αλλά όχι Ψευδοαριστερά!) που εξαπέλυσε, ο κάκιστος τη ψυχή Νίκος Ζαχαριάδης εχθρός της Δημοκρατίας, κατά της Πατρίδας του, η Ελλάς έμεινε κατεστραμμένη και πτωχή και υπογεννητική!

    Το 1940 οι κάτοικοι της Ελλάδος ήσαν 7.500.000 και οι της Τουρκίας 13.000.000 περίπου.

    Σήμερα, μετά τα γεγονότα 1940 έως 1949 και αργότερα με την φοβερή αφαίμαξη της αθρόας μετανάστευσης, οι μεν Ελλάς έχει περί τους11.100.000 κατοίκους αλλά η γειτονική Τουρκία πλησιάζει τα 70.000.000.


    Αργότερα, επήλθε νέα καταστροφή την οποία προκάλεσαν κατά καιρούς οι διάφοροι πολιτικοί αριβίστες, μανιακοί λάτρεις της εξουσίας, αλλά όχι λάτρεις των Ελλήνων ψηφοφόρων τους.

    Σήμερα, υπάρχουν νόμοι οι οποίοι ευθέως καταδικάζουν την έννομη τάξη και στρέφονται κατά των Ελλήνων πολιτών, (π.χ. Νόμος για το Θρήσκευμα ή για την «Ιθαγένεια» - «Ιθαγενής ο Κογκολέζος ή ο Μπαγκαντεσιανός, ή ο Νιγεριανός μαφιόζος! Όχι όχι "πολιτογραφημένος Έλληνας πολίτης" αλλά «ιθαγενής», διότι έτσι έδοξε στην απαισίας εμφανίσεως «κυρά Τασία» και τους ομόφρονές της φασίστες!). Έτσι θα εξαφανιστεί - επιτέλους - το Ελληνικό Έθνος και θα πάψουν – επιτέλους - να υπάρχουν οι Έλληνες. Θα υπάρχει μόνο ένας πολτός που θα ψηφίζει «Πρώτα και Τελευταία Αριστερά».

    Τι και αν είναι όλοι σχεδόν αυτοί φανατικοί μουσουλμάνοι Σουνίτες που υμνούν με λυσσώδη φανατισμό τον … Αλλάχ!

    Οι ψευδοαριστεροί, τύπου «κυρά Τασία» και Σια, που επιζητούν όμως με μανία να διαχειρίζονται όλα τα οικονομικά προγράμματα για τους λαθρομετανάστες οι οποίοι σαν ακρίδες επιπίπτουν στην πτωχευμένη και καθημαγμένη Ελλάδα μας, θα τους έχουν ψηφοφόρους των.

    Ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν οι δείλαιοι!

    Η ιδέα της συγγραφής ενός τέτοιου βιβλίου είναι εξαιρετική για να μάθουν όλοι οι Έλληνες πως διαχρονικά και συστηματικά μέχρι σήμερα καταστρέφεται το Ελληνικό Γένος.


    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικά βολική για τους διάφορους Καραμανλήδες, Λιάπηδες, Βούτσηδες και Τσιπρέους η αθρόα μετανάστευση 250.000 Νέων σε ηλικία Ελλήνων.

    Έτσι τα θλιβερά τέκνα του κ. Κωνσταντόπουλου και των διαφόρων άλλων φτηνών πολιτικάντηδων δεν θα έχουν ανταγωνιστές!


    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνυπογράφω σὲ ὅ,τι γράφεις κύριε Καρδιανέ,διότι μολονότι τά σκέπτομαι δὲν θὰ μποροῦσα καλλίτερα νὰ τὰ γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευγε Ελληνα Καρδιανε !!!
    και Μπραβο στο Νικο Ντεμο για το βιβλιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ θετικός εκ πρώτης όψεως ο παραλληλισμός με την υποδούλωση στη Δύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.