22/9/15

Κρανιδιώτης: Στη ΝΔ υπάρχουν "τζάκια" και πολλές φορές επιβάλλουν πράγματα - BINTEO

Κρανιδιώτης: Στη ΝΔ υπάρχουν τζάκια και πολλές φορές επιβάλλουν πράγματα - BINTEO
"Η κεντροδεξιά στην Ελλάδα ή θα είναι λαϊκή ή δεν θα υπάρχει. Στη ΝΔ υπάρχουν κι αυτό που λέμε πολιτικά φέουδα, οικογένειες, τζάκια και πολλές φορές επιβάλλουν πράγματα. Τα ονόματα τα ξέρουμε όλοι" είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο STAR, στην εκλογική βραδιά με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Θα πρέπει να φτιάξουμε διαδικασίες -για να έχουμε και απήχηση εκεί που έχουμε και μεγάλο πρόβλημα, στους νέους- για να αναδείξουμε ανθρώπους μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας, από τον κόσμο της εργασίας. " τόνισε το στέλεχος της ΝΔ.

"Χρειαζόμαστε λοιπόν να αναδείξουμε πραγματικούς ανθρώπους από την πραγματική κοινωνία και που δεν ζουν σε μια γυάλα. Διότι καμιά φορά όταν έχεις φεουδαρχία μέσα σε κόμματα, υπάρχει ιδρυματισμός, χάνεις την επαφή με την πραγματική κοινωνία" πρόσθεσε στη συνέχεια.
[embedded content]


Το διαβάσαμε στο: http://www.enikos.gr/ekloges-2015/341078,Kranidiwths-Sth-ND-yparxoyn-tzakia-kai-polles-fores-epivalloyn-pragmata-BIN.html

3 σχόλια:

  1. Να και ένας νεοδημοκράτης που ακούμπησε το πρόβλημα της παράταξης του. Όντως τα βασικά προβλήματα σ' αυτό τον πολιτικό χώρο είναι τα πολιτικά τζάκια και η απομάκρυνση των νέων (ηλικιακά) ανθρώπων. Καλός, μέχρις ενός σημείου,ο Μεϊμαράκης αλλά στα μάτια του κόσμου εκπροσωπεί το χτες, το ίδιο με τον Κυριάκο ή τον Βαρβιτσιώτη που εκτός από το χθες εκπροσωπουμ τα μεγάλα τζάκια μέσα στο κόμμα. Αν κάποιος μ' ακούσει, να τι πρέπει νακάνουν. Να βρουν έναν άξιο νέο και ηλικιακά αλλά και ιστορικά και να τον χρήσουν αρχηγό τους. Ας παραδειγματιστούν από τον Τσίπρα που ο κόσμος τον είδε ως νέο και παρά τα χοντρά λάθη και τις κολοτούμπες που έκανε, τον ξαναψήφισαν κυρίως οι νέοι ψηφοφόροι. Τους παλιούς τους σιχάθηκε, ούτε να τους ακούει, ούτε να τους βλέπει, και φυσικά ούτε και να τους ψηφίζει. Ιδού η Ρόδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ ο Αντωνάκης, ο κολλητός, μπορεί να διάλυσε πέντε φορές την ΝΔ μετά το 1993 αλλά τουλάχιστον δεν είναι από τζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.