12/9/15

Αγριος καβγάς Μπουτάρη με εκπροσώπους του ΛΑΕ: «Πάρε δρόμο» -«Να πάρεις δρόμο εσύ»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Λαϊκή Ενότητα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. 
Αφορμή το γεγονός ότι η Λαϊκή Ενότητα ζητά να της παραχωρηθεί από το δήμο η πλατεία του Λευκού Πύργου για  την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος με ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, κάτι το οποίο αρνείται ο κ. Μπουτάρης. 
Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το δημαρχείο Θεσσαλονίκης η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με την επίσης υποψήφια βουλευτή Χριστίνα Σουλτανίδου όπου εκτιλύχθηκε καβγάς έξω από το γραφείο του δημάρχου. Καθώς οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας και ο δήμαρχος
Θεσσαλονίκης συζητούσαν για το θέμα της παραχώρησης της πλατείας του Λευκού Πύργου, οι τόνοι ανέβηκαν, με τις  κυρίες από τη Λαϊκή Ενότητα να λένε «Κοίτα συμπεριφορά, είστε απαράδεκτος, δεν σας αξίζει να είστε σε αυτό το γραφείο, είστε χειρότερος από τον Παπαγεωργόπουλο» και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης με το γνωστό του ύφος να τους λέει «Πάρτε δρόμο, πάρτε δρόμο» κάτι το οποίο δεν έμεινε αναπάντητο από την πλευρά των εκπροσώπων της Λαϊκής Ενότητας που φώναζαν «Πάρε δρόμο εσύ». 
«Ήρθαμε να κάνουμε διάβημα διαμαρτυρίας στον δήμαρχο κ. Μπουτάρη. Πέρα από την απαγόρευση, θέλουμε να καταγγείλουμε την πολύ άσχημη συμπεριφορά του κυρίου δημάρχου απέναντι στα μέλη και τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, μια συμπεριφορά που φεύγει από τα όρια της προσβολής και πάει πολύ παραπέρα. Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός» δήλωσε στους δημοσιογράφους η κυρία Χαραλαμπίδου.
Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης είπε: «Μου είπανε θέλουμε τον λευκό πύργο για τη συγκέντρωση κι εγω τους είπα ότι θέλω να πετάω με αεροπλάνο αλλά δεν πετάω. Ο λευκός πύργος, η πλατεία Αριστοτέλους και η Αγίας Σοφίας με ομόφωνη απόφαση της διακομματικής δεν δινονται, άσε που δεν θέλει και η αρχαιολογική υπηρεσία. Η Χαραλαμπίδου είπε θα έρθει να μου μιλήσει από κοντά και ήρθε σήμερα ένα τσούρμο, κάνανε φασαρία, ήταν αγενείς και αναιδέστατοι και τους είπα πάρτε δρόμο». 

3 σχόλια:

  1. Έχει ξεπεράσει και Ναζιστές η αυταρχικότητα του, αλλά τι να πει κανείς ὀταν με τα κρασιά του πίνει κανείς στη υγειά των Ρότσιλντ!

    http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/276-2010-12-01-16-14-58.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η στήριξη μιας δημοκρατικά αποφασισθείσας διαδικασίας, επουδενί στοιχειοθετεί ναζιστική έκφραση. Έτσι όμως έχουν μάθει οι αριστερομπουρδέλωτοι "δημοκράτες". Αντίθετα αποτελεί φασιστική συμπεριφορά η επιβολη δια της βίας των απόψεων κάποιων ενάντια στους κανόνες που ρύθμισε η πλειοψηφία. Μπράβο στον Μπουτάρη για την παλικαρίσια στάση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κατάλαβα αυτό με το ναζιστής γιατί πράτει αυτό που αποφασίστηκε από όλους μαζί? Μπράβο του που δεν κολώνει πουθενά! Γιατί κρατάει τους όρους τον βρίζουμε και από πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.