7/10/15

Τι θα κάνει ο Πούτιν με τους μαχητές του ΙΚ που συλλαμβάνονται στη Συρία;

Βαλεντίνος Βασιλέσκου, Réseau International
Μια πηγή της Χεζμπολάχ, μια σιιτική ομάδα εγγύς της Τεχεράνης, ανέφερε ότι υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Μπασάρ Ελ-Άσαντ σχετικά με τους αιχμαλώτους που θα συλλαμβάνονται τώρα στη Συρία, ιδιαίτερα εκείνους του ΙΚ. 

Όσοι δεν είναι Σύροι πολίτες, όπως οι Σαουδάραβες, Καταριανοί, Κουβειτιανοί, Τούρκοι εκπαιδευτές τους, οι οποίοι θα συλληφθούν από το συριακό στρατό θα παραδοθούν στους Ρώσους. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η Ρωσία θα τους επιβιβάσει στα αεροσκάφη AN-124 τα οποία μεταφέρουν καθημερινά όπλα και πυρομαχικά προς τη Συρία, κατά την επιστροφή τους στη Ρωσία.

 Suhoi24-Siria

Το πετρελαϊκό κοίτασμα Vankor στα βόρεια της επαρχίας Krasnoyarsk της Σιβηρίας, περιέχει 520 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου και 95 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου. Είναι το μεγαλύτερο βιομηχανικό έργο της Ρωσίας για τα επόμενα 10 χρόνια. Η Ρωσία σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου αυτού του κοιτάσματος από 442.000 βαρέλια / ημέρα στα 1 εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα. Περαιτέρω σχεδιάζει την κατασκευή ενός γιγαντιαίου αγωγού φυσικού αερίου και πετρελαίου για την τροφοδοσία της Κίνας.

Σιβηρία 

Το μόνο πρόβλημα είναι το εργατικό δυναμικό, το έργο απαιτεί περίπου 14.000 έως 25.000 εργαζομένους και δεν είναι εύκολο να τους προσελκύσεις σε αυτήν την ακατοίκητη περιοχή, δεδομένου ότι η εκμετάλλευση βρίσκεται πέρα ​​από τον Αρκτικό Κύκλο , σε γεωγραφικό πλάτος 68 μοίρες βόρεια της Σιβηρίας. Η Ρωσία θέλει να καλύψει την έλλειψη εργατικού δυναμικού, με τη δημιουργία στρατοπέδων επανεκπαίδευσης μέσω εργασίας για τους αιχμαλώτους από το ΙΚ που συλλαμβάνονται στη Συρία.

vankorskoe 
Οι ελάχιστες θερμοκρασίες που καταγράφονται κάθε χρόνο στην περιοχή είναι κοντά στους -60 ° C, και παραμείνουν κάτω από το μηδέν οχτώ μήνες το χρόνο. Οι «κυνηγοί κεφαλών», οι οποίοι θα ήθελαν να μπουν στον πειρασμό να διαφύγουν από τα ρωσικά στρατόπεδα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πρώτες ανθρώπινες εστίες βρίσκονται 1.000 χιλιόμετρα μακριά, και ότι η περιοχή είναι γεμάτη με πολικές αρκούδες.

Urs-πολικό 
Η πηγή της Χεζμπολάχ πρότεινε χαριτολογώντας ότι η CIA θα πρέπει να αλλάξει τις θέσεις εκπαίδευσης των ισλαμιστών ανταρτών μεταφέροντας τις στην Αλάσκα.


Μετάφραση Ρουμανικά-Γαλλικά, Avic - Διεθνές Δίκτυο
Μετάφραση Γαλλικά-Ελληνικά Κριστιάν Άκκυριά.



1 σχόλιο:

  1. Το μονο που κανονικα θα τους επρεπε θα ηταν μετα τη δημιουργια βασης δεδομενων με ταυτοποιηση γενετικου υλικου απο ολους αυτους την εφ'ορου ζωης σημανση τους με αβλαβη ραδιοισοτοπα, & την καταγραφη τους επισημως, ως μελη τρομοκρατικων πυρηνων, την "φιλοξενια" τους σε μοναδες εξαναγκαστικης εργασιας οπως ηδη σχεδιαζεται απο τη ρωσια , με ενημερωση φυσικα των ΗΕ και του διεθνους ποινικου δικαστηριου και την υπαγωγη τους σε δικη και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ, σε περιπτωση που στοιχειοθετηθουν , βασει ταυτοποιησης DNΑ, τυχον συμμετοχη τους σε πραξεις γενοκτονιας ή παραβιασης των ανθρωπινων δικαιωματων, οπως βιασμοι, ακρωτηριασμοι, εκτελεσεις & αποκεφαλισμοι αμαχων - ιδιως παιδιων - κλπ αποτροπαιων πραξεων. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα απαλλαγουμε απο το χτικιο των συμμοριων τυπου MAD MAX που προωθει η αμερικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.