9/10/15

Ζουράρης: Ως αριστερός προτιμώ να χάσω από τον Τζιτζικώστα παρά από το φούφουτο...!


«Είναι δυνατόν να αλλάξω εγώ ως Αριστερός; Το παιδί -είναι παιδί, γιατί τον αγαπάω και τον στηρίζω- να έχει την πολιτική επιτυχία κι αν μπορεί να γίνει και πρωθυπουργός. Θα μου αρέσει πολύ, γιατί αν και νικημένος, εγώ ως Αριστερός, θα είναι καλύτερο να έχω νικηθεί από τον Απόστολο παρά, π.χ., από τον Φούφουτο».

Αυτό δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτά μικρόφωνα» στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 ο βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης με τους ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις.

«Ο Ζουράρις στηρίζει Τζιτζικώστα, γιατί θέλει να γίνει πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός», είπε, περιγράφοντάς τον ως «πολύ συναινετικό και μορφωμένο» και καταλήγοντας στην εκτίμηση ότι «θα είναι πολύ καλός, αλλά εμάς τους Αριστερούς δεν μας συμφέρει να είναι καλός, εμάς μας συμφέρει αρχηγός να γίνει ο Άδωνις, γιατί θα πατώσει η ΝΔ».

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι είναι «ανεξάρτητος βουλευτής συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες», επισημαίνοντας ότι «το ηγεμονεύον στοιχείο σε αυτή τη συμμαχία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Ζουράρις υπενθύμισε τόσο ότι έχει διατελέσει στενός φίλος του πατέρα του κ. Τζιτζικώστα όσο και ότι συνεργάστηκε με τη ΝΔ, για να γίνει αυτόνομος δήμος το Βραχάσι, όπως και έγινε, και ότι ο κ. Μεϊμαράκης είχε βοηθήσει έτσι ώστε η ΝΔ να στηρίξει την υποψηφιότητά του για τη νομαρχία Λασιθίου το 2002.

Κέρδος online   9/10/2015 15:48

6 σχόλια:

  1. Ο Ζουραρις παρά το ότι αναμφισβήτητα ειναι πολυ μορφωμένος άνθρωπος εχει παγιδευτεί στα ταμπελάκια. Ειναι σίγουρο πως ειναι Έλληνας απλά θέλει να εχει και την ταμπέλα της αριστεράς, γιατί μπορεί να πολέμησε ο παππούς του ο πατέρας του η κατι τέτοιο. Αλλα η αριστερά του Ζουραρι με την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ δεν έχουν καμία σχέση! Δυστυχώς τα πράγματα στην πατρίδα μας ειναι τέτοια που οποίος αυτοπροσδιορίζεται πρωτίστως ως Έλληνας και δευτερευόντως ως δεξιός, αριστερός, κεντρώος, οφείλει να βρεθεί με όποιον άλλον αυτοπροσδιορίζεται πρωτίστως ως Έλληνας ασχέτως της δευτερευούσης ιδιότητας και να δώσει μάχη έναντι όσων βάζουν το κόμμα πανω από την πατρίδα! Ειναι ιερό καθήκον όλων μας! Δεν υπαρχει δικαιολογία για ολιγωρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ζουράρις μπορεί να μας εξηγήσει σίγουρα, πως και πότε το ΟΧΙ, γίνεται ΝΑΙ, στην ελληνική γλώσσα.
    Και να θυμάστε τούτο: Αφού είναι αριστερός, έχει το αλάθητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο το λίγο που άντεξα να παρακολουθήσω ,ο Ζουρ(λ)άρης είπε πως υποστηρίζει τον Τζιτζικώστα γιατί...γνώριζε τον μπαμπά του!! Ελεος πια με τα "παιδιά των μπαμπάδων" σε αυτή τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πατέρας του Ζουράρι ήταν γιατρός. Είχε δηλώσει κομουνιστής εκ πεποιθήσεως και όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του, λέγεται ότι είπε πως έχει βιβλία μαρξιστικά, πιστεύει στον μαρξισμό αλλά δεν δρα αναρχικά …..

    Αργότερα ήρθε στην Αθήνα όπου έγινε διάσημος ως ειδικός σε θέματα σεξ και αφροδισίων νοσημάτων, εξέδωσε δε και μία σεξολογία Ζουράρι.

    Αυτά αναφέρω με κάθε επιφύλαξη περί της ακριβούς πιστότητάς τους. Μπορεί κάπου να κάνω λάθος διότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε.

    Θυμάμαι όμως την σκηνή, που είχε βγάλει έξω από το σπίτι τους, τους δύο μικρούς αδελφούς Ζουράρι, ντυμένους ομοιόμορφα με ίδιες τραγιάσκες και παλτουδάκια.

    Η αφεντιά μου δεν ήταν τότε τόσο καλά ντυμένη επειδή ο δικός μου πατέρας ήταν δημόσιος υπάλληλος. Όχι ότι αυτό με πείραζε γιατί εκείνη την εποχή ήμουν διάολος, και ο Ζουράρις μαμόθρευτο.

    Άραγε, ο Νικήτας Κακλαμάνης που αύξησε το κόστος των φαρμάκων στο υπερδιπλάσιο και τον υπερψήφισε η Α΄ Αθηνών είναι καλλίτερος για τον κ. Ζουράρι;

    Ή ο Μισέλ … Λιάπης το λεβεντόπαιδο που υπήρξε υπουργός Μεταφορών, αλλά δεν ντράοηκε να κυκλοφορεί εν μέσες Αθήναις ένα θηριώδες Τουαρέγκ πλαστές πινακίδες είναι καλλίτερος για τον κ. Ζουράρι;

    Μήπως ο Άκης, αυτό το λεβεντόπαιδο από την Θεσσαλονίκη, της πολύ γνωστής στους Θεσσαλονικείς οικογένειας παραγωγής λουκάνικων, που πιάστηκε να έχει πάρει του κόσμου τις μίζες και βρίσκεται στην φυλακή υπόδικος, πληρώνοντας τις αμαρτίες όλου του ΠΑΣΟΚ και του μισού ΣΥΡΙΖΑ, που παρ’ ολίγο να γίνει πρωθυπουργός, δεν ενοχλεί τον κ. Ζουράρι;

    Ο φουκαράς ο Γεωργιάδης, που έμεινε ορφανός αλλά δούλευε και κατάφερε συγχρόνως να σπουδάσει στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, που έκαψαν το βιβλιοπωλείο του καμιά δεκαριά φορές, που έδειξε τέτοιες ικανότητες στο υπουργείο που του ανατέθηκε του φταίει;

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.