1/10/15

Το μυστήριο των αμερικανικών επιδρομών κατά του ΙΚ

Réseau International (Γαλλία)
Μετά από ένα χρόνο και μισό αεροπορικών επιδρομών του Συνασπισμού με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισλαμικό Κράτος είναι ισχυρότερο από ποτέ. 
Το έδαφος του έχει επεκταθεί, τα στρατεύματα του έχουν αυξηθεί, και το οπλοστάσιο του πλημμυρίζεται από όπλα όλων των ειδών, και αυτό μετά από τόνους βομβών που έπεσαν στη διάρκεια χιλιάδων αεροπορικών εξόδων.

Όλα αυτά είναι πολύ παράξενα, αλλά δεν είναι το πιο εκπληκτικό. 

Αυτό που εντυπωσιάζει το περισσότερο, μετά από μόνο μία ημέρα ρωσικών επιδρομών, είναι η αφθονία των βίντεο καταστροφών και θυμάτων που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Αυτά τα βίντεο όλα τραβήχτηκαν από τους ίδιους τους τρομοκράτες στις τοποθεσίες που στόχευε η ρωσική αεροπορία.

Πώς να εξηγηθεί ότι για ένα έτος και μισό αμερικανικών βομβαρδισμών, ούτε ένα βίντεο με θύματα των επιδρομών δεν έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, όπως γίνεται με τις ρωσικές επιδρομές; Είτε κανείς δεν έχει ποτέ χτυπηθεί κατά τη διάρκεια των αμερικανικών επιδρομών, είτε οι τρομοκράτες προτίμησαν να πεθάνουν ή να αγωνιούν σιωπηρά, όταν οι βόμβες ήταν αμερικανικές.

Εν πάση περιπτώσει, το απότομο ξύπνημα των εικονοληπτών του ΙΚ, το οποίο συμπίπτει με εκείνο του Laurent Fabius, ο οποίος, χθες ακόμη,  κατηγορούσε τη Ρωσία ότι δεν κάνει τίποτα, και τώρα μιλά για μη-τρομοκράτες θύματα από τις ρωσικές βομβιστικές επιθέσεις, είναι περισσότερο από παράξενο. Προφανώς, ο Φαμπιούς και τα αφεντικά του δεν έβαλαν τα χέρια τους κάτω. Οι επόμενες ημέρες θα μας πουν που το πάνε.
AVIC

Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά.

http://reseauinternational.net/le-mystere-des-frappes-americaines-contre-daesh/


4 σχόλια:

  1. Μονο με ολοκληρωτική καταστροφή "θα βάλουν τα χέρια τους κάτω."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου το ISIS ήθελε ορύγματα για την οργάνωση της άμυνας του, φώναζε τους Αμερικάνους και τους έδειχνε που να ρίξουν τις βόμβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη συνέντευξή του ο Πούτιν εξηγεί κατά γράμμα το φιάσκο των Αμερικανών. Ονόμασαν ακτιβιστές τους αντιπάλους του Άσαντ και τους εξόπλισαν για να συμμαχίσουν στη συνέχεια με τους τζιχανιστές, είτε ορμόμενοι από ιδεολογία είτε από τα χρήματα που τους προσφέρουν. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιος από εκείνον που θεωρεί όλους τους άλλους βλάκες και τον εαυτό του έξυπνο. Εννοώ τους ψεκασμένους Αμερικάνους που με το χρήμα και την προπαγάνδα τους νομίζουν πως όλο τον κόσμο πάνω στον πλανήτη θα τον ξεγελάσουν. Λένε ότι βομβαρδίζουν βάσεις του ISIS. Μπούρδες κατσαρές. Τους Κούρδους βομβαρδίζουν γιατί αυτό εξυπηρετεί το χαϊδεμένο τους παιδί, την Τουρκία. Για να διαπιστώσετε δε ποιοί είναι αυτοί που στηρίζουν τους τζιχανιζτές, δείτε ποιοι διαμαρτυρήθηκαν όταν οι Ρώσοι τους χτύπησαν στο ψαχνό. Τούρκοι, Σαουδάραβες, Αμερικάνοι. Μην ψάχνεστε λοιπόν. Τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Αμερικανοί, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Τούρκοι, οι Σαουδάραβες, οι Καταρινοί, οι Ιορδανοί και οι Ισραηλινοί και οι υπόλοιποι έμποροι των εθνών όχι μόνο δεν πολεμούν τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους (IS-DAESH), αλλά το υποστηρίζουν οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά. Και η τελευταία παρέμβαση της Ρωσσίας στην Συρία το έχει αποδείξει και το έχει στοιχειοθετήσει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό από τις διαμαρτυρίες των Αμερικανών, των Άγγλων, των Γάλλων και των δικτατορικών καθεστώτων του Κόλπου για τους βομβαρδισμούς των Ρώσσων εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Το λυπηρό είναι ότι τα ελλαδικά και τα κυπριακά ΜΜΕ παπαγαλίζουν και αναπαράγουν τα ψέματα, τα παραμύθια, την προπαγάνδα, την παραπληροφόρηση και την αποπληροφόρηση των Αμερικανών και των φερεφώνων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.