26/10/15

Η Ελλάδα του Τσίπρα, παρίας της Ευρώπης - Μια εικόνα χίλιες λέξεις


6 σχόλια:

  1. Δυστυχως αυτοι που ειναι μικροι σε δύναμη κανουν τις μεγαλύτερες ζημιές.
    Οικονομία, απώλεια δημοκρατίας,μεταναστευτικό,εθνικά θεματα,και τι αλλο να προσθέτει κανεις απο τον ατελείωτο κατάλογο που αφορουν τη χωρα μας??Και σε ολα αυτα ο τσιφρας ήρθε κατόπιν εξωθεν επιλογών για να βαλει την ταφόπλακα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έξωθεν επιλογών; Δηλαδή, πώς τον έφεραν, με πραξικόπημα; Εγώ νόμιζα ότι τον ψήφισε ο ελληνικός λαός και μάλιστα δύο φορές, χωρίς να λογαριάσω το "δημοψήφισμα", στο οποίο ψήφισε την δική του επιλογή.

      Πάντα φταίνε οι άλλοι. Ποτέ εμείς. Γι αυτό είμαστε και σ' αυτά τα χάλια.

      Διαγραφή
  2. Katarxas auto pou bgainei apo th fwtografia einai oti einai kai blakas, afou einai miso metro den paei na anebei panw sto skali, paei kai kathetai sthn akrh. Dystyxws apo auta ta mikra blepei kaneis kai to pws douleuei to myalo tou kai gia auto anhsyxw mhpws aplws odhgies pairnei akoma kai gia tis allepallhles ekloges kai einai kakh apomimhsh makiabelikou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πολιτική σκηνή της μνημονιακής ελλαδας χαρακτηρίζεται απο πολιτικά πρόσωπα που ανεβαίνουν για ορισμένο διάστημα και για συγκεκριμένο ρόλο .Οταν το ολοκληρώσουν παραχωρούν τον ρόλο τους στον επόμενο ( που και αυτος εχει ανέλθει έναντι συγκεκριμένου σκοπού)
    Στο ερώτημα σου λοιπον ο ρόλος που εχει ανατεθεί στον κο τζίφρα Εναι ο ποιο δύσκολος.Ο ρόλος της αφαίρεσης στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων ( κράτησε το αυτο θα το δουμε να παίξει στο εγγυς μελον και ΚΑΤ εμε ειναι απο τα ποιο βασικα),οπως του οικογενειακού ασύλου ,έναντι κάποιας οφειλής ,που ευκολα σημερα μπορει να προκύψει,η αφαίρεση του ιδιωτικού πλούτου και η κατάθεση του σε οργανισμούς διαφύλαξης ( πυ σε μια δύσκολη στιγμη κρίσης το άτομο το μονο που θα κατέχει θα ειναι κια αμφίβολης αξίας κάρτα συναλλαγών,που κατα πάσα πιθανότητα θα του ειναι άχρηστη και οχι χρήματα,οταν θα χρειάζεται μετρητά για να ανταπεξέλθει της κρίσεως). Αφήνω τα αλλα θεματα οπως το οικονομικό και αυτα που μας ράβουν μέτρα για τα εθνικά θεματα.
    Πιστεύεις οτι ολα ήρθαν τυχαία και κατόπιν ελεύθερης κριςης του κυρίαρχου ελληνικού λαού?? Πιστεύεις οτι η αποδόμηση που επιχειρητσι στην ΝΔ ειναι τυχαία εςωτερικη επιλογή???
    Αν ναι επέτρεψε μου να πιστεύω οτι ο τσιφρας ορίστηκε να παίξει το ρόλο που του εδωθει ( θυμήσου τα πολλαπλά ταξίδια προς το Τέξας και αλλου) και το πράττει συνειδητα.Μετα επαιται κάποιος κοινής αποδοχής η πιο λαϊκά εθνικης σωτηρίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλες αυτά τα αυθαίρετα, που γράφεις, εξακολουθείς να μην απαντάς στο βασικό ερώτημα που έθεσα, αλλά συνεχίζεις, χωρίς καμμία ένδειξη/απόδειξη/τεκμήριο, να ισχυρίζεσαι ότι μάς τούς επιβάλλουν έξωθεν.

      Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Το κακό είναι ότι πολύς κόσμος, συνεχίζει να σκέφτεται σαν κι εσένα και να αναζητά τούς υπαίτιους όλων των δεινών του στους άλλους, στους απ' έξω. Ανωριμότητα άνευ προηγουμένου.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.