5/10/15

Συγκλονιστική ομιλία Πούτιν: Ποιος διάολο εξόπλισε το ISIS και ποιος αγοράζει το πετρέλαιο;

Δείτε το με προσοχή, ξανά και ξανά, για να αντιληφθείτε ποιος είναι ο ρόλος των ΗΠΑ-Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Κατάρ και πόσο δίκιο έχουν Γαλλία και Αγγλία που αντιτίθενται στην εμπλοκή της Ρωσίας ση Συρία.


με ελληνικούς υπότιτλους

7 σχόλια:

  1. Τί εννοείτε "πόσο δίκιο έχουν Γαλλία και Αγγλία που αντιτίθενται στην εμπλοκή της Ρωσίας ση Συρία.";
    Επειδή τους "χαλάει τη σούπα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αν είναι έτσι, ήτοι τους "χαλάει τη σούπα", αφού οι ενέργειές τους ήσαν αντίθετες σε κάθε έννοια Δικαίου, γιατί "έχουν δίκιο να αντιτίθενται στην εμπλοκή της Ρωσίας";;;

      Διαγραφή
    2. Δεν έχουν καθόλου δίκιο να ρίχνουν ευθύνες στη Ρωσία, γιατί οι ευθύνες είναι των ΗΠΑ και των άλλων εγκληματιών πολέμου.

      Διαγραφή
  2. Το βαθύτερο πρόβλημα είναι ότι και ο Πούτιν έχει διοριστεί από αυτούς που δήθεν αντιπαλεύει. Επί Πούτιν, η Ρωσία συνεχώς παραχωρεί και υποχωρεί. Σε εμένα, όλα δείχνουν ότι και στη Συρία θα δούμε αυτά που είδαμε σε Γεωργία και Ουκρανία, δηλαδεί τη Ρωσία να χάνει στο τέλος το μεγαλύτερο μέρος των εδαφών που είχε υπό τον έλεγχό της.
    Ο Πούτιν ανέλαβε την εξουσία στη Ρωσία με τη βοήθεια ξένων μυστικών υπηρεσιών. Χωρίς βοήθεια από το εξωτερικό, δεν θα μπορούσε να σταθεί στη χώρα του ούτε αυτός, ούτε άλλος ως ηγέτης.

    Η Ρωσία το 1991 έχασε την εθνική της ανεξαρτησία. Καιρός να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει στον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΒΒΑ

    Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ; ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ) ; ΔΕΝ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΥΣΙΜΟ; Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ, ΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΙΓΚΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ "ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ".

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΔΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ: http://isxys.blogspot.com/2011/07/blog-post_1456.html

    ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ.

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΚΟΡΕΑΤΕΣ, ΚΙΝΕΖΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΑΝΑΛΥΤΩΝ, ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΕ ΜΕΣΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

    http://isxys.blogspot.com/2012/11/blog-post_939.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει και με Έλληνικούς υπότιτλους
    www.youtube.com/watch?v=qAr2PA93gYY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.