24/11/15

Πούτιν: Πισώπλατη μαχαιριά η κατάρριψη του αεροπλάνου

1st official ‪#‎RuAF‬ officer to be KIA in ‪#‎Syria‬ Maj. Rumyantsev Aleksadorvich 6980th Guard Chelyabinsk,

Η Τουρκία έδρασε σαν συνένοχος των τρομοκρατών, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος. Kατηγόρησε την Τουρκία οτι χρηματοδοτεί το ISIS. Μίλησε για σοβαρές συνέπειες στις σχέσεις των δύο κρατών. Προειδοποίησε ότι η θηριωδία αυτή θα έχει απάντηση.


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά της Τουρκίας, κατηγορώντας την χώρα ότι χρηματοδοτεί το ISIS μέσω της αγοράς πετρελαίου και χαρακτηρίζοντας την απώλεια του ρωσικού μαχητικού SU-24 "πισώπλατη μαχαιρία".
«Η Τουρκία έδρασε σαν συνένοχος των τρομοκρατών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν. Φαίνεται ότι το ISIS όχι μόνο λαμβάνει έσοδααπό το λαθρεμπόριο αργού πετρελαίου, αλλά έχει και την προστασία του στρατού της χώρας, σημείωσε. Αυτό μπορεί να εξηγεί γιατί οι τρομοκράτες πραγματοποιούν με τόσο θράσος τρομοκρατικές επιθέσεις στον κόσμο, τόνισε. 
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε πως οι Ρώσοι πιλότοι δεν απείλησαν κανέναν και ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε σε συριακό έδαφος τέσσερα χιλιόμετρα από τα τουρκικά σύνορα.
Ο ίδιος προειδοποίησε ότι το περιστατικό θα έχει σοβαρές συνέπειες για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία. Προειδοποίησε επίσης ότι η θηριωδία αυτή θα έχει απάντηση. 
Οι δηλώσεις του κ. Πούτιν πραγματοποιήθηκαν μετά από συνάντηση με τον βασιλιά της Ιορδανίας στο Σότσι. 

2 σχόλια:

  1. Με ψύχραιμη και κρυστάλλινη σκέψη η χώρα μας επιβάλλεται να καταρρίψει - βυθίσει κάθε τουρκικό ίχνος που πετά ή πλέει στα 10nm από Ελληνικό έδαφος! Τώρα αμέσως και στη πρώτη παράβαση-παραβίαση ΕΕΧ ή ΕΘΧ. Τι θα κάνουν? το πλέον σίγουρο είναι ότι το ΝΑΤΟ θα γίνει μάτσο - κουβάρι και επιστέγασμα αυτού κανένα άρθρο 5 δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί! 28 μέλη θα τους αφήσουν μόνους να βράζουν στο kazan τους και την φωτιά να αναμοχλέυουν Κούρδοι - Ρώσοι - Σύριοι - Ιρανοί και πολλοί κρυφοί άλλοι. Ποιοι όμως εδώ στην χώρα μας από τους πριν - τέως - κατοπινούς ή τωρινούς έχουν τα κάκαλα να κάνουν την διαφορά......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.