4/11/15

Στις καλένδες η κλήση του Ι. Στουρνάρα στη Βουλή

Αλ. Διαμάντης
 Πριν από λίγους μήνες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε μετατρέψει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας σε οιονεί εξεταστική για την υπόθεση της Siemens. Πλέον, η νέα σύνθεσή της ουσιαστικά αποφάσισε να αφήσει πίσω της οποιαδήποτε περαιτέρω διερεύνηση του θέματος, ενώ και η κλήση για κατάθεση του Γιάννη Στουρνάρα (που υπέγραψε τον σχετικό εξωδικαστικό συμβιβασμό) παραπέμπεται στις καλένδες.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η ανακούφιση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος έκανε και... χιούμορ για το θέμα. «Αν κληθεί ο Στουρνάρας, να φωνάξετε και την κυρία Κωνσταντοπούλου, αλλιώς δεν θα έχει νόημα η έλευσή του» είπε χαρακτηριστικά,
ενώ νωρίτερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τραγάκης έσπευσε να προλάβει οποιαδήποτε παρερμηνεία!

«Δεν πρέπει να κάνουμε την επιτροπή μας οιονεί εξεταστική - να αφήσουμε τις υποθέσεις στη Δικαιοσύνη κι όπου μπορεί η επιτροπή μας να παρέμβει» σημείωσε, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μη διαφωνούν.
Η Παναγιώτα Δριτσέλη αρκέστηκε να τονίσει ότι σε έναν με δύο μήνες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Τη διαφορά, πάντως, έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Αϊβατίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «Σαφώς και πρέπει ο Στουρνάρας να προσέλθει στην επιτροπή» και υπερασπίστηκε την ανάγκη ανάσυρσης και των άλλων «σκανδάλων»!

Αλ. Διαμάντης
dimokratianews

2 σχόλια:

  1. Μα γιατί εκπλήττεσθε;
    Δεν θυμάστε την αποκάλυψη της κ. Κωνσταντοπούλου πως στην είσοδο του Μαξίμου, στο 7μηνο της "για πρώτη φορά "αριστεράς" στην Εξουσία, ο μέντορας του Τσίπρα Φλαμπουράρης την σταμάτησε για να της συστήσει:
    "Αυτόν μην τον πιέζεις" (για τον Στουρνάρα). Τα τελευταία περί εταιρείας κατασκευών, εξηγούν τώρα γιατί.
    Πάντως εκείνη του απάντησε. "Σου απαντώ ότι δεν άκουσα τίποτα από ότι μόλις μου είπες". Και εξαπέλυσαν τον Φίλη στη Βουλή, παρέα με τον ... Τραγάκη,( των εξεταστικών επιτροπών της... παραγραφής) και τα τσιράκια τους στα βοθροκάναλα να της πιουν το αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αυτή είναι η Ελλάδα, τώρα θα την μαθουμε;" (Σημίτης)

    Υπόθεση ΑΤΕ: Το «balloon payment» και τα πέντε σημεία «κλειδιά» ενός διαχρονικού σκανδάλου

    Στο αρχείο η δικογραφία για τα δάνεια της ΑΤΕ προς τα κόμματα - Απάντηση Παπαγγελόπουλου σε δημοσίευμα της HuffPost Greece

    Ο τόπος αυτός δεν έχει καμμιά ελπίδα σωτηρίας, όσο εξακολουθούν να κυβερνούν οι συμμορίες, που λέγονται "κόμματα". 40 χρόνια διαφθοράς και ατιμωρησίας μάς έφεραν εδώ που μάς έφεραν και δεν νομίζω να υπάρχει πια επιστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.