25/11/15

Αποκάλυψη - Τούρκος φασίστας γκρίζος λύκος, ο "τουρκομάνος διοικητής" που λέει ότι σκότωσαν τους Ρώσους πιλότους

Το τουρκικό βαθύ κράτος αποκαλύπτεται
Στη φωτογραφία, μέσα στον κύκλο, ο παρουσιαζόμενος ως "τουρκομάνος υποδιοικητής" της 2ης Παράκτιας Μεραρχίας Τουρκομάνων, στη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε η νομαρχία Αντιόχειας-Χατάι και η ΜΙΤ
του Σάββα Καλεντερίδη
 Στο άρθρο μας της Δευτέρας, μια μέρα πριν την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία, γράφαμε ότι η Τουρκία, με αφορμή την ανακατάληψη από τις δυνάμεις της Συρίας της στρατηγικής σημασίας περιοχής Μπαγίρμπαγι, που κατοικείται κατά το πλείστον από Τουρκομάνους ενεργοποίησε για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1990, παραστρατιωτικές ομάδες, στέλνοντας σε πρώτη φάση 250 παραστρατιωτικούς γκρίζους λύκους στην επίμαχη περιοχή, προς ενίσχυση των Τουρκομάνων και των τζιχαντιστών που δρουν εκεί.
Μια μέρα πριν το τουρκικό κράτος είχε κινητοποιήσει τους παρακρατικούς στην Κωνσταντινούπολη, για να διαμαρτυρηθούν και να ρίξουν πέτρες και αυγά στο ρωσικό προξενείο, ως αντίδραση στη συμμετοχή της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στην επιχείρηση του συριακού στρατού για ανακατάληψη του Μπαγίρμπαγι. Τότε οι Τούρκοι παρακρατικοί έκαναν λάθος και αντί του ρωσικού, πετροβόλησαν το ολλανδικό προξενείο. Συμβαίνουν αυτά εν Τουρκία!..

 Εδώ ο "τουρκομάνος διοικητης" με άλλους παρακρατικούς γκρίζους λύκους, σε φωτογραφία του 2014
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι ο παραστρατιωτικός, που παρουσιάζεται ως "τουρκομάνος διοικητής" και δηλώνει στους εκπροσώπους των τουρκικών ΜΜΕ, ότι οι Τουρκομάνοι σκότωσαν τους Ρώσους πιλότους που με έπεσαν με αλεξίπτωτο, μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους τους, είναι γνωστός φασίστας γκρίζος λύκος ονόματι Alpaslan Çelik, που κατάγεται από το Ελαζίγκ. Να σημειωθεί ότι ο "τουρκομάνος διοικητής" έκανε τη δήλωση στους Τούρκους δημοσιογράφους, τους οποίους μετέφερε  στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, κοντά στην περιοχή που καταρρίφθηκε το ρωσικό αεροσκάφος, ειδικό κλιμάκιο της νομαρχίας Αντιόχειας-Χατάυ και στελεχών της ΜΙΤ, που εδρεύει στην περιοχή ευθύνης της νομαρχίας.
Ο Αρπαρσλάν Τσελίκ δήλωσε στους δημοσιογράφους το εξής: "Τους σκοτώσαμε και τους δυο, την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο", είδηση με μεταδόθηκε και βρήκε διεθνή απήχηση.
Ο Τούρκος φασίστας και παραστρατιωτικός, που παρουσιάζεται ως υποδιοικητής της 2ης Παράκτιας Μεραρχίας Τουρκομάνων, είναι γιος του πρώην δημάρχου της κωμόπολης Κεμπάν, του νομού Ελαζίγκ.
Στην ίδια "συνέντευξη" τύπου, ο Τούρκος παρακρατικός φασίστας δήλωσε ότι η περιοχή που χάθηκε, θα ανακαταληφθεί από τους Τουρκομάνους, κάνοντας το σήμα της νίκης, τονίζοντας ότι η κατάρριψη του αεροσκάφους είναι δηλωτικό της βούλησης για απελευθέρωση μιας ακόμα "τουρκικής πατρίδας"!
Να σημειώσουμε ότι αυτό το κράτος-συμμορία, που χρησιμοποίησε τις ίδιες μεθόδους στη μαρτυρική Κύπρο και σχεδιάζει τα ίδια για την ελληνική Θράκη, υπερασπίζεται το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η Ελλάδα, στα πλαίσια της αλληλεγγύης της... συμμαχίας.
Υπάρχει κάποιος γενναίος διπλωμάτης να υψώσει τη φωνή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ ή θα γίνει και πάλι η Ελλάδα ακολούθημα της τουρκικής εγκληματικής πολιτικής;

10 σχόλια:

  1. Καλημέρα Σάββα. Φρονώ πως καλά θα κάνουμε εμείς να μείνουμε σε απόσταση από την όλη ιστορία αλλά πάντα με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Η αναμενόμενη αντίδραση της Ρωσίας θα είναι να εξοπλίσει τους Κούρδους της ανατολικής Τουρκίας οπότε έχει να γίνει άγριο πανήγυρι! Άλλωστε έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον τελευταίο Ρωσοτουρκικό πόλεμο οπότε μάλλον είναι καιρός!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να βρεθεί κάποιος ο Κοτζιάς θα τον φιμώσει-απολύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κράτος της Τουρκίας είναι επικίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη.Στο τουίτερ ήδη βλέπω αρκετούς δυτικούς απλούς πολίτες να ζητούν να φύγει από το ΝΑΤΟ.Ουδείς πείθεται ότι κατέρριψε το αεροσκάφος επειδή μπήκε στο του.ενα.χώρο για 16 δευτερόλεπτα.Μάλλον το κατέρριψε γιατί έχασε το βουνό των τουρκομάνων.

    ΥΓ : Ο Ομπάμα πάντως εχθές τους στήριξε.Όλα τα κράτη μπορούν να προστατεύουν τον εναέριο χώρο τους.Κύριε Ομπάμα εμείς που πετάνε χρόνια τώρα αυτοί οι παράφρονες πάνω από τα νησιά μας 100 μ. τρομοκρατώντας τους ακρίτες μας τι μπορούμε να κάνουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλά τα λες. Οι συγκυρίες και η αυξανόμενη ατιπάθεια πρός την Τουρκία με όλα τα τα γεγονότα των τελευταίων ετών, πνιγμένοι στο Αιγαίο, Συρία και πετρέλαια της οικογέβειας Ερντογάν, αντιπαράθεση με το Ισραήλ αλλά και την Ευρώπη με την είσοδο του ISIS και τους μετανάστες, η βομβιστική επιθεση στην Γαλλία αποτελούν ευκαιρία για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος. Υπάρχουν έλληνες πολιτικοί που το αντιλλαμβάνονται αυτό και να το εκμεταλλευτούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικά αξιόλογη πληροφορία.
    Μπράβο σας!

    Υ.Γ. Για το τι έπεται και μέλλει γενέσθαι θα ιδούμε, προφανώς με τον (όποιο) ρυθμό που θα επιβάλουν οι Ρώσοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουτε Ελληνες πολιτικοι υπαρχουν ουτε Ελληνικος λαος υπαρχει ουτε Ελλαδα θα υπαρχει ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα. Η Ελλαδα εχει συρικνωθει με επιστημονικο τροπο. Και οταν θα ειναι η ωρα καταλληλη θα ερθει και η οριστικη μοιρασια του οικοπεδου στους κληρονομους . Οταν πια οι ιδιοκτητες θα εχουν πεθανει. Το τι μοιρα μας περιμενει το εχουμε καταλαβει απο το 1990 ''περιπου'' και μετα. Με το ''μακεδονικο'' made in USA, με τα Ιμια, με τις διπλωματικες ξεφτιλες. . . Με την ταχυρυθμη εντατικη εκπαιδευση του κοσμου με διεθνιστικα ιδεωδη. Με τις ''ασυμετρες απειλες'' της περιοδου Καραμανλη. ΚΑΙ τελος με την οικονομικη καταρευση που τα πρωτα χρονια ειχαν πεισει κιολας σχεδον, οτι ηταν αποτελεσμα του ακριβου και σπαταλου τροπου ζωης μας.
    Υπαρχει κανεις εδω που δεν εχει βασιμες υποψιες οτι αυτη η χωρα παει μαλλον για ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ?
    Μια Ελλαδα που δεν ειναι ικανη ουτε στην Αλβανια να επιβαλει βασικες υποχρεωσεις. Ας μην μιλαμε ομως για βορειοηπειρο για καταπιεση για κοκκαλα απ το 1940 για λεφτα βοηθεια στα Αλμπανια κ.α.π.
    Απο ξεφτιλα σε ρεζιλικι κι απο ητα σε πανωλεθρια

    Κι ο Καλεντεριδης αναρωτιεται λες και δεν ξερει . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γενναιος Διπλωματης !?. Ακουγεται σαν τον Αλβανο τουριστα.
    Ανυπαρκτοι, αχρωμοι, αγευστοι, περιστρεφομενοι γυρω απο τον αξονα της "αδελφοτητας "τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα καλα δεν καταλαβαινετε πως οι παραβιασεις των Τουρκων στοΑιγαιο δεν μετρανε? Ειμαστε συμμαχοι ωρε στο ΝΑΤΟ! Δικας μας ειναι ολα και δικα τους....Ενιαιος χωρος! Βεβαια το ερωτημα ειναι τι διαολο θελει και υφισταται το ΝΑΤΟ αφου εξελειπε ο λογος για τον οποιον (υποτιθεται) δημιουργηθηκε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο πολέμου των ισλαμιστών , το οποίο αποτελεί και εργαλείο πολιτικής διαχείρισης και αντιμετώπισης των δυτικών κρατών και του ΟΗΕ, ……ένα πολιτικό λάθος ισοδυναμεί με 100 στρατιωτικά.
    Σε άλλο σημείο διαβάζουμε και μαθαίνουμε ! ;, ότι η δυτικοί στρατοί χρησιμοποιούν γκατζετς για να διεξάγουν πολέμους και ότι στο έδαφος είναι εξαιρετικά ισχνοί!
    Επίσης μας πληροφορούν, ότι η χρήση των ΜΜΕ είναι κορυφαίο και καθοριστικό εργαλείο για την συντριβή του στρατού των απίστων και στις μάχες στο έδαφος.
    Ένα όμως από τα σημαντικότερα σημεία είναι εκείνο το οποίο αναφέρεται στον διαχωρισμό των αντιπάλων.
    Ας δούμε τι λέει.
    Στον πόλεμο υπάρχουν δύο βασικοί αντίπαλοι και οι θεατές , οι οποίοι περιμένουν την έκβαση της μάχης-πολέμου για να ακολουθήσουν την πλευρά του νικητή.
    Αυτούς, τους θέλουμε να ριχθούν στην μάχη με την πλευρά μας και πρέπει να είμαστε εξαιρετικά σκληροί για να καταλάβουν ότι θα είμαστε οι μοναδικοί αυριανοί νικητές.
    Η Διαχείριση της Σκληρότητας είναι σημαντικό εργαλείο και πρέπει να χρησιμοποιείται σε τακτική βάση.
    Η ορθή διαχείριση της Σκληρότητας προκαλεί εκνευρισμό και ψυχολογική εξάντληση στον αντίπαλο!
    Γράφει λοιπόν δεκάδες άλλες οδηγίες, ουσιαστικά είναι ΠολιτικοΣτρατιωτικό Δόγμα, που αποδεικνύουν εξαιρετική γνώση, μεταξύ άλλων, της διαχείρισης της μάζας .
    Η Ελλάδα, η οποία δεν έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί τέτοιας μορφής αντικείμενα, καλό είναι να παραμένει στην άκρη και να αποφύγει-σε αυτό το στάδιο, την πολιτική εμπλοκή, αφού αυτό επιθυμεί το ισλαμικό πολιτικοστρατιωτικό δόγμα ως αναφέρθηκε ανωτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ανυσηχητε...θα τους δικαιωση ο Πουτιν με το δικο τους δικαιο το ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.