23/11/15

Με ανοιχτές πύλες

5 σχόλια:

  1. Καί νά σκεφθεῖτε, κάποιοι μαλώνουνε, ἀκόμη,γιά τό ἄν ἡ οἰκονομία πηγαίνει καλλίτερα μέ πρωτοβουλία στόν ἰδιωτικό τομέα ἤ μέ ρωτοβουλία στόν δημόσιο τομέα.Ἤ, μέ ἀσυοδσία ἰδιωτῶν ἤ μέ γραφιεοκρατικό κρατισμό...κ.ο.κ.
    Ἀφοῦ τό σχέδιο εἶναι διεθνές, καί ἐφαρόζεται μέ συμμετοχή "διακυβερνήσεων", ἄρα ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΣΙΑ ὁλοένα πιό ἰσχυρή, ΗΔΗ παγκόσμια, ἀλλά δέν ἔχει δείξει ἀπό ποιούς ἤδη ἀποτελεῖται. Μία ἰδέα, παίρνει κανείς, ἀπό τήν παρουσία Κίσσινγκερ στήν κηδεία τοῦ Σμίττ.
    ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ - ΤΡΟΠΟΣ κυριαρχίας σημειωτέονΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , πού τόν εἶχε φαίνεται ὑπ'όψη του ὡς μεθόδευση κυριαρχίας ὁ Ἰωαννίδης ἀλλά τό ἔκανε πράξη ἀνοήτως , μόνος του, καί σέ ἐθνικό ἐπίπεδο - ἀπό ποιούς ὅμως, ἄραγε ἐμπνεύσθηκε, γιά τυραννία μέ κρυμμένη τήν ἡγεσία της;;].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λένα βίντεο που πραγματικά ειναι επικίνδυνο και ενισχύει τη μισαλλοδοξια εκατερωθεν. Δεν ειναι σωστό να βάζουμε όλους τους ανθρώπους στο ιδιο καζάνι και αυτο ειναι το βασικό μας πρόβλημα ως κοινωνά. Ναι υπάρχουν, τρελοί, φανατικοί, εξτρεμιστές τρομοκράτες, βιαστές, ληστές, εγκληματίες, ανάμεσα σε όλους αυτούς που έρχονται στην Ευρώπη, αλλα υπάρχουν και αυτοί που αναζητούν καταφύγιο και μια καλύτερη ζωή! Η ακραία φιλελευθεροποίηση που τείνει να γίνει ασυδοσία ειναι γενικότερα αυτοκτονική, γιατί επιτρέπει να ευδοκιμούν οι πρώτοι και βία δημιουργούν με τη σειρά τους αντίστοιχους ντόπιους. Αυτο θα πρεπει να μας προβληματίσει ο,ουσία πολυ σοβαρά πριν μας βάλουν ανώτερες δυνάμεις να σκοτωνόμαστε αναμετάδοση μας κατα το δωκουν! Ο καθένας μας εχει πατριδα και όταν μεταναστεύει θα πρεπει να πηγαίνει όπου πηγαίνει σεβόμενος τοτε κανόνες εκείνης της πατρίδας και θα πρεπει να την κάνει και ιατρικά του τη νέα πατριδα εφόσον αισθάνεται και τέτοιος πολιτισμικά. Ωστόσο, η λεγόμενη πολυπολιτισμικότητα εξυπηρετεί μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, γιατί μια πολυπολιτισμικής κοινωνία μπορεί εύκολα κάποιος να την ελέγξει με το διαίρει και βασικευε, λίγους τρελούς χρειάζεται μονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι το βίντεο επικίνδυνο, ούτε αυτό ενισχύει την μισαλλοδοξία.
      Διάβασε αυτό http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/11/blog-post_365.html?m=1
      και θα καταλάβεις.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Σημαιοφορίδη δεν ισχύει ότι εκεί έξω υπάρχουν μόνον αντίθετα. Εγώ ζω στο εξωτερικό εδώ και έξι χρονια, οι μουσουλμάνοι στην πλειοψηφία τους δεν είναι εξτρεμιστές όπως και εμείς στην πλειοψηφία μας δεν είμαστε "εξτρτεμιστες". Έξω βλέπει κανεις ένα σωρό διαφορετικές κοπέλες μουσουλμάνες, λίγες με μπούργκες, άλλες με μαντίλες, πιο συντηρητικές η λιγότερο συντηρητικές με πολύ διαφορετικά ντυσίματα, άλλες χωρίς μαντίλες, βλέπει άνδρες με μακριά μουσεία, βλέπει ξυρισμένους, βλέπει να κάνουν παρέα μόνον μεταξύ τους βλέπει να κάνουν παρέα με δυτικούς, βλέπει με Έλληνες, οι Άραβες για παράδειγμα κάνουν εύκολα παρέα με Έλληνες, οι Πακιστανοί όχι τόσο πολύ, ο,τι θες βλέπεις. Υπάρχουν και οι γκετοποιημένοι, αλλα πρέπει αν πω ότι η Αγγλία έχει χειριστεί πολύ πιο καλά το θέμα και οι γκετοποιημένοι είναι πολύ λιγότεροι και μόνον στο Λονδίνο και το γκέτο είναι κυρίως αφρικανικό και πολύς κόσμος παλεύει να ξεφύγει και από εκεί! Κακοί και καλοί υπάρχουν παντού, το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε! Είναι η λύση να κυνηγάμε και να σκοτώνουμε τον κόσμο η να τον διώχνουμε χωρίς κανένα κριτήριο? Κατά τη γνώμη μου όχι, αλλα εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να στείλουμε το μήνυμα πως εδώ υπάρχουν αυτοί οι νομοι, πως αυτές οι πολιτείες είναι ευρωπαϊκές και πως για να αποκτήσει κανεις πολιτικά δικαιώματα θα πρέπει να αγωνιστεί για να τα κερδίσει, πως ναι έχουμε ανοχή, αλλα δεν είμαστε προς κατάκτηση! Και αυτό αν τηρηθούν οι νομοι μπορεί να γίνει, για αυτό υπάρχουν, απλώς λίγοι τους τηρούν. Οι Γάλλοι για παράδειγμα έχασαν προ καιρού το παιχνίδι, γιατί η κοινωνία τους δεν έχει σχέση με ανοχή έχει με υποταγή. Εδώ υπάρχει ανοχή και όχι υποταγή, όταν έγινε ιστορία με κάποια σχολεια στο Birmigham έγινε χαμός και τους έκλεισαν φυλακή όσους έπρεπε. Στην Ελλάδα για παράδειγμα δεν φτιάχνουμε φυλακες, τις αφήνουμε να καταρρέουν γιατί έτσι θέλει ο κάθε ηλίθιος αριστεριστής. Στην Ελλάδα φτιάχνουμε νομους που δίνουν πολιτική δύναμη στην τύχη χωρίς να έχει εξασφαλιστεί ότι αυτός που αποκτά δύναμη είναι και Έλληνας τουλάχιστον. Έτσι λοιπόν χάνει κανεις το παιχνίδι και δίνει έδαφος στον κάθε τρελό! Οι κοσμοπολίτες διεθνιστές ανεξαρτητου αριστεράς η δεξιάς, δεν ευνοούν ούτε την αποδοχή του μετανάστη ούτε την ισονομία, ούτε την κοινωνική συνοχή ούτε τίποτα, ισα ισα στρέφονται με τις ιδέες τους τόσο εναντια στον ντόπιο πληθυσμό όσο και σε αυτούς που προσπαθούν ξεφύγουν από την τρελα του εξτρεμισμού που επικρατεί στις πατρίδες τους και δίνουν βήμα μόνον σε τρομοκράτες και τρελούς! Αυτούς αποκλειστικά ενισχύουν!

      Διαγραφή
    3. Αλέξανδρε,
      ανεξαρτήτως αν αυτά που γράφεις ισχύουν ή όχι, το ζήτημα είναι η δική τους νοοτροπία.
      Είτε είναι εξτρεμιστές, είτε δεν είναι, η δική τους αντίληψη είναι συγκρουσιακή, κι αυτό το γνωρίζεις.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.