24/11/15

Το ρωσικό Su-24 βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Συρίας, λέει το Κρεμλίνο - Δείτε το βίντεο με την κατάρριψη του Su-24

Το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-24 που κατερρίφθη πάνω από τη Συρία, βρισκόταν εντός του συριακού εναέριου χώρου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ
«Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το λόγο της συντριβής του μαχητικού αεροσκάφους. Γνωρίζουμε όμως με βεβαιότητα ότι το αεροσκάφος βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Συρίας, πάνω από το έδαφος της Συρίας», δήλωσε ο Πεσκόφ, τονίζοντας ότι η πρώτη δήλωση του υπουργείου Άμυνας σχετικά με τη συντριβή βασίστηκε σε πρόωρες πληροφορίες.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου αφού επιβεβαίωσε ότι το μαχητικό αεροσκάφος βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Συρίας πριν από την συντριβή, όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως και από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, προέβη σε έκκληση για υπομονή, έως ότου εξακριβωθούν όλες οι λεπτομέρειες του περιστατικού.

«Θα ήταν λάθος να προχωρήσουμε σε υποθέσεις και δηλώσεις αυτή την ώρα, καθώς ακόμη δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Συνεπώς θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Το συμβάν αυτό είναι πολύ σοβαρό, όμως είναι αδύνατο να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε πλήρη στοιχεία», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Πεσκόφ ανακοίνωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν πιθανότατα θα σχολιάσει την συντριβή του ρωσικού μαχητικού Su-24 στη Συρία κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Βασιλιά Αμπτουλάχ της Ιορδανίας.

«Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Πρόεδρος… θα θίξει το θέμα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Βασιλιά Αμπτουλάχ και πως θα υπάρξει κάποιου είδους αντίδραση», ανέφερε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε εάν ο Πούτιν θα κάνει δήλωση επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.