15/1/16

Ευτυχία εύχομαι σε όλους σας με τον Σαντάμ της Τουρκίας…

Ευτυχία εύχομαι σε όλους σας με τον Σαντάμ της Τουρκίας…
Με τον Σενέρ Λεβέντ
15/01/2016

Μου φάνηκαν κωμικά τα συλλυπητήρια που υποβλήθηκαν σε ένα κράτος στο οποίο ρίχνονται στη φυλακή οι δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν την αποστολή όπλων στους τρομοκράτες τζιχαντιστές, στο οποίο αποτελεί έγκλημα να λέγεται «να μην δολοφονούνται παιδιά», στο οποίο δεν θεωρείται απαγορευμένο «να ηδονίζεται κανείς με την ίδια του την κόρη», στο οποίο επιβραβεύονται εκείνοι που εκδίδουν ιερωνυμική ρήτρα λέγοντας «θα κάνουμε το αίμα τους να ρέει αυλάκι και θα πάρουμε το ντους μας στο αίμα τους» και στο οποίο δολοφονούνται άνθρωποι επειδή είναι Κούρδοι και τα σπίτια τους μετατρέπονται σε ερείπια. Αλλά δεν γέλασα. Δεν μπόρεσα να γελάσω.

Τι συλλυπητήρια είναι αυτά; Συλλυπητήρια για την τρομοκρατία! Για εκείνους που έχασαν τη ζωή τους κατά τη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη. Επικεφαλής της χώρας στην οποία απεστάλησαν συλλυπητήρια βρίσκεται ένας άνθρωπος ο οποίος δεν υπολογίζει καθόλου τον άνθρωπο, δεν τον νοιάζει καθόλου η ανθρώπινη ζωή και βάζει το πλήθος να γιουχαΐσει την οικογένεια του παιδιού που δολοφονήθηκε με αστυνομική σφαίρα. Εσύ Ευρώπη. Με τα χίλια πρόσωπα. Στερείσαι και εσύ αγάπης για τον άνθρωπο. Όπως οι Άγγλοι δεν μπόρεσαν να βιώσουν τον Σαίξπηρ, έτσι και οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να βιώσουν τον Βίκτωρα Ουγκώ. Ο ανθρωπισμός σας περιορίζεται στα συμφέροντά σας. Ο ανθρωπισμός σας τελειώνει εκεί που τελειώνουν και τα συμφέροντά σας. Αν δεν κλέβατε τα μεταλλεία της Αφρικής, το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής και το φθηνό εργατικό δυναμικό της Ασίας και αν δεν τους πωλούσατε όπλα για να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον, δεν θα μπορούσατε να ζείτε μέσα σε τόση αφθονία. Αντί να στέλλετε συλλυπητήρια μηνύματα στον Ερντογάν, ο οποίος δεν διαφέρει από τον Σαντάμ, ας πηγαίνατε να σώζατε τον ποιητή που περιμένει να εκτελεστεί στη Σαουδική Αραβία. Τον Ασράφ Φαγιάντ. Δεν κουνήσατε καθόλου το δαχτυλάκι σας για να σωθεί αυτός ο νεαρός ποιητής, για τον οποίο εκδόθηκε απόφαση να αποκεφαλιστεί χωρίς να έχει διαπράξει κανένα έγκλημα, έτσι δεν είναι; Μην κάνετε τίποτα. Αφήστε τον να τον σφάξουν. Αλλά μην επιχειρείτε να μας δώσετε μαθήματα ανθρωπιάς και από πάνω. Ειδικά μην επιχειρήσετε καθόλου να μας μάθετε το μέγεθος του αγγουριού και τις βλαβερές συνέπειες των πέτρινων φούρνων! Δεν διαφέρετε καθόλου από τον δημοσιογράφο ο οποίος παίρνει ρουσφέτι και δεν αποκαλύπτει τον ένοχο. Ας έρθουν τα σαουδαραβικά λεφτουδάκια. Και ας σας τρίψουν οι Τούρκοι μασέρ του χαμάμ!

Κοιτάξτε τους εγγυητές μας. Την Αγγλία. Την Τουρκία. Πώς χάρισαν στον κόσμο έναν στρατό τρομοκρατών τζιχαντιστών. Που στο τέλος τους έβαλαν να χτυπήσουν ακόμα και τον δικό τους λαό. Τον μετέτρεψαν σε στόχο τους. Εμείς. Οι Κύπριοι. Τόσο βλάκες είμαστε; Τόσο πολύ χάσαμε το μυαλό μας και ακόμα θέλουμε εγγυήσεις από αυτούς; Είπατε πως δεν υπολόγισα την Ελλάδα; Γιατί να την υπολογίσω; Η Ελλάδα διέπραξε ένα μεγάλο έγκλημα εδώ και μετά μετανόησε. Είναι σαν άγγελος τώρα ανάμεσα στους τρεις εγγυητές μας. Χίλιοι Κάμερον και Ερντογάν δεν κάνουν έναν Τσίπρα. Ο λαός υπομένει κάθε είδους οικονομική στέρηση μετά που πείστηκε ότι έχει επικεφαλής του έναν ηγέτη καλοπροαίρετο, που δεν κλέβει και δεν λέει ψέματα. Ενώ η Τουρκία τρέχει προς τα σκοτάδια του Μεσαίωνα, η Ελλάδα τρέχει προς το φως. Στο τέλος θα ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα. Αλλά εκείνοι που βρίσκονται στα σκοτάδια του Μεσαίωνα δεν θα μπορέσουν να γίνουν εύκολα άνθρωποι έστω και αν γυρίζουν με Κάντιλακ στις ερήμους.

Ακόμα ρωτάτε αν θα υπάρξει λύση; Εύχομαι σε όλους σας ευτυχισμένες μέρες με τον Σαντάμ της Τουρκίας. Θα σας δώσουν τη Μόρφου, Ελληνοκύπριε αδελφέ; Πάρτε την! Θα σας δώσουν το Βαρώσι; Πάρτε το! Οι εκατό χιλιάδες έποικοι που έγιναν δεχτοί από τώρα ως πολίτες της ομοσπονδιακής δημοκρατίας θα γίνουν πεντακόσιες χιλιάδες σε πέντε χρόνια και ένα εκατομμύριο σε δέκα χρόνια! Ο Ερντογάν μίλησε για τρία παιδιά, αλλά πέντε για τους διαμένοντες στην Κύπρο. Μετά από είκοσι χρόνια η Κύπρος δεν θα είναι δική μας. Θα ανήκει στην Τουρκία! Τόσα χρόνια διοικεί μόνο τον βορρά; Ας διοικήσει και λίγο τον νότο…

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ»
15/01/2016

3 σχόλια:

  1. Μα γιατί χαλάς την σούπα ;

    Αφού θέλουν το οθωμανικό τους ; Θα τους δώσω οθωμανικό να χορτάσουν αυτό δεν θέλουν τους αρέσει το οθωμανικό γιατί στενοχωριέστε ; Ευτυχής ο Σουλτάνος Σαντάμ τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τον παίρνουν Οθωμανικά στην Κύπρο και τέλος. Τι στενοχώριεστε άλλωστε είσαι τουρκοκύπριος γιατί να στενοχωριέστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε βρε Σενέρ, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Το ελληνοκυπριακό κατεστημένο είναι κουφό, στραβό και διεφθαρμένο. Να δούμε άν θα τους βγεί αυτή η ραδιουργία και να εφαρμόσουν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών.
    Να δούμε αν ο λαός θα υποκύψει και θα ψηφίσει τα άθλια ραδιουργικά τους σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.