11/2/16

Προς ιδεοληπτικούς: Συνέλθετε γιατί η χώρα διαλύεται - Οι Τούρκοι, εν μέσω της τραγωδίας του Ε/Π, έβγαλαν ΝΟΤΑΜ και αμφισβητούν την έρευνα του ΠΝ

Προκαλεί η Τουρκία την ώρα της τραγωδίας!

Εβγαλαν ΝΟΤΑΜ που αμφισβητεί την έρευνα για τον εντοπισμό των 3 αξιωματικών! Οι Τούρκοι με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Augusta Bell  Δραματική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο Αιγαίο για τον εντοπισμό των τριών αξιωματικών που επέβαιναν στο Agusta Bell 212 του Πολεμικού Ναυτικού το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ στις 2:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης εντόπισε από αέρος τα συντρίμμια του μοιραίου Agusta Bell επάνω στη νησίδα Κίναρο.

Ωστόσο την ώρα αυτής της τραγωδίας, η Τουρκία προκαλεί: Με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση-έρευνα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Augusta Bell!

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μόλις ολοκληρωθεί το σκέλος που αφορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, ακυρώνει όλο το υπόλοιπο πρόγραμμά του και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα, λόγω του τραγικού συμβάντος της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο.
Από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την πορεία των ερευνών ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας.
Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, και ο Αλέξης Τσίπρας είναι σε συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. 

Πρώτο Θέμα

30 σχόλια:

  1. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων παλληκαριών, οι σκέψεις μας είναι μαζί τους!!!!



    Κάτι που παρατήρησα όταν κοιτούσα τον χαρτh της Google είναι ότι όταν κάνει κανεις zoom στη βραχονησίδα εμφανίζεται το Κίναρος σε ελληνικά και αγγλικά και όταν κανεις ζουμάρει περισσότερο εμφανίζεται ξαφνικά το όνομα Ardicic Ada, διπλα στη Λεβίθα εμφανίζεται Κοκ Baba Ada. Πάνω από την Ρόδο στην Αλιμιά εμφανίζεται "limoniye" Ada, στον Πασα διπλα στις Οινούσσες, Pasa Ada. Μήπως μπορεί κάποιος στο Υπουργείο εξωτερικών να απαντήσει γιατί εμφανίζονται τα ονόματα αυτά? Σκοπεύουν να "επικονωνησουν" με την Google και να ζητήσουν να αφαιρέσουν τις εν λόγω ονομασίες? Η μήπως το αποφεύγουν για να μην κλιμακώσουν την κατάσταση οποτε ας δώσουμε και κανένα νησάκι άμα είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο?

    Απορώ ειλικρινά τι κάνουν στο υπουργείο εξωτερικών και στις πρεσβείες ανά τον κόσμο! Καλά δεν έχουν βαρεθεί να τα ξύνουν? Παρακαλώ όμως ας ρωτήσει αν μπορεί κάποιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάμα με αυτό το τραγικό δυστύχημα, έψαξα να βρω που είναι το νησάκι Κίναρο και κατόπιν στους χάρτες Google με εκπληξη παρατήρησα ότι το εν λόγω νησί φέρει "φάντης μπαστούνι" και μία τουρκικη ονομασία: Ardiccik Ada.

    Επίσης 5 με 6 ν. μίλια ανατολικότερα του Κίναρου, προς τη Λέρο δηλαδή, το ίδιο συμβαίνει και στο νησάκι Λέβιδα που εκτός της ελληνικής ονομασίας το νησί αναγράφεται και ως Koc Baba Ada.

    Υπέθεσα ότι η λέξη "ada" στα τουρκικά σημαίνει νησί, πράγμα που το διαπίστωσα από ένα λεξικό, αλλά το ερώτημα ωστόσο παραμένει.

    Είναι δυνατό σε χάρτες google και μάλιστα στην ελληνική τους έκδοση να αναφέρονται κάποια ελληνικά νησιά με διπλή τουρκικη ονομασία και εμείς να τα αφήνουμε να αναφέρονται έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν μπείτε στην τούρκικη έκδοση του google maps www.google.com.tr και δείτε και την άλλη οπτική γωνία θα δείτε οτί για παράδειγμα το κουσάντασι είναι στα ελληνικά και στα τούρκικα όπως και άλλες πόλεις της Μ.Ασίας.Επίσης η κατεχόμενη Κύπρος αναφέρεται ως ΤΔΒΚ στα τούρκικα ενώ στην ελληνική έκδοση δεν υπάρχει ονομασία.Επίσης το Φαρμακονήσι αναφέρεται μόνο στα ελληνικά αν και αμφισβητούμενο απο την Τουρκία.

      Διαγραφή
    2. emena einai omws to google maps co uk pou blepw auta ston xarth kai den yparxei sthn tourkia kati antistoixo kai den afora kai ola ta nhsia tou Aigaiou alla poly sygkekrimena nhsakia akatoikhta!

      Διαγραφή
  3. Είμαι σίγουρος ότι το ρίξανε τα μογγολια οι Τούρκοι δεν εξηγείται αλλιώς ,και γιαυτο η νοταμ απο μεριάς των μογγόλων , αλλά με τους πουλημένους που έχουμε χρονια τωρα αυτά θα γίνονται και θα γίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς είσαι τόσο σίγουρος και πώς δεν "εξηγείται αλλιώς"; Έχει αποκλεισθεί η περίπτωση βλάβης;

      Κάτι σχετικά άσχετο. Πολλοί ονομάζετε τούς Τούρκους Μογγόλους. Έχετε δει Μογγόλους, έστω και φωτογραφία; Τι σχέση έχουν με τούς Τούρκους, οι οποίοι κατάγονται από τα Αλτάια Όρη;

      Διαγραφή
    2. Γιὰ δὲς τὶς μοῦρες - μάτια τῶν Νταβόντογλου, Έρντογάν, ἐπίσης τοῦ προέδρου τοῦ κόμματος τοῦ Κεμὰλ καὶ πολλῶν Τούρκων πολιτικῶν καὶ θὰ καταλἀβῃς ἂν οἱ Τοῦρκοι προέρχονται ἀπὸ τὰ Οὐραλοαλταϊκὰ ὄρη ἢ ἀπὸ τὴν Μογγολία; Ἐσὺ τί λὲς νὰ εἶναι ἀπὸ τὰ Οὐραλοαλταϊκὰ ὄρη; Ἂν ναὶ τότε δὲν βλέπεις ὀρθά. Τὰ γονίδια ταξιδεύουν ἐκατομύρια χρόνια καὶ νὰ θέλῃ νὰ κρυφτῇ κάποιος δὲν μπορεῖ.

      Διαγραφή
    3. Ρωτώ ξανά: Έχεις δει ποτέ Μογγόλο; Σε τι διαφέρουν οι μούρες αυτών που αναφέρεις, ειδικά τού Ερντογάν, από τι δικές μας;

      Σε παραπέμπω σε παλαιότερο σχόλιο τού ιστολόγου, ο οποίος γνωρίζει καλά τις μούρες των Τούρκων.

      Κατά τ' άλλα, μία ανάγνωση τής Ιστορίας δεν θα έβλαπτε. Έχεις ακούσει π.χ. για την Μάχη τής Αγκύρας (1402 μ.Χ.);

      Διαγραφή
    4. ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΙ??????? from Angeliq goltcoast Aystralia

      Διαγραφή
  4. ή το ριξανε οι Τουρκοι ή οι κυβερνωντες επιχειρησαν μια προβοκατσια για να επιβεβαιωσουν ποιος εχει τον ελεγχο Ερευνας και Διασωσης (SAR) στο Αιγαιο που θα διεξαχθουν επιχειρησεις κατα της λαθρομεταναστευσης υπο την ομπρελα του ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα πού τό ΝΑΤΟ καλύπτει τήν Τουρκία, ἐπειδή οἱ "δικοί μας" τοῦ 21% τοῦ λαοῦ, δέν ἀσκοῦν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ἐθνική πολιτική ἀλλά σώνει καί καλά ΚΑΙ ...."εὐρωπαἱκή", βλ. ἀμερικανική, δηλαδή ἀκόμη καί σέ βάρος τῶν ἐθνικῶν συμφερόντων, ἑπόμενο δέν εἶναι, νά βροῦν τήν ὥρα οἱ Τοῦρκοι νά ρίξουν τό ἐλικόπτερο; Καί νά τό παίξουν καί νταῆδες;
    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, κανείς δέν ξέρει τούς Τούρκους καλλίτερα ἀπό τούς Ἕλληνες, τούς ἔχοντες καί πληροφοριακή καί βιωματική ἱστορική γνώση, καί ἄρα συναίσθηση τόσο τῆς συλλογικῆς συνειδήσεως ἡμῶν ὅσο καί τῆς παραδοπιστίας τῶν Τούρκων.
    Οἱ Τοῦρκοι δέν θα ἀφίσουν τήν Ἑλλάδα νά κάνῃ ἔρευνα, ὅσο τό μποροῦν θά παρενοχλοῦν, καί θά βάλουν τό ΝΑΤΟ νά τούς βοηθήσῃ σέ αὐτό.
    ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ (πόσες πιθανότητες εἶναι νά εἶναι ἁπλῆ σύμπτωση, λίγες ἡμέρες μετά τά 10 χρόνια ἀπό τό ἐπισόδια στά Ἴμια, καί μέ τήν ψυχολογία νταή τῶν Τούρκων;).
    Καί πιστεύουν λοιπόν οἱ Τοῦρκοι, ὅτι στό ΝΑΤΟ (καί στό ἀμερικανικό ΥπΕξ), θά πεισθοῦν ὅτι συμφέρει τάχα τήν συμμαχία, νά καλυφθῆ τό γεγονός...
    Γιατί τό ἔρριξαν λοιπόν τό ἐλικόπτερο, καί γιατί πιστεύουν ὅτι στό ΝΑΤΟ (καί στό ἀμερικανικό ΥπΕξ) θα τους ὑποστηρίξουν;
    Αὐτά συμβαίνουν, διότι ἔχουν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ χρηματίσει πρόσωπα στό ΝΑΤΟ (τουλάχιστον), καί εἶναι σίγουροι γιά τίς ἀντιδράσεις τους.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΞΕΠΕΡΝΑ τήν Ἑλληνοτουρκική διἐνεξη κατά πολύ. Πᾶνε τόν κόσμο σέ τρίτο παγκόσμιο πόλεμο οἱ πληρωμένοι ἀπό τούς Τούρκους ΝΑΤΟϊκοί....
    Γιατί ἐμεῖς, τούς ξέρουμε τούς Τούρκους ἀπό αἰῶνες, δηλαδή πῶς ἐννοοῦν τό μπαξίσι...
    Μέχρι καί τήν Μἐρκελ μπορεῖ νά ἔχουν προσπαθήσει νά χρηματίσουν...(τί μπορεῖ δηλαδή;...τούς ξέρουμε - ἐκτός καί ἄν ὑποσχέθηκαν νά τῆς τά δώσουν ἀργότερα, ἀφοῦ κάνει ὅσα τῆς ζήτησαν).
    Γιά ὅποιον ἔχει νά κάνῃ μέ τούς Τούρκους, πρέπει νά γνωρίζῃ, ὅτι ίσχύει ἀπολύτως τοῦτο -Τό ἀποδεικνύει ἡ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ἱστορία τους καί ἡ συνεχῶς προκλητική καί ΑΝΟΜΗ συμπεριφορά τους- : Εἶναι ἔνοχοι, μέχρις ἀποδείξεως τοῦ ἐναντίον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SOCRATES,

      πού ακριβώς βασίζεις ότι "ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ"; Για πες και σε μας για να ξέρουμε.

      "Γιατί ἐμεῖς, τούς ξέρουμε τούς Τούρκους ἀπό αἰῶνες, δηλαδή πῶς ἐννοοῦν τό μπαξίσι..."

      Πράγματι. Τόσο πολύ που γίναμε εμείς "μανούλες" στο μπαξίσι...!

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται ἀπό τήν εἰδησεογραφία πού μόλις εἶδα ὅτι δέν τό ἔρριξαν. Φαίνεται. Ἁλλά ἡ ΝΟΤΑΜ ἄλλα δείχνει. Καί δή γιά ἀτύχημα μέ ἐλικόπτερο τῆς πολεμικῆς ἀεροπορίας. ΟΨΟΜΕΘΑ.

      Διαγραφή
  6. Πως έχει δημιουργηθεί ή ιδέα ότι Τούρκοι έριξαν το ελικόπτερο; Υπήρχαν τουρκικά σκάφη κοντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Alexandros,

      για ηλεκτρονικό πόλεμο και παρεμβολές στα συστήματα και τα όργανα αεροσκαφών και ελικοπτέρων δεν έχεις ακούσει;

      Διαγραφή
    2. Φαντάζομαι όλα έχουν ένα βεληνεκές γιαωαυτο ρωταω εκτός και αν οι Τούρκοι μπορούν να ρίξουν ελικόπτερα στο κέντρο του Αιγαίου από το Εσκισεχίρ. Σε αυτή την περίπτωση ας παραδοθουμε δεν έχουμε τύχη.

      Διαγραφή
  7. Αναφέρομαι στην απάντηση του @nikos11 Φεβρουαρίου 2016 - 1:13 μ.μ..

    Ατυχώς δεν είναι έτσι οπως νομίζετε @nikos. Διότι το google δείχνει τους χάρτες με τις ονομασίες στη γλώσσα όπως αυτό κατανοεί την IP και τη γλώσσα του κάθε επισκέπτη.

    Συνεπώς δείχνει περιοχές της Τουρκίας και στα Ελληνικά διοτι απλά ανιχνεύει ότι έχετε στον browser την Ελληνική γλώσσα και αν το ίδιο κάνει ένας Ιάπωνας, τότε θα κατανοείτε ασφαλώς οτι θα βλέπει και αυτος ονομασίες στα ιαπωνικά και οχι στα ελληνικά.

    Αυτό όμως δεν θα έπρεπε να ισχύει για εμάς που βλέπουμε χάρτες με την Ελληνική γλώσσα και με χάρτες από το www.google.gr/maps. Συνεπώς οι χάρτες του google καποια νησιά μας ιδίως τα ακατοίκητα, τα αναφέρουν εκτός της ελληνικής, με την Τούρκικη ονομασία την οποία σημειώστε στην χαρτογράφιση θεωρείται από το google η βασική κύρια γεω γραφική ονομασία.

    Για αυτό και ο @Alexandros σωστά απάντησε πως ενω αναζητά από το .uk ωστόσο και αυτός τα βλέπει με τουρκικη ονομασία.

    Ασφαλώς το ζήτημα είναι σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν έριξαν και αυτό το ελικόπτερο οι Τούρκοι, σημαίνει ότι έχουν χάσει κάθε έλεγχο κινήσεων και κάνουν χαρακίρι. Διότι εν προκειμένω δεν είναι μόνο η Ελλάδα η οποία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Με την εμπόλεμη κατάσταση στα σύνορα της Τουρκίας, την απόκλιση της από τα νέα σχέδια των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή και Ευρασία, τη δημιουργία κουρδικού κράτους, τις τριβές στις σχέσεις Ερντογάν-Νταβούτογλου και τις κοινωνικές αναταραχές στο εσωτερικό της, η Τουρκία στην πραγματικότητα εκπέμπει "sos", κι όσο κι αν επιθυμεί η Γερμανία να τη σώσει, δεν δύναται πλέον ν' αλλάξει τα δεδομένα. Υπό αυτές τις συνθήκες, σε τι θα την ωφελήσει μια τέτοια προβοκάτσια; Για να εκβιάσει τους Αμερικάνους όταν παρατηρούμε ότι ήδη την θέση που κατείχε η Τουρκία στη γεωστρατηγική τους στην περιοχή καταλαμβάνει το νέο κουρδικό κράτος; Για να τους εκδικηθούν, μήπως, ενδυναμώνοντας, όμως, έτσι τη θέση της Ελλάδας στη "συμμαχία"; Σε κάθε περίπτωση λίγη υπομονή δεν βλάπτει.Διότι βασική "φιλοσοφία" της γεωπολιτικής, αν δεν λανθάνω, είναι το τι συμβαίνει και όχι οι υποκειμενικές εντυπώσεις επί αυτών που μάθαμε ότι συνέβησαν δίχως να γνωρίζουμε συνθήκες και συντελεστές που επέτρεψαν να συμβεί. Να μάθουμε πρώτα τι, ακριβώς, συνέβη και χάσαμε πάλι τρία παλικάρια, και μετά εδώ είσαστε για να γράφετε σχόλια και να τα διαβάζουμε εμείς οι γεροντότεροι για να μαθαίνουμε κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνέλθετε? Μα σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν τάχει!

      Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στα βιβλία-Μελέτες:

      Spyros Vryonis, «Η Παρακμή του Μεσαιωνικού Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και η Διαδικασία του Εξισλαμισμού.", Εκδότης : Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, 30 €

      Φράγκος Φραγκούλης Αντιστράτηγος ε.α.: Ποια Τουρκία, Ποιοί Τούρκοι», Εκδότης Λιβάνης

      Θα επανέλθω.

      Ευμένης Καρδιανος

      Διαγραφή
    2. Όπως ανέφερα νωρίτερα, περισσότερα στοιχεία για την σημερινή εθνοτική κατάσταση των κατοίκων της Τουρκίας θα βρείτε στα βιβλία-Μελέτες:

      Spyros Vryonis, «Η Παρακμή του Μεσαιωνικού Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και η Διαδικασία του Εξισλαμισμού.", Εκδότης : Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, Τιμή 30 €.

      Φράγκος Φραγκούλης Αντιστράτηγος ε.α.: «Ποια Τουρκία, Ποιοί Τούρκοι», Σελίδες 558, Εκδότης Λιβάνης, Τιμή 17,50 €.

      Η Μελέτη του Αντιστρατήγου κ. Φράγκου Φραγκούλη είναι εκτενέστατη και πολύ καλά τεκμηριωμένη με πλήθος σύγχρονων στοιχείων και πινάκων.

      Όποιος θέλει περισσότερα στοιχεία, μπορεί αν θέλει να ανατρέξει στην Μελέτη ομάδας Ιστορικών υπό τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Μάζη, «Μυστικά Ισλαμικά Τάγματα και Πολιτικοοικονομικό Ισλάμ στη Σύγχρονη Τουρκία», Συγγραφέας ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Ι. Μάζης, ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Εκδότης Άγγελος Σιδεράτος, Σελίδες 626, Τιμή 20,75 €.

      Στο τελευταίο σύγγραμμα, στην σελίδα 578, σε σημείωση αναφέρεται ότι- «Συμφώνως με σχετική έρευνα που παρουσίασε επιστημονική ομάδα εθνολόγων του Πανεπιστημίου της Τυβίγγης (Universität Tübingen, Γερμανίας), Βλέπε ανακοίνωση «Ethnic Group in the Republic of Turkey, Wiesbaden 1989, Beihefte zum Tübinger Atlas des Vorderen Orients, B/60, Peter Alford». Τα δεδομένα της ερεύνης είναι της δεκαετίας του 1960. Η έρευνα είχε διακοπεί βιαίως από την ΜΙΤ. Το περιοδικό «Προς το 2000», αναφέρει ότι υπό τις σημερινές συνθήκες καταγραφής το σύνολο των εθνοτήτων της Τουρκίας, πρέπει να ανέρχεται στις εκατό (Βλέπε Ι.Θ. Μάζης, Γεωγραφία του Ισλαμιστικού Κινήματος, Ε.Π.Ε., Αθήνα 1992, σελίδα 417).

      Επίσης, στην Εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ Της ΚΥΡΙΑΚΗΣ της 10ης Ιανουαρίου 1999 Σελίδες 8 , 9 , και 10, ο Δημοσιογράφος κ. Νίκος Σταυρουλάκης δημοσίευσε εκτενές άρθρο καθώς και χάρτη του κ. Σταύρου Θεοφανίδη Καθηγητή Εφαρμοσμένης Οικονομίας του Παντείου Πανεπιστημιου, με αναφορά στις διάφορες εθνότητες που βρίσκονται τότε στην Τουρκία, με διάφορα στοιχεία και εκτιμήσεις ακόμη του αείμνηστου Καθηγητή Πανεπιστημίου Νεοκλη Σαρρή, σύμφωνα με την οποία στην Τουρκία ζούσαν τότε 72 εθνότητες.

      Εκτός των καθηγητών Σκαλιέρη, Ανθεμίδη και Λαμέρα που έχουν ασχοληθή με την εθνοτική διαίρεση της Τουρκίας, πολλοί ξένοι επιστήμονες έχουν αποδείξη την αναγκαστική συνεύρεση υπό «τουρκική κατοχή» πολλών λαών με ξεχωριστά εθνικά χαρακτηριστικά, όπως οι F. Burnaby, M.H. Dobki, G. Horton, W,M, Ramsey, R. Fitzer, L. Lampnche, D. Obolensky, M.K. Kirkorian, S. Shaw, ενώ χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του πρόσφατου τότε βιβλίου του J. Pettifer, «The Turkish Labyrinth» ) (Ο Τουρκικός Λαβύρινθος), Εκδόσεις Viking, London 1997.

      Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ντεμιρέλ, είχε τότε υπογράψει προεδρικό διάταγμα με το οποίο αναγνωριζόντουσαν 36 διαφορετικές εθνότητες στην τότε Τουρκία, ενώ η γνωστή μας Τανσού Τσιλέρ (της οποίας ο σύζυγος έχει καταδικαστεί in absentia για εμπόριο ναρκωτικών και όπλων από Ανώτατο Γερμανικό Δικαστήριο!) παρεκλίνοντας από το γνωστό Κεμαλοφασιστικό σύνθημα « Η Ευτυχία του να είσαι Τούρκος» το επαναδιατύπωσε μετατρέποντάς το σε «Η Ευτυχία του να Είσαι Πολίτης της Τουρκίας».

      Σταματώ να γράφω και άλλα από όσα αναφέρει η εφημερίδα, την οποία μπορείτε να βρείτε εκεί που υπάρχουν αντίτυπα παλαιών εφημερίδων ή στο Σώμα των τευχών της εφημερίδας

      Nativist, δεν γνώριζα ότι ο Συνταγματάρχης κ. Σάββας Καλεντερίδης, εκτός από ακραιφνής Πατριώτης και άριστος Αξιωματικός τον οποίο σεμνύνονται όσοι είχαν την τύχη να υπηρετήσουν υπό τις διαταγές του, καθώς επίσης και εμείς όλοι μας που έχουμε την τύχη να διαβάζουμε το Ιστολόγιό του τον εκτιμούμε βαθύτατα για το Έργο του, τυγχάνει και «Ιστολόγος (sic!)».


      Χαιρετώ όλους τους Φίλους και τους Συντελεστές του ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝΑ
      Ευμένης Καρδιανος

      Διαγραφή
    3. >τυγχάνει και «Ιστολόγος (sic!)»<

      Το θαυμάσιο των γλωσσών είναι ότι εξελίσσονται. Δεν είναι καθόλου sic να μην γνωρίζεις ότι, εκτός τού ειδικού επιστήμονος, η λέξη ιστολόγος σημαίνει και το ιδιοκτήτη/διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Κι αν δεν γνωρίζεις αυτή του την ιδιότητα ως ιστολόγου, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι είχε στήσει ιστό σε κάποια χώρα. Διπλά αδικαιολόγητος! :))

      Διαγραφή
  10. Ναι, μπορεί οι πλειονότητα των σημερινών κατοίκων της τουρκικής επικράτειας να μην είναι τουρκικής προέλευσης αλλά αποτελούν μια εθνοτική πανσπερμία, παράδειγμα ο νεοσουλτάνος ισλαμοφασίστας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος επί τη βάση τουρκικών πηγών τυγχάνει Ελληνικής καταγωγής.

    Αλλά αυτό δεν συγχωρεί το γεγονός ότι αυτές οι διαφορετικές εθνότητες ξέχασαν την ευγενική τους προέλευσή και συμπεριφέρονται σαν βάρβαροι, γενοκτόνοι και εγκληματικοί «τουρκομογγόλοι» έναντι αμάχων και αιχμαλώτων…..

    Έτσι .... «σχολαστικέ» nativist .... «ιστολογοσχολιαστή (sic!)» και λοιποί ..... ναυτιλόμενοι, εμείς όλοι θα τους αποκαλούμε «τουρκομογγόλους» έως ότου παραδεχτούν τα εγκλήματά και τις γενοκτονίες που διέπραξαν, καταδικάσουν τις διάφορες ισλαμικές δοξασίες και γίνουν επιτέλους ένας πολιτισμένος λαός.

    Όσον αφορά τους σημερινούς καταστροφικούς (δήθεν) κυβερνώντες, φταίνε όσο τίποτε για τις καταστροφικές για τους Έλληνες και την Ελλάδα ανόητες και εσφαλμένες ιδεοληψίες και επιλογές τους.

    Ο Αντιστράτηγος κ. Φράγκος Φραγκούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του, - τον άκουσα ο ίδιος να τα λέει «χύμα» - , μεταξύ των άλλων είπε:

    «Ο νόμος περί ιθαγένειας των πέντε ετών, που δίνει (ιθαγένεια) σε οποιονδήποτε παραμείνει σ’ αυτή την πατρίδα το δικαίωμα να αποκτά την ευρωπαϊκή ταυτότητα ουσιαστικά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτό είναι ένας τρόπος έλξης να το εκμεταλλεύονται οι διακινητές και οι διάφοροι που εκμεταλλεύονται αυτή την πατρίδα.».

    Κατά την διάρκεια του 2014, επαναπατρίστηκαν περισσότεροι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στις πατρίδες τους από όσους είχαν εισέλθει στην Ελλάδα. Αυτό δεν κάνει να το ξεχνά κανείς!


    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Αντιστράτηγος κ. Φράγκος Φραγκούλης<

      Το "κ." δεν χρησιμοποιείται με τούς βαθμούς υπο-, αντι- και στρατηγός....

      >Κατά την διάρκεια του 2014, επαναπατρίστηκαν περισσότεροι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στις πατρίδες τους από όσους είχαν εισέλθει στην Ελλάδα. Αυτό δεν κάνει να το ξεχνά κανείς!<

      Μπορείς να δώσεις κάποια πηγή γι αυτό; Έτσι, για να μην ξεχνάμε τον Αντωνάκη σου, τον λαθρομεταναστοφάγο και τον "ΞΕΝΙΟ (δεν)ΔΙΑ" του :))

      Διαγραφή
    2. Ευμένη,

      Διάβασε τα παρακάτω:

      "Το 2014 αυξήθηκαν σε ποσοστό περίπου 6% οι επιστροφές μη νόμιμων μεταναστών. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 27.789 επιστροφές μη νόμιμων μεταναστών, έναντι 26.186 το 2013. Από αυτές, οι 20.293 περιπτώσεις πραγματοποιήθηκαν μέσω των προγραμμάτων αναγκαστικής επιστροφής και οι 7.496 μέσω των εθελούσιων διαδικασιών επιστροφής" ( ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ).

      "Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη Τύπου το ελληνικό γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, το πρώτο οκτάμηνο του 2014 πέρασαν στην Ελλάδα από τη θάλασσα 22.089 άτομα." (εδώ). Αυτό σημαίνει σε 12μηνη βάση ~ 33.134.

      Αυτά, για να μην μασάς ό,τι σού σερβίρει το antinews.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.