11/2/16

«Βόμβα» Δραγασάκη: Ας είμαστε έτοιμοι και για κλείσιμο των συνόρων

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

«Βόμβα» Δραγασάκη: Ας είμαστε έτοιμοι και για κλείσιμο των συνόρων

Στην παραδοχή ότι υπάρχει κίνδυνος να κλείσουν τα σύνορα της χώρας προέβη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάνης Δραγασάκης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης για το πρόβλημα του προσφυγικού και τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται η Ελλάδα από την  Ευρώπη.
«Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα, ακόμα και για κλείσιμο των συνόρων, χωρίς αυτό να σημαίνει έξοδο από τη ζώνη Σένγκεν» δήλωσε ο κ. Δραγασάκης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Οπως είπε ο κ. Δραγασάκης, εάν γίνει αυτό η χώρα μας μπορεί να κληθεί φιλοξενήσει για κάποιους μήνες 50.000 έως 60.000 πρόσφυγες.
Όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα πράξει η Τουρκία και εάν θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της συγκρατώντας τις προσφυγικές ροές στο έδαφός της.
Αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες των αγροτών είπε πως ο πρωθυπουργός περιμένει τους αγρότες για διάλογο και τόνισε πως εάν δεν βρεθούν σήμερα λύσεις για το ασφαλιστικό τα πράγματα θα είναι χειρότερα αύριο. Υπεραμύνθηκε του δικαιώματός τους να διαμαρτύρονται ωστόσο κάλεσε ιδιαίτερα του αγρότες του Προμαχώνα να επανεξετάσουν τον τρόπο διαμαρτυρίας τους και να ανοίξουν το τελωνείο προς τη Βουλγαρία.
Εξηγώντας την κατάσταση που υπάρχει στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές είπε πως η κυβέρνηση έχει στόχο το δεύτερο εξάμηνο του 2016, να είναι εξάμηνο ανάπτυξης αλλά υπογράμμισε πως δεν μπορεί να γίνεται διάλογος μέσω διαρροών.
Ημερησία

12 σχόλια:

  1. Κάποιοι ήθελαν να μεταβάλουν την χώρα σε Αλβανία τού Χότζα, η οποία ήταν περιφραγμένη με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα. Τώρα την κάνουν οι γείτονες de facto.

    «Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα, ακόμα και για κλείσιμο των συνόρων, χωρίς αυτό να σημαίνει έξοδο από τη ζώνη Σένγκεν»

    Η χώρα απομονώνεται εδαφικά από την Ευρώπη, γίνεται ουσιαστικά γκέτο (πρωτοφανής εξευτελισμός!) και η ζώνη Σένγκεν μάρανε τον Δραγασάκη. Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο βλάκας θεωρείται ο σοβαρότερος του κυβερνώντος τσίρκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Κάποιοι ήθελαν να μεταβάλουν την χώρα σε Αλβανία τού Χότζα, η οποία ήταν περιφραγμένη με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα."

      Ποιούς εννοείς;

      Διαγραφή
    2. Προφανώς, τούς θαυμαστές τού Χότζα.

      Διαγραφή
    3. Προφανώς, όταν κανείς είναι βλάκας.

      Διαγραφή
    4. Προφανώς, πρέπει να πάψεις την αυτοαναφορά.

      Διαγραφή
  2. Εξω απ'την ΕΕ τωρα!
    Στο διαολο και η ευρωζωνη και η σεγκεν! Να πληρωνουν βιζα για να ρχονται διακοπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Στο διαολο και η ευρωζωνη και η σεγκεν! Να πληρωνουν βιζα για να ρχονται διακοπες!"

      Αυτό τώρα το είδα. Μα, θα πληρώνεις κι εσύ!

      Διαγραφή
    2. Όποιος είναι εκτός ευρωζώνης ή/και Schengen, π.χ. Αγγλία, πληρώνει βίζα; Απορώ αν ξέρετε τι γράφετε;

      Διαγραφή
    3. Εγώ ξέρω τι γράφω, απορώ όμως αν εσύ ξέρεις να διαβάζεις.

      Διαγραφή
    4. Αφού ξέρεις τι γράφεις, τότε γιατί γράφεις πράγματα που δεν ξέρεις;

      Διαγραφή
    5. Διότι, ενώ εγώ ξέρω τι γράφω, εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις. Και νομίζεις ότι δεν ξέρω τι γράφω. Διάβαζε με μεγαλύτερη προσοχή, αλλιώς μην σχολιάζεις.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.