12/2/16

Ερντογάν: "Στο μέτωπό μας δεν γράφει ηλίθιος"

'Στο μέτωπό μας δεν γράφει ηλίθιος', είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στον ΟΗΕ
"Στο μέτωπό μας δεν γράφει ηλίθιος", δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στα Ηνωμένα Έθνη που είχαν καλέσει την Τουρκία να ανοίξει τα σύνορά της στους πρόσφυγες. 

Σε ομιλία του στην Άγκυρα, ο Τούρκος Πρόεδρος τα έβαλε για δεύτερη μέρα με τα Ηνωμένα Έθνη. "Έ, Ηνωμένα Έθνη, εσύ τι κάνεις, ποιο είναι το καθήκον σου; Τι στήριξη πρόσφερες εσύ την Τουρκία η οποία μέχρι στιγμής ξόδεψε 10 δις δολάρια για τους πρόσφυγες. Πρόσφερες 450 εκατομμύρια δολάρια. Ντροπή, ντροπή. Μας συγχωρείτε, αλλά στο μέτωπό μας δεν γράφει ηλίθιος", είπε. Ο Τούρκος Πρόεδρος σχολίασε σήμερα για πρώτη φορά και τη δημοσίευση των διαλόγων μεταξύ του ιδίου και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόλαντ Τουσκ και του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούγκερ στην Αττάλεια της Τουρκίας στις 16 Νοεμβρίου.

"Κάποιοι διέρρευσαν τα πρακτικά και προσπαθούν να μας επιτεθούν. Διάβασαν τι κάναμε εμείς εκεί. Υπερασπιστήκαμε τα δικαιώματα της χώρας μας και των Σύρων. Τα πρακτικά που δημοσιεύτηκαν δεν προκαλούν ντροπή σε μας, είναι αποδεικτικά έγγραφα στην πραγματικότητα", είπε.
ant1iwo 

3 σχόλια:

  1. "Ερντογάν: "Στο μέτωπό μας δεν γράφει ηλίθιος""

    Μην παίρνεις όρκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δον Κορλεόνε ήταν λιγότερο κυνικός από τον Ερντογάν,ο οποίος για τη χώρα του και την αθλία κατάσταση στην οποία βρίσκεται παίζει άριστα ! Έχει καταστηθεί η καταρρέουσα Τουρκία παγκόσμια υπερδύναμη και διεθνής καταλύτης.Εις δε το εσωτερικό έχει σφάξει όλες τις κουρδικές πόλεις και δεν μιλάει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ERDOGAN ESASOUREPSES, DO EHAVASLAEFTES ATOSON?
    DO GRAFEE S' AHOULIa S' APAN', O THEON TO XER' K' EE PSY'S, AMA TEREN NTO LEGNE SON THEON GIA T' ESEN ATHROWP':
    "THEON NTO THEL' TEEDEN KI EGROIKSEN, ATHROWP' YION KI EGAPESEN, ATHROWPS KI EGAPESEN, GROSA KAI GIAIMATA MONAHON EGAPESEN, FONEAS EN" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.