27/2/16

Πως μπορεί να αποτραπεί η Ισλαμοποίση της Ελλάδας με μετάβαση στο εθνικό νόμισμα και συναφή μέτρα

Θ. ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ
Ο εποικισμός της χώρας μας από τους εισβολείς μετανάστες και πρόσφυγες και η μετατροπή της σε Ισλαμικό κράτος, γεγονός που αποτελεί πλέον μια ισχυρά ορατή προοπτική στο κοντινό μέλλον, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με μια σειρά από μέτρα, με επίκεντρο τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα. Με τη συντεταγμένη μετάβαση στη δραχμή όπως έχουμε αναπτύξει σε άλλα κείμενά μας, που πρώτη παρουσίασε η Freepen, μόνο οι νόμιμοι μετανάστες θα μπορούν να εξάγουν συνάλλαγμα με ίδιους όρους όπως και οι Έλληνες πολίτες, προσκομίζοντας το πόθεν έσχες των χρημάτων τους.

Οι παράνομοι μετανάστες δε θα μπορούν να το κάνουν και αυτό δίνει λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα που υποσκάπτει την εθνική υπόσταση της χώρας. Για να έχει αποτέλεσμα η πρόταση που δεν εμπεριέχει βίαιες καταστάσεις, θα πρέπει ασφαλώς να τηρηθεί με απόλυτη ευλάβεια και αυστηρότητα.
Παράλληλα βέβαια, θα πρέπει να ανακληθεί το ανοιχτό προσκλητήριο που έχει στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ προς όλες τις γωνιές της γης για ελεύθερη μαζική εισροή όποιου επιθυμεί να εγκατασταθεί εδώ ή να επιχειρήσει να μεταβεί στην Ευρώπη μέσα από την Ελλάδα, γεγονός που προφανώς προωθείται συστηματικά και από συγκεκριμένα κέντρα και χώρες.
Επιπλέον μέτρα είναι, η  φύλαξη και διασφάλιση των συνόρων, η αυστηρή και αποτελεσματική πάταξη της δουλεμπορίας, ο αυστηρός έλεγχος των ΜΚΟ, ο σεβασμός στους πραγματικούς πρόσφυγες και η επιλεκτική νομιμοποίηση ποσοστού μέχρι 8% του ελληνογενούς πληθυσμού μόνο ενσωματώσιμων μεταναστών. Στη βάση όλου του σχετικού προβληματισμού είναι η αποφυγή δημιουργίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας και η εμμονή χωρίς υπερεθνικισμούς, στη διατήρηση της ελληνικότητας της χώρας, με κίνητρα για δημογραφική ανάπτυξη, ισχυρή ενίσχυση της γεννητικότητας της Ελληνίδας μητέρας, αποτροπή της φυγής των νέων μας στο εξωτερικό, επιστροφή Ελλήνων της διασποράς και  ενσωμάτωση αφομοιώσιμων ομάδων μεταναστών. 

 http://theodore-katsanevas.blogspot.gr/2016/02/blog-post_25.html#more

8 σχόλια:

  1. Ωραίο το άρθρο σας. ΠΑρατήρηση: λέξη "ισλαμοποίση" δεν υπάρχει. Η δόκιμη λέξη είναι ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Έλληνες τής διασποράς ΔΕΝ πρέπει να επιστρέψουν.Στο εξωτερικό οι Έλληνες κατέχουν θέσεις κλειδιά στην πολιτική , την οικονομία, τις επιστήμες κλπ. Πρέπει να οργανωθουν σε σοβαρή βάση για την ΔΙΑΣΩΣΗ του γένους των Ελλήνων απο εκεί που είναι.Εδω είναι χαμένοι. Επίσης δεν ντρεπονται να χρησιμοποιήσουν λέξεις όπως Πατρίδα, Ελλάδα, Χριστός.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστές οι διαπιστώσεις καθώς και οι προτάσεις, αλλά "στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα" κ. Κατσανέβα μου (κουφός στη περίπτωση μας είναι το σημερινό πολιτικό κατεστημένο).

    Σημ. Δεν καταλαβαίνω το αντεθνικό και επικίνδυνο μενος κάποιων σχολιαστών που συνδέουν την εξ αγχιστείας -στο παρελθόν- συγγένεια με την ουσία του προβλήματος που θίγει ο κ. Κατσανέβας, όταν μάλιστα γνωρίζουμε ότι σύμπαν το πολιτικό σημερινό κατεστημένο προέρχεται από πολιτικά και καταστροφικά τζάκια που κρατούν όμηρο το έθνος μας για πάνω από έναν αιώνα και διαιωνίζονται ακόμα και στις ημέρες μας ως πρόεδροι και πρωθυπουργοί και υπουργοί κτλ κτλ, και θα διαιωνίζονται ως φαίνεται στο μέλλον.

    Με τη λέξη αγαπητέ μου @Unknown ισλαμοποίηση επιχειρείται να αποδοθεί η εκβιασμένη προσπάθεια να εξισλαμισθεί η χώρα. Είναι εν ολίγοις άλλο πράγμα το αποτέλεσμα από αυτή την ίδια τη διαδικασία που οδηγεί σε αυτό το αποτέλεσμα. Άλλωστε το ίδιο διακρίνουμε μεταξύ των λέξεων "παγκοσμιότητα" και παγκοσμιοποίηση.

    @NIK Επι της ουσίας δεν σε βλέπω να κρίνεις τα οσα γράφει ο κ. Κατσανέβας, και το μόνο που φαινεται να σε ενοχλεί μπροστά στην ολοκληρωτική καταστροφή που κινδυνεύουμε να πάθουμε σαν χώρα είναι πως καποτε κυβερνούσε ο Ανδρεας Παπανδρέου που γαμπρός του υπήρξε ο κ. Κατσανέβας. Φαντάζομαι δε, εκ των όσων παραλείπεις υποθέτω, ότι θα συμφωνείς με την ιδέα "πάσει θυσία στο ευρώ", ή ότι είναι καλό το μνημόνιο, ίσως και σωτήριο κτλ κτλ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >μόνο οι νόμιμοι μετανάστες θα μπορούν να εξάγουν συνάλλαγμα με ίδιους όρους όπως και οι Έλληνες πολίτες, προσκομίζοντας το πόθεν έσχες των χρημάτων τους<

    Και τώρα έτσι είναι, αφού οι "παράτυποι" (sic) δεν έχουν ΑΦΜ, συνεπώς δεν μπορούν να κάνουν συναλλαγές με τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως υπάρχει και κανένας νόμιμος; Η πραγματικότητα είναι πως όλοι οι παράνομοι εκ των υστέρων βαφτίζονταν νόμιμοι.

      Μάλιστα ο νυν πρόεδρος της (τρομάρα μας) δημοκρατίας ως υπουργός εσωτερικών, εκτός των ευχαριστιών του προς τους λαθρομετανάστες που τότε μας προτιμούσαν, είχε κάνει 2 με 3 μαζικές νομιμοποιήσεις.

      Μήπως αμφιβάλει κανένας ότι οι νέοι παράνομοι μετανάστες θα μετατραπούν εν μία νυχτί νόμιμοι;

      Διαγραφή
    2. Για να μην ξεφεύγομε από το θέμα. Ναι, οι "νόμιμοι" είναι εκ των υστέρων νομιμοποιηθέντες, ενώ θα έπρεπε να είχαν απελαθεί και υποστεί τις συνέπειες τού νόμου για παραβίαση των συνόρων και παράνομη είσοδο και διαμονή στην χώρα. Όμως, τούς δόθηκε η άδεια παραμονής, καλώς ή κακώς, έχουν ΑΦΜ και κάνουν εμβάσματα. Οι άλλοι δεν έχουν, διότι δεν τούς ξέρει κανείς. Οπότε δεν μπορούν να έχουν συναλλαγή με τράπεζες. Αν εννοεί ότι θα μπορούν και παίρνουν κάποιο ποσό μαζί των σε συνάλλαγμα, όταν θα έχομε δραχμή, αυτό το παίρνουν και οι λαθρομετανάστες από διάφορα ανταλλακτήρια, που λειτουργούν παράνομα, έστω κι αν το πληρώνουν ακριβότερα.

      Διαγραφή
  6. Σιγά σιγά θα αποκτήσουν κι αυτοί ΑΦΜ και δικαιώματα,ίσως παραπάνω κι απο αυτά των Ελλήνων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.