28/2/16

Ρε μήπως το κάνουν επίτηδες να βγει πάλι ο Τσίπρας;

POT2
σύντομο σχόλιο από failedevolution
Ήταν όλοι εκεί. Μαζεμένοι στου κυρ Σταύρου. Πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος μαζεύτηκαν και έθεσαν το δίλημμα: λαϊκισμός ή μεταρρυθμίσεις.

Καταλαβαίνουμε βέβαια τι μας περιμένει, όταν οι εφιάλτες του παρελθόντος μιλούν για μεταρρυθμίσεις. Έχουμε πάρει άλλωστε μια γερή δόση από τους γραφειοφασίστες των Βρυξελλών και το διευθυντήριο του Βερολίνου. Αλλά αυτοί εκεί. Μεταρρυθμίσεις, Ευρώπη και ευρώ. Πάση θυσία, με οποιοδήποτε κόστος. Έστω και αν το 99.9% των Ελλήνων εξοντωθεί οικονομικά και ψυχολογικά.

Οι εικόνες της μαύρης προπαγάνδας την εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα ξαναζωντάνεψαν. Τότε που το σάπιο σύστημα έβαλε λυτούς και δεμένους να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να πει το ναι. Ήταν οι ίδιοι που ούρλιαζαν στα τραπεζοκάναλα, τρέμοντας μη χάσουν την Ευρωπαϊκή τους αίγλη και κυρίως τα ευρώ τους. 
 
image

Μα είναι δυνατόν να πιστεύουν, έτσι που είναι όλοι μαζεμένοι, ότι ακόμα μπορούν να πείσουν τον κόσμο; Δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν μεγαλύτερη απέχθεια; Ότι πέφτει και το τελευταίο φύλο συκής που τους κάλυπτε;

Και τότε έρχεται στο νου η ανατριχιαστική θεωρία συνωμοσίας.

Μπας και το κάνουν επίτηδες για να ξαναβγεί ο Τσίπρας; Ούτως η άλλως, το σύστημα το ελέγχουν με τη βοήθεια της ευρω-δικτατορίας. Στουρνάρας, Σάλλας, μίντια κ.λ.π. Αυτοί θα κάνουν τον “εκσυγχρονισμό” τους, με την έξωθεν βοήθεια της τρόικας, για να μη θιγούν τα συμφέροντα των αφεντικών. Μισθοί και συντάξεις θα κόβονται, τα εργασιακά και το κοινωνικό κράτος θα εξαφανιστεί τελείως και όλο το ξύλο θα το φάει ο Τσίπρας. Και αφού ισοπεδωθούν όλα και ο κόσμος αγανακτήσει μέχρι εκεί που δεν πάει, θα βρούνε κάποιον "σωτήρα" να αναλάβει την πρωθυπουργία και το πολυπόθητο νεοφιλελέ "κέντρο" τους. 

5 σχόλια:

  1. Νομίζω ὅτι ἐπίτηδες τό κάνουν, ἀλλά μέ μία διαφορά, τήν ὁποία δέν ἔχουν συλλάβει οἱ κεραῖες τους: ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΛΟΙ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΕ ΕΥΘΥΝΕΣ, Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗ ΣΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΤΥΠΩΝ Ἤ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΤΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως είμαστε βέβαιοι ότι μετά από 5 χρόνια θα υπάρχει ακόμη το σημερινό μόρφωμα που λέγεται ΕΕ και η σημερινή απάτη που λέγεται Ευρώ ;

    Και τότε τι θα γίνει το "Μένουμε Ευρώπη" με κάθε κόστος, όταν δεν θα υπάρχει η "Ευρώπη" αλλά μόνο τα αποκαίδια από το κόστος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα πρακτορια μαζι.....Και καλα αυτοι, αλλα υπαρχουν και ψηφοφοροι που τους ακολουθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι "μένουμε Ευρώπη" θα εξαϋλωθούν στο άμεσο μέλλον, έγκλημα και -επερχόμενη-τιμωρία, δείτε τη φωτογραφία, πρώην πρωθυπουργοί, προέδροι, και όμως, καμιά αίγλη και κύρος δεν εκπέμπουν ως εικόνα, φαντάζουν ως τα κουρέλια που καμώνονται ότι τραγουδούν ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ποιά Ευρώπη θέλουμε νά
    μείνουμε καί μέ οποιοδήποτε κόστος. Στήν Ευρώπη τών μαφιόζων καί εκβιαστών; Σήμερα πρέπει νά λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση Επιχειρηματιών. Στήν Γερμανία ψηφίζουν νόμο πού επιτρέπουν τήν κτηνοβασία. Στήν Ολλανδία θά επιτρέπεται η παιδαριστεία.Αυτήν τήν Ευρώπη θέλουμε καί μέ οποιοδήποτε κόστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.