25/2/16

Αγωγή για δυσφήμιση κατά Σκουρλέτη από τον CEO της Εldorado

Eνώπιον της δικαιοσύνης θα κληθεί να στηρίξει όσα ανέφερε πρόσφατα, μέσω συνέντευξής του στο Bloomberg, ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης εναντίον του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Eldorado Gold Paul Wright. 
Ο υπουργός είχε διατυπώσει ατεκμηρίωτες καταγγελίες για κερδοσκοπικά παιχνίδια με την μετοχή της Eldorado (ELDO) στα οποία προχώρησε η ίδια διοίκηση του καναδικού ομίλου. Είχε μάλιστα συνδέσει το φερόμενο σορτάρισμα της ELDO με τις ανακοινώσεις του Ιανουαρίου  για αναστολή της δραστηριότητας του καναδικού ομίλου στις Σκουριές.
"Το οποίο ποσό αποζημίωσης ήθελε επιδικαστεί, θα δωρηθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα" σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνικός Χρυσός.

Η ανακοίνωση
"O κ. Paul Wright, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold Corporation, επιβεβαίωσε στη Διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ότι οι δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνος Σκουρλέτης κατά τη συνέντευξή του στο Bloomberg την 23η Φεβρουαρίου 2016, αναφορικά με το πρόσωπο του κ. Wright, είναι αβάσιμες και ψευδείς. 
Για τη συνέχεια Capital

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.