16/3/16

Όποιος δεν πιστεύει στο έθνος και την πατρίδα, δεν μπορεί να τα υπερασπιστεί - Ο Μουζάλας είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου στην κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ


Στο ΣΥΡΙΖΑ η πλειονότητα θέλει να λέει τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Απλά δεν το κάνουν, γιατί αυτό έχει πολιτικό κόστος και οι άνθρωποι είναι γαντζωμένοι στην καρέκλα της εξουσίας.
Όλοι οι αρχαιολόγοι που ήθελαν ντε και καλά, κόντρα στα αρχαιολογικά ευρήματα, ο τύμβος της Αμφίπολης να είναι της ρωμαϊκής εποχής και όχι της εποχής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, και το έκαναν γιατί έχουν το δικό τους σχέδιο, εκείνο που δεν ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 1940.
Αν είχαν επιβάλει πλήρως το καθεστώς τους, θα έστελναν την Περιστέρη στο ψυχιατρείο.
Και αυτό δεν είναι καθόλου πλάκα ή υπερβολή.
Θαυμάστε τον.
Και έχει το θράσος να κάθεται ακόμα στην καρέκλα του.
Όπως το άλλο πολιτικό παχύδερμο, ο Φίλης.
Δοξάστε τους Έλληνες και συνεχίστε το λήθαργο.

10 σχόλια:

  1. Είναι άδικο για τους κομμουνιστές εκείνης της εποχής να συγκρίνονται με τους Συριζαίους που προδίδουν την πατρίδα χωρίς να παίρνουν κανένα ρίσκο για τη ζωή τους, την οικογένειά και την περιουσία τους. Οι σημερινοί είναι τσάμπα προδότες. Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι και τότε ενώ όλα τα κομμουνιστικά κόμματα σκεφτόντουσαν με πρωταρχικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον των δικών μας η σκέψη καθοδηγούνταν από τον θεωρητικό διεθνισμό-σήμερα ευρωπαϊσμός-.
    Όλοι λέμε, μα όλος ο κόσμος τους αποκαλεί έτσι, γιατί να εθελοτυφλούμε και να ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν; Και τους Ισραηλινούς που ζουν σε μια χώρα που γεωγραφικά είναι όσο η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία όλος ο Αράβικος και Μουσουλμανικός κόσμος θέλει να τους πετάξει στη θάλασσα αλλά ακόμα αντέχουν και αντιστέκονται, δεν πήγαν να πνιγούν μόνοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πατεραδες και οι παππουδες τους πολεμησαν το 1946-49 για ανεξαρτητη Μακεδονια οποτε αυτοι γιατι να διαφερουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμμία σχέση δεν έχουν οι περισσότεροι με αγωνιστές τού ΚΚΕ. Είναι παιδιά κλασσικών αστών που θύμωσαν με τόν μπαμπά και τήν μαμά. Αν αμφιβάλλετε ψάξτε τους έναν - εναν. Δουλειές με τήν χούντα ο πατήρ
      Τσίπρας, η κ. Νταλάρα (υπουργός μεταναστευτικού τού Γαπ με το περίφημο δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, μόνο λαθραία τσιγάρα...) ήταν κόρη τού επί χούντας στρατηγού Ραγκούση.
      Παραπολλοί έφηβοι ή και νέοι τής αμέσως μετά τήν εποχή τής χούντας περιόδου αντιδρώντας στον αντιδραστικό μπαμπά προσχώρησαν στο μόλις νομιμοποιηθέν (δηλαδή σιγουράντζες) ΚΚΕ. Σχεδόν όλοι απο αυτούς δεν άντεξαν και βρήκαν στέγη σε αυτό που σήμερα λέγεται ΣΥΡΙΖΑ!
      Μην ξεχνάτε, οι μεγαλύτεροι, πώς εχρακτηρίζοντο αυτοί οι νέοι τότε:
      Τα τρία Λ, δηλ. LEVEIS, ΛΕΝΙΝ, LACOSTE!!!

      Διαγραφή
  3. Δεν διαφερουν καθολου.Ο Κομμουνισμος στην Ελλαδα εξ'αρχης ητανε ανθελληνικος και λειτουργουσε στα πλαισια του Σοβιετικου Πανσλαβισμου για εξοδο στο Αιγαιο Βουλγαρων και Γιουγκοσλαβων (των μπολσεβικων ιμπεριαλιστων Σερβων) που μερικοι τοσο υποστηριζετε.

    Επιπλεον το ΣΕΚΕ και μετεπειτα ΚΚΕ ηταν γεννημα των Εβραιων της Θεσσαλονικης Μπεναρογια και λοιπων.Καθολου τυχαια η Β' Ιερουσαλημ (Θεσσαλονικη) για τον Εβραισμο και καθολου τυχαια η συνδεση των κομμουνιστων και της ιδεολογιας τους με το εβραικο στοιχειο στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κι άλλος εβραιόφοβος και μόλις έγαψα γι αυτούς. Εβραίοι οι κομμουνιστές, Εβραίοι και οι κεφαλαιοκράτες, τελικά μόνον ο μεσαίος χώρος τού Λούλη την έχει γλυτώσει απ' αυτούς, ή μπας κι είναι κι αυτός Οβριός;

      Διαγραφή
  4. Του κ. Μουζάλα μάλλον του ξέφυγε. Αυτών όμως;; Του μισού ΣΥΡΙΖΑ;;
    Είναι δυνατόν να μην τους ήξερε ο κ. Καμμένος;;
    Και αν τους ήξερε και ξιφουλκεί τώρα μόνον για τον κ. Μουζάλα, τότε γιατί το κάνει;;
    Ευριπίδης Μπίλλης

    193 ΜΕ ΜΗΛΙΟΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΣΙΑ, ΤΑΣΙΑ ΚΤΛ, ΘΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    http://syriza-vyrona.pblogs.gr/2008/02/211571.html
    Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008 12:44 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς για τους Έλληνες ήθελαν να δουν στην εξουσία και το ΣΥΡΙΖΑ .... Όλοι το ίδιο είναι . Τι κάθονται και το συζητούν τόσες ώρες !!!! Από εδώ να καταλάβουμε ότι προσπαθούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο !!! ... σας μάθαμε !!!! Το μέλλον σας να δείτε και θα φρικάρετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΟΜΙΖΩ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΗΣΗ Ή ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ/ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Ή Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΘΝΟΣ, ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΗ ΤΟ 99,9 % ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΤΟ 1944 Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ. Η ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 285 ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΕΚΔΡΑΖΟΥΝ; ΕΥΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πλέον προφανές ότι πλησιάζουμε στον πάτο. Τόσο στα ανατολικά μας σύνορα όσο και στα βόρεια δημιουργούνται προϋποθέσεις ακρωτηριασμού της χώρας. Όσο συντομότερα αναλάβουν πρωτοβουλία οι ένοπλες δυνάμεις τόσο καλύτερα για τις ίδιες (διότι στο τέλος εκείνες θα πληρώσουν, με αίμα, την προστασία της χώρας) αλλά και για ολόκληρο το έθνος. Και ας μην σπεύσουν οι ηθικολόγοι να μιλήσουν για δημοκρατία, διότι προϋπόθεση για τη δημοκρατία είναι η ύπαρξη συγκεκριμένης εθνικής-κρατικής οντότητας εντός της οποίας αυτή θεραπεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.