14/3/16

ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρας-Τασία, οι καταστροφείς της Πατρίδας - Με την τρέλα τους για τους πρόσφυγες-μετανάστες, παρέδωσαν ολόκληρη Ελλάδα και Κύπρο αιχμάλωτη στην Τουρκία

«Αχμέτ, πρέπει να καταλάβεις τα όριά μας»
ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Παρόλο που έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από την αρχική συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας, οι διπλωμάτες στις Βρυξέλλες ακόμη προσπαθούν να ξεπεράσουν τον τρόπο που επιτεύχθηκε. Είναι ξεκάθαρο ότι οι παραδοσιακές διπλωματικές οδοί προσπεράστηκαν, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί μόνο με τη συμμετοχή της Γερμανίδας καγκελαρίου και του Τούρκου πρωθυπουργού και εις βάρος μερικών κρατών–μελών. «Ηταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου», λέει Έλληνας πρέσβης στην «Κ», θέλοντας να τονίσει ότι αυτός και οι συνάδελφοί του ένιωσαν εντελώς περιθωριοποιημένοι και εκτεθειμένοι στους αρχηγούς τους, καθώς προετοιμάζονταν για μία συμφωνία που τελικά δεν υπήρχε στο τραπέζι.
Οι πιέσεις προς την Κύπρο από τη Δευτέρα, που έγινε η συμφωνία, είναι τεράστιες και έχει ξεκινήσει ένα έντονο διπλωματικό παρασκήνιο που ξετυλίγει σήμερα η «Κ». Την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, όπως γίνεται πριν από συνόδους κορυφής, οι μόνιμοι αντιπρόσωποι, δηλαδή οι πρέσβεις των 28 κρατών–μελών, βρίσκονταν στο κτίριο του Συμβουλίου προσπαθώντας να αποφασίσουν την κοινή δήλωση, που θα επικύρωναν τη Δευτέρα, αφού έκαναν μερικές αλλαγές, οι 28 ηγέτες. «Ηταν business as usual», λέει Ευρωπαίος διπλωμάτης στην «Κ». Στη συζήτηση των 28 διπλωματών έγινε αναφορά και στο επίμαχο για την Ελλάδα σημείο: το κλείσιμο της οδού των δυτικών Βαλκανίων για τους παράνομους μετανάστες. Η ελληνική πλευρά δέχθηκε κριτική καθώς έχει μέρος της ευθύνης της κατάστασης, καθυστερώντας να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.

Χωρίς να ενημερώσουν

Λίγα μέτρα πιο μακριά και με διαφορά μερικών ωρών, η κ. Μέρκελ, ο κ. Νταβούτογλου και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε βρέθηκαν στην τουρκική πρεσβεία και βασικά ξαναέγραψαν μία διαφορετική συμφωνία χωρίς να ενημερώσουν κανέναν. Ούτε καν τον πρόεδρο του Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος είχε κάνει μια σειρά από ταξίδια την προηγούμενη εβδομάδα στις χώρες των Δ. Βαλκανίων αλλά και στην Αγκυρα, και είχε καταλήξει στο κείμενο που δούλευαν εκείνο το απόγευμα οι 28 πρέσβεις. Η κ. Μέρκελ διαπραγματεύεται με τον κ. Νταβούτογλου να επιστρέφουν στην Τουρκία όχι μόνο οι μετανάστες αλλά και οι πρόσφυγες που θα φτάνουν στην Ελλάδα και, βέβαια, ο κ. Νταβούτογλου ζητάει κι άλλα ανταλλάγματα: Περισσότερα χρήματα, επίσπευση της διαδικασίας παροχής βίζας στους Τούρκους πολίτες, αλλά και το άνοιγμα των «παγωμένων» διαπραγματευτικών κεφαλαίων από την Κύπρο για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Η Δευτέρα ξημερώνει και οι βασικοί εμπλεκόμενοι στη συμφωνία της κ. Μέρκελ με τον κ. Νταβούτογλου δεν έχουν ιδέα. Ο Κύπριος πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης στις 10 το πρωί έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Συμβουλίου, κ. Τουσκ, όπου εκεί γίνεται η πρώτη εξομολόγηση. Ο κ. Τουσκ, φανερά ενοχλημένος με την τροπή των γεγονότων και με διάθεση απολογητική, λέει στον κ. Αναστασιάδη ότι ενημερώθηκε από τον Ολλανδό πρωθυπουργό πως ο κ. Νταβούτογλου «είχε κάποιες ιδέες». Ο κ. Αναστασιάδης καταλαβαίνει ότι οι νέες ιδέες θα περιλαμβάνουν άνοιγμα των κεφαλαίων και τονίζει ότι υπάρχουν όρια και ότι η Κύπρος είχε ήδη κάνει παραχωρήσεις και με το άνοιγμα του κεφαλαίου 17. Αμέσως μετά ζητάει συνάντηση με τον Ολλανδό πρωθυπουργό.

Πάλι στο κτίριο του Συμβουλίου, στα γραφεία της μόνιμης ολλανδικής αντιπροσωπείας, ο κ. Αναστασιάδης συναντά τον κ. Ρούτε ιδιαίτερα χαλαρό. Ο κ. Ρούτε του λέει ότι η τουρκική πλευρά ζητεί το άνοιγμα των κεφαλαίων. Ο κ. Αναστασιάδης του εξηγεί ότι δύο είναι οι τρόποι για να συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Πρώτον, να υπάρξει σαφής πρόοδος στην επίλυση του Κυπριακού ή εφαρμογή του πρωτοκόλλου της Αγκυρας, δηλαδή άνοιγμα των λιμανιών και αεροδρομίων για κυπριακά πλοία και αεροσκάφη. Αλλωστε, για 13 χρόνια μετά την εισβολή, οι Κύπριοι είχαν πρόσβαση σε αυτά (οι τουρκικές απαγορεύσεις τέθηκαν σε ισχύ μετά το 1987). Ο κ. Ρούτε εξηγεί ότι ο κ. Νταβούτογλου ζητάει ακόμη και το άνοιγμα του αεροδρομίου της Τύμπου, που βρίσκεται στα Κατεχόμενα υπό τη διαχείριση διεθνούς οργανισμού. Για την κυπριακή πλευρά αυτό θα είναι δύσκολο, καθώς καλούνται να επιβραβεύσουν μία τουρκική κίνηση που εδώ και 10 χρόνια είναι υποχρεωμένη να κάνει.

Νέα συνάντηση

Ο κ. Ρούτε προτείνει συνάντηση με τον κ. Νταβούτογλου. Ετσι, 12.50 στον ίδιο χώρο βρίσκονται αυτή τη φορά ο κ. Νταβούτογλου, ο ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου και ο υπουργός για την Ε.Ε. Β. Μποσκίρ, ενώ από την άλλη ο κ. Αναστασιάδης, ο εκπρόσωπος Ν. Χριστοδουλίδης, αλλά και ο Κύπριος μόνιμος αντιπρόσωπος Κ. Κορνηλίου. Ο Κύπριος πρόεδρος λέει: «Αχμέτ, καταλαβαίνω ότι έχεις κάποιες προτάσεις και θέλω να βοηθήσω, αλλά πρέπει να καταλάβεις και εσύ τα όριά μας». Από την πλευρά του, ο κ. Νταβούτογλου τονίζει ότι βοηθάει στην επίλυση του Κυπριακού και ότι θέλει το άνοιγμα του αεροδρομίου στα Κατεχόμενα, κάτι που δεν δέχεται ο κ. Αναστασιάδης. Η ώρα είχε πια πάει 13.30 και οι 27 ηγέτες περιμένουν να ολοκληρωθεί η συνάντηση. Στο γεύμα παρουσιάζονται τα αιτήματα και ο κ. Αναστασιάδης εκφράζει τις αντιρρήσεις του.

Πίσω πάλι στα γραφεία της ολλανδικής αντιπροσωπείας βρίσκονται ο κ. Ρούτε, η κ. Μέρκελ, ο κ. Ολάντ, ο κ. Κάμερον, ο κ. Τσίπρας, η κ. Μογκερίνι με βασικό σκοπό να ασκήσουν πίεση στον κ. Αναστασιάδη, που τόνιζε ότι δεν θα αναλάβει η Κύπρος την ευθύνη για όλη τη συμφωνία και ότι πρέπει να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα. Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για το τελικό αποτέλεσμα. Ο κ. Τουσκ έως την Πέμπτη πρέπει να φτάσει σε μία συμφωνία με όλα τα μέλη που έχουν αμφιβολίες για τη συμφωνία –και δεν είναι μόνο η Κύπρος– και συγχρόνως να εξασφαλίσει ότι και οι Τούρκοι θα τη δεχτούν. Μεταξύ άλλων θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τους Γάλλους, που δεν θέλουν την απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους εάν δεν ικανοποιηθούν όλες οι προϋποθέσεις. Ο κ. Ολάντ δεν θα διευκολύνει την αποστολή του κ. Τουσκ...
Καθημερινή

20 σχόλια:

  1. Όταν από όλο το πανηγύρι των συσκέψεων για το προσφυγικό του τσίρκου που αποκαλείται ΕΕ, ο αρθογράφος αντιλαμβάνεται και βάζει αυτόν τον τίτλο (που δεν βάζει φυσικά η Καθημερινή) το μόνο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η αντιπολιτευτική μανία έχει καταντήσει κωμωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου βάζει τον δικό του τίτλο και είναι γνωστός, έχει όνομα επώνυμο και διεύθυνση.
      Δεν είναι κουκουλοφόρος του διαδικτύου, εξ αντικειμένου υποστηρικτής των προδοτών που παρέδωσαν αιχμάλωτη την πατρίδα στους Τούρκους.
      Δεν είναι κουκουλοφόρος, όπως εκείνοι που έδρασαν την περίοδο της Γερμανικής κατοχής, και πρόδιδαν πατριώτες.
      Και οι κουκουλοφόροι της Κατοχής είχαν κάποιους λόγους να κρύβουν τα πρόσωπά τους.

      Διαγραφή
    2. Διάβασα σήμερα υπάρχουν λέει κάπου 500 Πακιστανοί, Μαροκινοί και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις στη λέσβο που αρνούνται να εμφανιστούν στα hot spots γιατί αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να απελαθούν. Εύλογα πρέπει να αναρωτηθεί κανεις πως είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να eexoun την επιλογή αν θα παρουσιαστούν στα hot spot? Η ελληνική νομοθεσία δεν ορίζει οποιος βρίσκεται παράνομα στη χωρα να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται? Αν οι πολιτικοί αρνούνται να τηρήσουν την ελληνική νομοθεσία πως απαιτούν από τους Έλληνες πολίτες να κάνουν κάτι τέτοιο? Η απόλυτη ανομία είναι κάτι που θέλουμε για την πατρίδα μας?

      Επιπλέον και επειδή πολλοί αμφισβητούν το ποσο εύκολα μπορεί να γίνουμε Λίβανος με αυτή την κατάσταση που επικρατεί, κυκλοφορεί ένα video στο διαδίκτυο με τους φερομενους ως αντιεξουσιαστές η κοινώς "τουρκοφασιστες" τρομοκράτες να κραδαίνουν όπλα σε πορεία τους....Ποσο εύκολη είναι μια προβοκάτσια άραγε....Ενδιαφέρεται η κυβέρνηση η και ευτώ είναι μέσα στο κυβερνητικό πρόγραμμα μαζί με την ατιμωρησία σε ληστείες μετά βασανισμών καταστροφές περιουσιων και αστυνομικών τμημάτων καταστροφής κρατικής περιουσιας και αλλα τέτοια ntemek "επαναστατικά" ?

      Διαγραφή
    3. Ρε "φίλε", τα βάζεις τάχα με ένα τίτλο ενός ιστολογιου και όχι με την πολιτική πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα που την προσπερνάς με πλήρη την έλλειψη αιδούς που δείχνεις να μην έχεις;

      Αλλα που να τη βρούν την ντροπή οι όσοι δεν βλέπουν καθολου την διαστρέβλωση της πραγματικότητας που έγινε και συνεχίζει να γίνεται από τα πολιτικά λαμόγια που διαστρέβλωσαν τα πάντα και συνεχίζουν να ρημαζουν τη χώρα, και καλά αυτό το συνονθύλευμα που έκανε δημοψηφισμα και οταν βγήκε "όχι" αυτομάτως το μετέφρασαν σε "ναι", αλλά και τα μνημόνια τα δέχτηκαν μια χαρά σαν αναντίρητη αναγκαιότητα ενώ απο πρίν ισχυρίζονταν πως ήταν μνημόνια μια διαρκούς εγκληματικής απάτης.

      Στο ὁνομα σου Θα έφτυνα την οθόνη μου, αλλά επειδή δεν έχει κανένα νόημα όχι τόσο γιατι είναι απλά και μόνο μία οθόνη, όσο γιατι αν υποθέσουμε θα ήταν κατα πρόσωπο θα πήγαινε χαμένο τόσο σάλιο.

      Διαγραφή
    4. Για τον κ. Καλενετερίδη

      Τα περί κουκούλας να τα πείς και στους άλλους σχολιαστές που πάνε με τα νερά της λογικής σας, ότι για το προσφυγικό αποκλειστική ευθύνη έχει η σημερινή κυβέρνηση. Καλές κουκούλες, κακές κουκούλες.

      Για τον δε νεότευκτο asper (καλή κουκούλα) η πολιτική πραγματικότητα είναι λιγάκι δύσκολη για το μυαλουδάκι σου, περιορίσου στα γηπεδικά και στα δύσκολα να ρωτάς τον Μουρούτη.

      Διαγραφή
    5. Δημήτρη
      Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια
      Ως ιδιοκτήτης ξέρω καλύτερα από τον καθένα ποιος είναι δωσίλογος κοουκουλοφόρος εγκληματιών εδώ μέσα.
      Αλλο ανώνυμος σχολιαστής και άλλο κουκουλοφόρος δωσίλογος του εγκληματικού διδύμου Τσίπρα-Τασίας και τώρα Μουζάλα.

      Διαγραφή
    6. Κύριε Καλεντερίδη

      βεβαίως και πάντοτε θα κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια. Αυτή είναι και η ορθή αντίληψη της ζωής.

      Αντελήφθην όμως μετ' εκπλήξεως ότι γνωρίζετε πιθανόν άπαντες τους αγνούς σχολιαστές ή τους κουκουλοφόρους σχολιαστές, πλήν εμού φυσικά, απλώς ως ιδιοκτήτης.

      Συνεπώς δεν κρίνετε τα σχόλια εκ της ουσίας του γραπτού τους λόγου, αλλά λόγω της γνωριμίας με τον σχολιαστή.

      Ολίγον άτοπον, έτσι δεν είναι ;

      Διαγραφή
    7. @Dimitri, είναι πολύ πλούσια -αν και μαύρη- η φαντασία σου όταν είναι να σπιλώσεις. Αλλά αν σου πω ότι δεν έχω απολύτως καμία σχέση ούτε γνωρίζω καν Μουρούτηδες κτλ; Και πως καθολου νεοτευκτος δεν είμαι.. όχι γιατί αισίως πλησιάσα τα 70 μου έτη κτλ κτλ, Δεν θα γράψω κάτι περισσότερο για εμένα διοτι δεν έχει νόημα ετσι ανώνυμοι που ειμαστε να δίνουμε επιβεβαιώσεις επωνυμίας. Απλά ενα έχω να σου γράψω και να δηλώσω. Μακράν από εμένα οποιαδήποτε ανάμιξη με τα πολιτικά και αλλά κομματικά κοινά αυτού που λέμε κεντροδεξιά ή δεξιά παραταξη στην Ελλάδα. Αλλώστε η απολυτη σημερινή ακροδεξιά στην Ελλάδα είναι η συγκυβέρνηση τσιπροκαμένων.
      Για την ταμπακερα ωστόσο καμία απάντηση δεν έχεις.

      Ότι τα έβαλες δηλαδή με τον τίτλο ενός άρθρου, ενώ υπαρχουν πλήθος διαστρεβλώσεις και κατ΄επανάληψη -εκ μέρους των συγκυβερνώντων κομμάτων- απάτη εναντίον αυτού του λαού, δεν σου λέει τιποτε ε; Δεν ξέρεις, δεν είδες, δεν άκουσες !!!!

      Διαγραφή
  2. Δικαιολογεῖται ὁ τίτλος: Γιά προσέξτε κύριε "Ντιμίτρι" τό σημεῖο : "Πίσω πάλι στα γραφεία της ολλανδικής αντιπροσωπείας βρίσκονται ο κ. Ρούτε, η κ. Μέρκελ, ο κ. Ολάντ, ο κ. Κάμερον, ο κ. Τσίπρας, η κ. Μογκερίνι με βασικό σκοπό να ασκήσουν πίεση στον κ. Αναστασιάδη, ...". Ἐάν ἀληθεύῃ αὐτό, καί κατά τήν ἀρθρογράφο προφανῶς ἀληθεύει, αὐτή εἶναι ἡ δουλειά τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιολογείται για τους πραγματικούς Έλληνες πατριώτες, όχι για τους κουκουλοφόρους νεοδωσίλογους, τους αρουραίους του διαδικτύου που στηρίζουν τους εγκληματίες καταστροφείς της πατρίδας.

      Διαγραφή
    2. "αρουραίους του διαδικτύου...": Τραγική εἰρωνεία, ἡ εἴδηση ὅτι στήν Εἰδομένη ἐμφανίσθηκε κροῦσμα λεπτοσπείρωσης, ἀσθένειας μεταδιδομένης στόν ἄνθρωπο ἀπό τά ποντίκια ....

      Διαγραφή
    3. Κύριε "Σόκρατες"

      Ο τίτλος τυπικά δεν δικαιολογείται γιατί απλά ΔΕΝ είναι ο τίτλος της αυτούσιας αναδημοσίευσης του άρθρου της Καθημερινής.

      Για το συγκεκριμένο και επαναλαμβανόμενο στύλ έχω κάνει κατ΄ επανάληψη αρνητική κριτική γιατί θεωρω ότι ουσιαστικά βάζει λόγια στο στόμα κάποιου που δεν τα είπε. Αυτό το θεωρώ δημοσιογραφική πλαστογραφία.

      Εάν βέβαια και επι της ουσίας, ο συγκεκριμένος τίτλος είχε από κάτω ένα άρθρο που να αποδεικνύει εκ των γεγονότων αυτή την θέση, τότε να το διαβάσουμε και να σχολιάσουμε. Γιατί όχι.

      Αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που διαβάζουμε είναι η καραμέλα ότι για το προσφυγικό θέμα που έχει τινάξει στον άερα το προσωπείο της τροφαντής ΕΕ, φταίνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο Τσίπρας και η Τασία. Δύσπεπτον.

      Αλλά τι άλλο να σχολιάσουμε από την ανταπόκριση της Καθημερινής για το καφενείο των συνόδων κορυφής ; Περιμένει κανένας ότι θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα για τα Ευρωπαικά κράτη μελη ή θα δούμε πάλι μία από τα ίδια υπέρ των συμφερόντων του Δ΄ Ράιχ και του παραδοσιακού φίλου τους, του Τούρκου ;

      Διαγραφή
    4. Το γεγονός ότι για το προσφυγικό-λαθρομεταναστευτικό ευθύνεστε σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα εσείς και οι ψευτοπατριώτες που συγκεβερνούν μαζι σας, το αποδεικνύουν οι αριθμοί.
      75.000 πέρασαν το 2014, 990.000 πέρασαν το 2015. Ο ίδιος πόλεμος ήταν το 14, ο ίδιος και το 15. Προφανώς (και) σε αυτό το θέμα έχετε εγκληματίσει εις βάρος του ελληνικού λαού.
      Και η βασική αιτία των τεράστιων ευθυνών σας είναι η ιδεοληψία σας. Είστε αρνησιπάτριδες, εθνομηδενιστές και άθεοι. Δεν έχετε ιερά και όσια. Δεν πιστεύετε σε αξίες και ιδανικά, όπως το έθνος και η πατρίδα. Αντιθέτως αυτά, σας προξενούν αλλεργία.
      Όσο για σένα και τους συνάδελφούς σου, διαδικτυακούς γκαιμπελίσκους, ειλικρινά απορώ με το θράσος σας.
      Έχετε προξενήσει τόση καταστροφή και επιμένετε ακόμη να κάνετε το άσπρο- μαύρο.

      Διαγραφή
  3. Πρεπει παση θυσια να τερματισουν την πολιτικη τους οι ασχετοι ! Δεν υπολογιζουν το < αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς» θα τους φαμε μονομιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΟΥΡΙΑ Σ"ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χαρτι προσφυγες το παιζει η Τουρκια για να εκβιαζει την ΕΕ με στοχο τη Νεο- Οθωμανικη επεκταση,η Ελλαδα ταχατες για να εκβιασει την ΕΕ ατυχως βεβαια λογω ηλιθιοτητας του Τσιπροκαμμενου ,οι ΜΚΟ για ΚΕΡΔΗ κι απο πανω καπακι ειναι και μια ευκαιρια ,ενας αποδιοπομπαιος τραγος για το συστημα για να μας εξαθλιωσει περισσοτερο.ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΣΟΥΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που οι μικροί λαοί της Ευρώπης έβαλαν τέλος στην σαλαμοποίηση της Ευρώπης αναγκάζοντας την Ευρώπη να κατάργηση την πολιτική των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ πολιτική που οδηγούσε στον εκβαρβαρισμό και εξισλαμισμό της Ευρώπης
    Υ.Γ Είναι γνωστό ότι η μεγάλη μετανάστευση των λαών στις αρχές τον 4ο και 5 αιώνα Μ.Χ σε συνδυασμό με τον χριστιανισμό της εποχής εκείνης που ήταν παρόμοιος με τους σημερινούς Ταλιμπάν, Χριστιανισμός που κατέστρεφε τότες τους αρχαίους ναούς όπως κάνουν σήμερα οι φανατικοί ισλαμιστές, ¨Όλο αυτό το εκρηκτικό μείγμα οδήγησε τότε στην Κατάλυση της δυτικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και στο εκβαρβαρισμό της Ευρώπης που κράτησε χίλια χρόνια, και αυτή η σκοτεινή εποχή ονομάστηκε Μεσαίωνας .
    Δεν νομίζω ότι κανένας σώφρων άνθρωπος επιδιώκει την επανάληψη αυτής της ιστορικής τραγωδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ
    Ο καπιταλισμός δημιουργεί πολέμους και εκμεταλλεύεται τις μεταναστευτικές ροές
    Σε αυτό συμβάλουν διεθνώς όσοι χρηματοδοτούν την λαθρομετανάστευση όπως ο Σόρος κ.λ.π καθώς και οι χρυσοταϊσμένες Μ.Κ.Ο,.
    Στην Ελλάδα Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέα με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και χθες η κυβερνήσεις της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ , και λοιποί αφελείς και μη, δουλεύουν και για το μεγάλο κεφάλαιο που επιδιώκει την διεθνοποίηση της εργασίας , σε αυτό συμβάλει η Τουρκία και Σαουδική Αραβία που προσδοκούν σε ισλαμοποίηση της Ευρώπης εκμεταλλευμένοι την πολιτική των ανοικτών συνόρων που μέχρι χθες είχε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ
    Έτσι η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν δούρειος Ίππος με την πολιτική ανοικτών συνόρων, ώστε από την μια πλευρά να γίνει χώρα αποθήκευσης λαθρομεταναστών, και από την άλλη η χώρα που θα τους αποστείλει στην Ευρώπη,
    Έτσι τελικά αν συνεχίζονταν αυτό σε λίγα χρόνια ή Ευρώπη με την ακατάπαυστη ροή εκατομμυρίων μεταναστών να αλλοιωθεί εθνολογικά να καταργηθεί η έννοια κράτος –έθνος –πολιτισμός και να τσουβαλιαστούν όλοι σε μια ταραμοσαλάτα που λέγεται ά "πολυπολιτισμική" κοινωνία τύπου ΗΠΑ με πλεονασματικό φτηνό εργατικό δυναμικό κοινωνία χωρίς ταυτότητα παρελθόν και μέλλον.
    Το άλλοθι όλων αυτών ήταν μόνο η διαχείριση του προβλήματος και όχι το πριν δηλαδή ότι ο Καπιταλισμός δημιούργησε τους πολέμους , ούτε το μετά και το μετά ότι δηλαδή το κεφάλαιο θα βγει ωφελημένο αν η Ευρώπη γεμίσει με εκατομμύρια πλεονάζοντες εργαζόμενους που αυτό θα οδηγούσε σε κατακόρυφη μείωση όλων των μισθών και στην φτωχοποίηση όλων των Ευρωπαίων ., όλοι αυτοί οι φαιδροί τύποι που μιλούν για ρατσισμό κ.λ.π ποτέ δεν μίλησαν για την ταμπακέρα ,
    Όλοι αυτοί τελικά λειτουργούν σαν αχυράνθρωποι της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκει την φτωχοποίηση των πολιτών ,
    Ευτυχώς που οι μικροί λαοί της Ευρώπης έβαλαν τέλος στην σαλαμοποίηση της Ευρώπης αναγκάζοντας την Ευρώπη να κατάργηση την πολιτική των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ πολιτική που οδηγούσε στον εκβαρβαρισμό και εξισλαμισμό της Ευρώπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς που οι μικροί λαοί της Ευρώπης έβαλαν τέλος στην σαλαμοποίηση της Ευρώπης αναγκάζοντας την Ευρώπη να κατάργηση την πολιτική των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ πολιτική που οδηγούσε στον εκβαρβαρισμό και εξισλαμισμό της Ευρώπης
    Υ.Γ Είναι γνωστό ότι η μεγάλη μετανάστευση των λαών στις αρχές τον 4ο και 5 αιώνα Μ.Χ σε συνδυασμό με τον χριστιανισμό της εποχής εκείνης που ήταν παρόμοιος με τους σημερινούς Ταλιμπάν, Χριστιανισμός που κατέστρεφε τότες τους αρχαίους ναούς όπως κάνουν σήμερα οι φανατικοί ισλαμιστές, ¨Όλο αυτό το εκρηκτικό μείγμα οδήγησε τότε στην Κατάλυση της δυτικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και στο εκβαρβαρισμό της Ευρώπης που κράτησε χίλια χρόνια, και αυτή η σκοτεινή εποχή ονομάστηκε Μεσαίωνας .
    Δεν νομίζω ότι κανένας σώφρων άνθρωπος επιδιώκει την επανάληψη αυτής της ιστορικής τραγωδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.