19/3/16

Ηρωίνη και Μεταναστευτικό - Διαβάστε πώς το λαθρεμπόριο ηρωίνης στις ΗΠΑ, οδήγησε στην ανατροπή του Ντεμιρέλ

Σάββας Καλεντερίδης

Η Τουρκία είναι ανάμεσα στις χώρες που δικαιούται να καλλιεργεί νόμιμα, με βάση τη Συμφωνία που έχει υπογράψει το 1961 με τον ΟΗΕ και το Πρωτόκολλο του 1972, το φυτό μήκων η υπνοφόρος, γνωστό ως όπιο ή κοινώς παπαρούνα. Μάλιστα, με βάση τα επίσημα στοιχεία, στην Τουρκία παράγεται το 54% της νόμιμης παγκόσμιας παραγωγής οπίου, το οποίο χρησιμοποιείται για… φαρμακευτικούς σκοπούς. Τη δεκαετία του 1960 οι ΗΠΑ άρχισαν να διαμαρτύρονται, γιατί οι αρμόδιες Αρχές διαπίστωσαν ότι το 80% της ηρωίνης που παραγόταν στην Τουρκία δεν χρησιμοποιούνταν για φαρμακευτικούς σκοπούς, αλλά ως ναρκωτικό που οδηγούσε στο θάνατο την αμερικανική νεολαία. Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

7 σχόλια:

  1. Κύριε Καλεντερίδη γιατί ο Κουμουτσάκος στην ανακοίνωση που έβγαλε η Νέα Δημοκρατία ως απάντηση στην ανακοίνωση του τουρκικου υπουργείου εξωτερικών δεν αναφέρεται στην γενοκτονία των Ποντιων και αναφέρεται μόνον στον Αρμενιων? Δεν έπρεπε να γραφει έστω η γενοκτονία εναντίον των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολίας, γιατί και οι Πόντιοι και οι Ασσύριοι ψυχή έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μάλιστα είχε το θράσος να εμφανιστεί στην διαμαρτυρία των Ποντίων, για τις δηλώσεις Φίλη, όπου εδάρη, για να πεισ την αρχή πως δεν ξέρει πιος τον έδειρε και στην συνέχεια κατηγόρησε την ΧΑ.

      Παρέστη στην διαμαρτυρία των Ποντίων για το θεαθήναι, αλλά προφανώς ούτε που τον ενδιέφερε το θέμα. Αυτοί είναι οι πολιτικάντηδες. Λίγο ξύλο έφαγε.

      Διαγραφή
  2. ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Σεισμός στην Τουρκία!
    http://noiazomaiblog.blogspot.gr/2016/03/blog-post_19.html?spref=fb

    [ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΙ.ΟΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The French Connection του Robin Moore απο το 1969 έγραψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά. Η Τουρκία πρώτη μαζί και η Γαλλία ήταν πολύ πριν από την Κολομβία και το Μεξικό ο ΑΡΧΗΓΟΣ του Θάνατου των ναρκωτικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δρομολόγιο Τουρκία, Νάπολι, Μασσαλία, Κούβα, Η.Π.Α. το είχε στήσει ο Λάκυ Λουτσιάνο ήδη από την δεκαετία του 1940.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 21 Μαρτιου,Κουρδικη εθνικη εορτη της Ανοιξης,Νεμροζ.Τι θα γινει?θα το μαθωμε την επομενη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.