7/4/16

Τηλεφώνημα για βόμβα και απειλές μετά την κατάθεση Φαίδωνος

 Εμμανουέλλα Ζωνιά
Τηλεφώνημα για βόμβα, στο δημοτικό μέγαρο Πάφου και το σπίτι του Δημάρχου, που αποδείχθηκε φάρσα, έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία στην πόλη, ώρες μετά την τρίτη κατάθεση που έδωσε ο Φαίδωνας Φαίδωνος για το σκάνδαλο των σκουπιδιών. Μάλιστα το τηλεφώνημα έγινε στη Γραμμή του Πολίτη, που χειρίζεται η Αστυνομία.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και ανακρίσεις υπόπτων προσώπων μετά το τηλεφώνημα που έγινε χθες βράδυ για τοποθέτηση βόμβας στην οικία του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τηλεφώνημα έγινε στην Γραμμή του Πολίτη γύρω στις 10 το βράδυ από τηλεφωνικό θάλαμο στην Κάτω Πάφο, όπου άγνωστος άντρας ανέφερε στην κυπριακή διάλεκτο ότι θα εκραγεί βόμβα στο σπίτι του Δημάρχου και στο Δημοτικό μέγαρο.
Αμέσως κινητοποιήθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη, οι δύο σκηνές αποκλείστηκαν. Μετά από επιτόπιες εξετάσεις που διενεργήθηκαν δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το ύποπτο και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για φάρσα.
Εξετάσεις ακολούθησαν και στον τηλεφωνικό θάλαμο από τον οποίο εκτιμάται ότι έγινε το τηλεφώνημα, από αρμόδιους λειτουργούς οι οποίοι παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.
Η αστυνομία διερευνά και το ενδεχόμενο εκφοβισμού του Δημάρχου ο οποίος χθες έδωσε νέα κατάθεση με στοιχεία που αφορούν τα σκάνδαλα του ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης,
Πηγή: ant1iwo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.