4/4/16

Χίος - Τα ΜΑΤ, που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ήρθαν, αλλά αντί για τους μετανάστες... έδειραν τους Χιώτες


Τα ΜΑΤ ήρθαν, αλλά αντί για τους μετανάστες... έδειραν τους Χιώτες. Αυτό έγινε στις 8.00 μ.μ. στα Ταμπάκικα, όταν κάτοικοι συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν, γιατί είδαν την μεταφορά των προς απέλαση μεταναστών και θεώρησαν ότι μετά την ΒΙΑΛ το πρόβλημα επανέρχεται στην περιοχή τους.
Αντί οποιουδήποτε διαλόγου άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν βίαια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η κάτοικος της περιοχής Βγέρα Δημοπούλου και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Πηγή: Αλήθεια Χίου

13 σχόλια:

  1. Και παρατηρουμε στο βιντεο,αξιωματικος της ΕΛΑΣ της συγκεκριμενης διμοιριας(;) με 2 αστερια στον γιακα,να ετοιμαζεται να απασφαλισει απαγαορευμενο χημικο απο διεθνεις συνθηκες τις οποιες εχει υπογραψει η Ελλαδα,τυπου CS ή CN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ φοβαμαι οτι θα ερθει η στιγμη που η αστυνομια θα πρεπει να παρει θεση: Θα ειναι με τους πολιτες η θα ειναι με το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ κρατος;
    Εδω εχουμε παρανομους μεταναστες (και προσφυγες) απο την μια πλευρα και Ελληνες πολιτες απο την αλλη πλευρα. Η αστυνομια σε αυτην την περιπτωση υπερασπιζεται την παρανομια! Οποτε η καραμελα "κανουν την δουλεια τους " παει περιπατο! Επισης , υπαρχει ραμμενο το ονομα των αστυνομικων στην στολη οπως γινεται στον στρατο; Αν οχι γιατι οχι; Η συμπεριφορα της αστυνομιας δυστυχως δημιουργει αντιπαθη αισθηματα στους πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έρεθι η στιγμή, λες, που η Αστυνομία θα κάνει πραξικόπημα;; Γιατί τι άλλο μπορεί να είναι αν πει αρνούμαι να υπακούσω σε διαταγές; Τον Τόσκα που είναι ο αρχι-υπεύθυνος δεν σχολιάζεις. Για το ραμμένο όνομα στις στολές, όχι. Φαντάσου οι αστυνομικοί που επιχειρούν καθημερινά και γίνονται "αντιπαθείς" να σέρβιραν με την παρουσία τους και το όνομα τους. Ποια οικογένεια, ποια ιδιωτικότητα, ποια ασφάλεια θα είχαν μετά;

      Διαγραφή
    2. Τετοιο ερωτημα μονο οι Συριζαιοι μπορουν να απαντησουν. Μονο αυτοι ενω ειναι κυβερνηση διαδηλωνουν εναντιον της κυβερνησεως.

      Διαγραφή
    3. Δεν συμφωνω με το πραξικοπημα.Η αστυνομια πρεπει ομως να δινει το παραδειγμα. Ποια οικογενεια , ποια ιδιοτικοτητα ποια ασφαλεια εχουν οι λοιποι πολιτες οταν υπερασπιζομενοι το νομο ουσιαστικα την ασφαλεια της πατριδας τους , της οικογενειας και ιδιωτικοτητας τους απο τους μεταναστες , τρωνε ξυλο απο τους αστυνομικους.;
      Οταν δεχεσαι και εκτελεις εντολες κατα του νομου και των πολιτων ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ. Αν βγει διαταγη για ξυλοδαρμο των παιδιων στα σχολεια , απο το υπουργειο παιδειας, ως νεο παιδαγωγικο μεσο θα το δεχθεις; Θα το δεχθεις ως δασκαλος; θα το δεχθεις ως πολιτης;
      Ο Τοσκας ειναι αρχι- υπευθυνος οπως γραφεις.

      Διαγραφή
    4. Κάθε κυβέρνηση βάζει μπροστά την Αστυνομία, με ευθύνη και της Αστυνομίας, Vassilios. Sta, μην περιμένεις από την τελευταία τρύπα του ζουρνά, όπως είναι οι αστυνομικοί, τη μη εκτέλεση διαταγών. Απαίτησέ την για να σε παραδεχθώ από αυτούς που κυβερνάνε. Αν παραιτηθούν οι αστυνομικοί θα τους δίνεις εσύ να ταίσουν την οικογένεια τους;;;

      Διαγραφή
    5. Δεν διαφωνω μαζι σου. Το ψαρι βρωμαει ΣΤΟ κεφαλι..

      Διαγραφή
    6. @ sta,

      Τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων έχουν τα στοιχεία τους ραμμένα στον ιματισμό τους (aka nametag) όχι βεβαίως για να γνωρίζει ο πολίτης (ο οποίος πολίτης δεν εχει επαφή μαζί με τα στελέχη του ΕΣ/ΠΑ/ΠΝ), αλλά για να διευκολυνθεί το μακάβριο έργο της αναγνώρισης ταυτότητας της σωρού, άν ή όταν... Από την άλλη μεριά, τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας ΕΛΑΣ/ΛΣ (αυτοί που έχουν επαφή με τον πολίτη) υποχρεούνται να εχουν στην στολή τους τον σειριακό αριθμό τους (συνήθως 6-ψήφιο νούμερο). Εάν πολίτης επιθυμεί να καταθέσει παράπονο, έγκληση κλπ εναντίον του οργάνου ΕΛΑΣ/ΛΣ για παράνομες (κατά την γνώμη του) πράξεις, αναφέρει τον αριθμό αυτό και η Υπηρεσία γνωρίζει σε ποιόν ανήκουν τα στοιχεία αυτά οπότε εχει την δυνατότητα να ερευνήσει εάν ευσταθεί η κατηγορία ή όχι. Αν είναι δυνατόν, ο ΚΑΘΕ τυχάρπαστος (και ενδεχομένος "πονηρός") να γνωρίζει το ονοματεπώνυμο του κάθε αστυνομικού. Αντιλαμβάνεσαι τους κινδύνους φαντάζομαι που μπορεί να προκύψουν. Τέλος, να σου υπενθυμίσω (σε περίπτωση που το λησμονείς) πως η ΕΛΑΣ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ υπηρεσία του δημοσίου, που όχι μόνο διαθέτει ειδική υπηρεσία δίωξης επιόρκων, αλλά έχει αποδείξει επανειλημμένως οτι αποκόπτει χωρίς δευτερη σκέψη στελέχη που παρανομούν - σε αντίθεση με υπηρεσίες του ευρύτερου δημοσιου τομέα που διατηρούν παιδόφιλους δασκάλους, κομπογιανίτες γιατρούς, λαδωμένους εφοριακούς κλπ αμετακίνητους στην καρέκλα τους.

      ...εννοείται φυσικά οτι εκ φύσεως του έργους που καλούτνται να εκτελέσουν τα ΜΑΤ, είναι αντιπαθής υπηρεσία ακόμη κι από τους ίδιους τους αστυνομικούς. Συν τοις άλλοις η πλύση εγκεφάλου και το κλίμα που κυριαρχεί στα ΜΑΤ, δεν εχει καμια μα καμία σχεση με καθαρό αστυνομικό έργο - όπου ως "αστυνομικό έργο" θεωρείται η έρευνα και αξιολόγηση στοιχείων με σκοπό την σύλληψη παραβατικών στοιχείων και παραπομπής τους στις δικαστικές αρχες. Όταν το εργαλείο της δουλειάς είναι η ασπίδα και το λαστιχένιο μαρκούτσι και όταν σου πιπιλάνε το μυαλό ολημερίς κι οληνυχτίς οτι είσαι το "σφυρί", κάποια στιγμή θα αναγνωρίζεις τα πάντα γύρω σου ως "καρφιά" έτοιμα να δεχτούν το χτύπημά σου - αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

      Διαγραφή
  3. Οποιος φοραει αυτη τη στολη,σε αποκατασταση της εθνικης κυριαρχιας και ανεξαρτησιας του Ελληνικο Εθνους θα πρεπει να κρεμαστει παραδειγματικως.
    Και οπως λεει κι ενα συνθημα - μπατσοι ειστε δουλοι,μεχρι το μεδουλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτόνομε Προλετάριε,
      θα σου πω ένα ανέκδοτο, επειδή αρέσει και σε κάτι φίλους.
      Ήταν στο ινδιάνικο χωριό ένα μικρό ινδιανάκι και είχε απορία πώς καταλήγουν σε αυτά τα παραστατικά ονόματα οι Ινδιάνοι.
      Ρώτησε τον πατέρα του και ο πατέρας του του είπε:
      -Βλέπεις εκεί τον Αρχηγό;
      -Ναι, απάντησε εκείνο.
      -Ε, λοιπόν, τον ονόμασαν Νεκρή Αγελάδα, διότι την ημέρα που γεννήθηκε ψόφησε μια αγελάδα.
      -Ααα!
      -Τον μάγο της φυλής τον βλέπεις;
      -Ναι.
      -Όταν γεννήθηκε ένα φίδι πηγαινοερχόταν έξω από τη σκηνή του, γι' αυτό τον ονόμασαν Ανήσυχο Φίδι.
      -Κατάλαβα, μπαμπά.
      -Μπράβο, ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ...

      Διαγραφή
  4. 'Αν οργανωθούν οι πολίτες , αυτά τα κολοκύθια δεν έχουν καμία μοίρα!
    Με μία ασπίδα και ένα ξύλο θα δούμε τι θα κάνουν !!
    Αυτά που κάνουν θα τα βρουν μπροστά τους!
    ΑΙΣΧΟΣ!
    Υπηρετούν το κατοχικό καθεστώς και καμία δικαιολογία δεν έχουν!!!
    Δεν υπάρχει το δεν γνώριζα!!!
    Υπάρχει εγώ κοιτάω το συμφέρον μου !!!
    Να βγάλουν το ΕΘΝΟΣΗΜΟ και να βάλουν τα SS !!!
    Και τότε αυτούς υπηρετούσαν και τώρα αυτούς υπηρετούν !!!

    Πάντως η μάνα αυτών θα είναι πάρα μα πάρα πολύ περήφανη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.