27/4/16

Όμηροι των συνδικαλιστών



Εδώ και 4 μήνες απεργούν οι υπάλληλοι των Περιφερειών που είναι εξεταστές διπλωμάτων οδήγησης ζητώντας να συνεχίσουν να παίρνουν επίδομα υπερωριακής απασχόλησης επειδή οι εξετάσεις γίνονται εκτός ωραρίου. 
Η Περιφέρεια Αττικής αφού επί 4 μήνες σφύριζε αδιάφορα, κάποια στιγμή ξύπνησε και αντιπρότεινε οι εξετάσεις να γίνονται εντός ωραρίου. Οι υπάλληλοι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ! Στην σχετική συζήτηση ήμουν ο μόνος που είπα ότι η λύση είναι η ανάθεση του έργου σε πιστοποιημένους ιδιώτες και ότι δημόσιος υπάλληλος που αρνείται να κάνει εντός ωραρίου τη δουλειά που του έχει ανατεθεί πρέπει να απολύεται αυθωρεί και παραχρήμα. 
Ακόμα και οι εκπρόσωποι της ΝΔ ζήτησαν τα λεφτά που δεν τους πληρώνει το Υπουργείο Συγκοινωνιών να τους τα δώσει η Περιφέρεια. Η ομιλία μου από 1:14:37 έως το 1:20:30. Αυτοί που βλέπετε να γελούν και να σχολιάζουν ειρωνικά στα θεωρεία είναι οι συνδικαλιστές του κλάδου, θιασώτες του καθεστώτος της Β. Κορέας. Ας ρωτήσουν εκεί τι συμβαίνει σε όποιον αρνείται να εκτελέσει την εντολή του συντρόφου Κιμ.

Thanos Tzimeros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.