7/4/16

«Δήλωση ΣΟΚ : "οι αρχές μας λένε ΨΕΜΜΑΤΑ για τους πρόσφυγες"» (βίντεο)

Συνέντευξη στόν Δημ.Νατσιό, τοῦ Δ/ντοῦ προγράμματος τοῦ ραδιοσταθμοῦ τῆς Πειραϊκῆς Ἐκκλησίας
Φοβερές αποκαλύψεις από τον Λυκούργο Μαρκούδη για το λαθρομεταναστευτικό:
«Αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι ψέματα και το λέω μετά πάσης βεβαιότητος. Αυτά που μας λένε για τα δήθεν θύματα που πνίγονται για τα δήθεν παιδιά και τις γυναίκες είναι ψέματα! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν. Έρχονται κατά χιλιάδες νέοι άνθρωποι κάτω των 30. Δεν είναι Σύριοι, ξεκινάμε από εκεί. Τα σκίζαν τα διαβατήρια μπροστά μας. Σας τα λέω γιατί τα έζησα 10 μέρες στο σημείο που έβγαιναν οι βάρκες η μία μετά την άλλη.
Δίπλα μου. Χωρίς να έρχεται ποτέ λιμενικό, στρατός, αστυνομία να ελέγξει. Κι όταν είπα θα πάω στον εισαγγελέα Μυτιλήνης να καταθέσω μήνυση για παραβίαση εθνικών συνόρων γελάγαν. Μα έχουμε παραβίαση εθνικών συνόρων και μου είπαν δεν έχουμε γιατί ο πρωθυπουργός είπε να μπουν ελεύθερα και μας έχει δέσει τα χέρια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τότε ποιος είναι ο λόγος να υπάρχει στρατός, αστυνομία, λιμενικό...να με προστατεύσουν από τί!... αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τα σύνορα της πατρίδας μου...».


7 σχόλια:

  1. οι άλλοι από το thepressproject, φασιστάκι τον ανεβάζουν, φασιστάκι τον κατεβάζουν. α του προσάπτουν ακόμη ότι κάποτε παρουσίαζε το disney club, σκέτη προπαγάνδα, αλητεία

    για την ουσία όσων καταγγέλλει τίποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασίστες είναι αυτοί που τα λένε!!
      Φαίνεται αξιόλογος άνθρωπος. Μετά την επιτυχία του disney club θα μπορούσε άνετα να έχει 'υποταχθεί' στον χώρο των media και να κάνει καριέρα. Προτίμησε όμως να αφοσιωθεί στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας και μπράβο του!
      Αυτό τους πειράζει, ότι είναι πιστός χριστιανός!

      Διαγραφή
  2. Ὁλόκληρη ἡ συνέντευξη τοῦ Λυκούργου Μαρκούδη στόν Δημ.Νατσιό, στό: https://www.youtube.com/watch?v=ggmndI6mFXk&nohtml5=False

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Σάββα αποτελεί είδηση αυτός ο τραγέλαφος ;
    Είναι δυνατόν αυτός ο «άνθρωπος» - με ένα ταξίδι δέκα ημερών - να διαψεύδει εμάς τους Δωδεκανήσιους που τα βιώνουμε εδώ και δέκα χρόνια !!!
    Γιατί προβάλλεται πολίτες που δεν είναι π α τ ρ ι ώ τ ε ς ;
    Δεν χάσατε δα και το κριτικό σας πνεύμα !! . Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα και σίγουρα δεν αγιάζει τον καθένα εγκάθετο που θέλει να λογιάζεται για πατριώτης αραδιάζοντας σωρό από ψευδή ή ανεξακρίβωτα στοιχεία, αριθμούς, γεγονότα, πληροφορίες.
    Ωφελούν κύριε Σάββα οι δημοσιογράφοι που επικαλούνται στοιχεία κατά τρόπο αόριστο και αποσπασματικό; Που αλλοιώνουν και στρεβλώνουν τα πραγματικά γεγονότα επειδή είναι αντισύριζα ή αντινδ είτε ο,τι αντι- . Δεν χρειαζόμαστε πλέον ρεπορτάζ κ’ δημοσιογράφους που εκμεταλλεύονται την ιδιότητα τους και την χρήση του ονόματος των φορέων που εκπροσωπούν ως μέσο προπαγάνδας , υποτάσσοντας την αλήθεια σε οποιαδήποτε άλλες επιταγές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά την άποψη σας και αφού είστε κάτοικος Δωδεκανήσου τι ακριβώς είναι ψέμα και προπαγάνδα από αυτά που λέει και πώς έχει στην πραγματικότητα η κατάσταση;

      Διαγραφή
    2. Μπάμπη
      ένας δημοσιογράφος που έζησε τα γεγονότα που επικαλείται, έχει εξ αντικειμένου αξιοπιστία.
      Εσύ που τα ζεις χρόνια τώρα, έχεις αξιοπιστία, αλλά δεν είσαι δημοσιογράφος.
      Αν έχεις να καταθέσεις την αλήθεια σου, το ιστολόγιο είναι ανοικτό.
      Γράψε ένα άρθρο και στείλτο και θα το δημοσιεύσουμε.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.