26/4/16

Αυτός είναι ο ελληνικός παραλογισμός - Η ΣΥΡΙΖΑία κ. Παπαχελά, που είναι υπέρ των καταλήψεων, καταγγέλει τους ΣΥΡΙΖΑίους που κατέλβαν το ΔΙΚΟ της ξενοδοχείο

Αλίκη Παπαχελά: Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου....
...άκουσα κι απ τον μεσήλικα "αρχηγό" τους ότι "θα μου χώσει μία" και να ξεκουμπιστώ... 
Αναγκάζομαι να κάνω ανάρτηση που δεν θα θελα, απ το κινητό στον δρόμο, επειδή μαθαίνω ότι έχει γίνει και σελίδα καλέσματος αλληλέγγυων στο φατσομπούκι για να στηρίξουν την κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην Αχαρνών.

Λοιπόν το ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας μου, δεν είναι εγκαταλελειμένο, προσπαθώ εδώ και χρόνια να το πουλήσω. Τα τελευταία χρόνια των μνημονίων με τους ανήκουστους φόρους δε, έχουν φθάσει τα χρέη πάνω απ τον ουρανό. Το να καταλαμβάνεις ιδιωτικό χώρο να αρνείσαι να τον εγκαταλείψεις όταν στο ζητάει ο ιδιοκτήτης, να τον ξεφτιλίζεις λεκτικά και να του λες ότι τα δικαιώματά του είναι τίποτα μπροστά στον προσφύγων δεν είναι ούτε αλληλεγγύη ούτε δικαιοσύνη ούτε χτύπημα του καπιταλισμού. Αν σκοτώνοντας εμένα νομίζετε ότι θα έρθει παγκόσμια ειρήνη δικαιοσύνη και ανθρωπιά, είστε μακριά νυχτωμένοι.
Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου....

Ένα τω μεταξύ, εκτός του χλευασμού που υπέστην απ τους "αλληλέγγυους" σ ότι και να έλεγα στην προσπάθειά μου να τους πείσω να φύγουν χωρίς παρατράγουδα μόνοι τους, άκουσα κι απ τον μεσήλικα "αρχηγό" τους ότι "θα μου χώσει μία" και να ξεκουμπιστώ. Εκείνη την ώρα που με χλεύαζαν έβριζαν και όλα τα όμορφα ήρθε και μεσίτης με πελάτη να το δεί και ακούγοντάς με να του μιλάω στο τηλέφωνο λέγοντάς του ότι έχουν κάνει κατάληψη και να φύγει, άρχισαν να γελάνε λέγοντας πράγματα τύπου " κοίτα η μαλακισμένη νομίζει ότι μας κοροϊδεύει" και άλλα όμορφα!
Μαθαίνω επίσης, απ ευθείας απ τον ΟΗΕ, ότι υπάρχουν ανάμεσα στους "αλληλέγγυους" μέλη ΜΚΟ.
Είναι πολλά τα τζάμπα λεφτά είς βάρος της μαλάκως, ε μάγκες;

3 σχόλια:

  1. Ναναι "Αλλαγη" (οπωσδηποτε αραιστερη ) μα μακρυα απο μενα και τα δικα μου...Απλα για τα κεφαλια των αλλων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοσα χρονια κλειστο, εκεινη την ημερα πηγε ο Μεσιτης με τον πελατη. Α ρε ψευτες αριστεροι, μια ζωη στην κλαψα, τη ρεμουλα στο ψεμα. Θα βαλουν τωρα μυαλο, η θα χρειαστει ακομα μια φορα ο Γραμμος και το Βιτσι αλλα τελεσιδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Καθώς θέλετε ίνα ποιώσιν υμίν οι άνθρωποι, και υμείς ποιείτε αυτοίς ομοίως"
    Επιβεβαιώνετε ο κανόνας. Ουαί υμίν αριστεροί και φαρισαίοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.