2/5/16

Αναβλήθηκε για το 2020 η δεύτερη φάση της κοινής αποστολής ΕΕ-Ρωσίας στον πλανήτη Άρη

ΡΩΣΙΑΑναβλήθηκε για το 2020 η δεύτερη φάση της κοινής αποστολής ΕΕ-Ρωσίας στον πλανήτη Άρη
Το δεύτερο στάδιο της ιστορικής, κοινής αποστολής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Ρωσίας για την αναζήτηση ζωής στον πλανήτη Άρη αναβλήθηκε για δύο χρόνια και αντί για το 2018 ορίστηκε για το 2020, ανακοίνωσε η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos.
Στις 14 Μαρτίου η Roscosmos και η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία ESA εκτόξευσαν ένα διαστημόπλοιο από το Μπαϊκονούρ του Καζακστάν, στο πλαίσιο του προγράμματος ExoMars. Βασικός σκοπός του είναι να καθορίσει αν υπήρξε ποτέ ζωή στον Άρη, εξετάζοντας το περιβάλλον του Κόκκινου Πλανήτη. Στο δεύτερο στάδιο οι δύο υπηρεσίες θα στείλουν στον πλανήτη ένα ρομπότ που θα κάνει μελέτες στο έδαφός του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόφαση για την αναβολή της έναρξης της δεύτερης φάσης για το 2020 ελήφθη εν μέρει επειδή διαπιστώθηκαν καθυστερήσεις εκ μέρους των εργολάβων στην παράδοση του αναγκαίου επιστημονικού εξοπλισμού.
Ημερησία

3 σχόλια:

  1. οταν θα επιστρεφουν οι Αμερικανοι θα πηγαινει ο πουτιν με τα εγκονακια του. Μα τι ξεφτιλα ' υπερδυναμη' . οι τουρκοι του ριχνουν τ αεροπλανα , αυτος δεν μπορει ν απογειωσει ουτε ρουκετα, οι Αμερικανοι προσπαθουν να τον βοηθησουν , χαχαχα ξανθο γενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αμερικανοί λευκοι αποικοι που έκαναν κάποτε το αμερικανικό θαυμα τώρα εγκαταλείπουν σωρηδόν τη χώρα και την αφήνουν στα χέρια των υπόλοιπων άπλυτων. Το πουερτο ρικο δηλαδή σε λιγα χρόνια θα είναι η καλύτερη τους πολιτεία.

    Κατά τα άλλα, ο πουτιν φρενάρησε αποτομα τις αμερικάνικες φιλοδοξίες στη Συρία όπου οι αμερικανοι έφαγαν τα μούτρα τους. Ενώ με τους μουσουλμάνους τους άραβες κτλ, αφού οι τελευταίοι έριξαν από τα 700 ποδια δυο αμερικανικούς πυργους και τους έφτασαν στο επιπεδο zero, ο προεδράρας συνεχίζει να γλύφει τους ξυπόλητους της μεσοποταμίας. Η απόλυτη ξεφτίλα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τραγικο αυτη η χωρα δεν εχει γιατρια παλι καποιοι περιμενουν τον μοσκοβα η ξανθο γενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.