30/5/16

Απο οσο γνώρισα την Ελλαδα ...




Απο οσο γνωρισα την Ελλαδα (δουλεύοντας όπως δουλεύει ένας μετανάστης για 23 χρόνια: δηλαδή δυο φορές πιο πολύ απο τον "ντόπιο") υπηρχε παντα οχι ταξικος αλλα εργατικος/διαταξικος πολεμος: απο τη μια εκεινοι που κοπιαζαν κ εργαζονταν με σοβαροτητα, αθορυβα κ υπομονη κ ηθελαν να προχωρησουν κ να δημιουργησουν. Απο την αλλη χαραμοφαηδες που εβλεπαν την εργασια ως αγγαρεια κ ανεβαιναν τα σκαλια της κοινωνιας μεσω μεσων και βυσμάτων, λαικισμού και κομματων, διαταξικών διεφθαρμένων ομιλων, τζακιων κ συνδικατων. Το σύστημα είναι τόσο αναξιοκρατικό, αδιαφανές και άδικο που πάντα ευνοεί την διαταξική "τάξη των χαραμοφάηδων" σε βάρος της διαταξικής "τάξης της εργατικών". 

Η σημερινη κυβερνηση ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα ενος διαταξικού συρφετου αριστερων/ακροδεξιων που κοπιαζαν μονο στην πολιτικη κομπινα και απάτη κ ελαμψαν κυριως στη μελετη των μενου των εστατιοριων και των εξουσιαστικών μηχανορραφιών.

 Παρτε τους δυο πυλωνες της: Τσιπρας κ Καμμενος. Δειτε τα βιογραφικα τους κ πειτε μου τι δουλεια εκαναν στην ζωη τους; Τι ξέρουν αυτοί οι άνθρωποι απο εργασία, ιδρώτα και δημιουργία;

 Τετοιος συρφετος ως μοναδικη οικονομικη πυξιδα μπορει να εχει μονο την πονηρή τεχνη της πολιτικής επιβίωσης, στρέφοντας το ενα κομματι της κοινωνιας εναντια στο αλλο, μεσω του φθονου και της μνησικακίας, την εκμετάλλευση της απελπισίας των φτωχών κ της περιφρονησης της εργασιας κ των καρπων της. 
Αυτά κάνουν όλα τα αυταρχικά καθεστώτα. 99% των δικτατοριών, απο την εποχή του Αριστοτέλη μέχρι την εποχή του Ενβέρ Χότζα, στο όνομα των φτωχών μιλούν και δρουν. 

Στο τέλος σπέρνουν τον ακραίο κοινωνικό αμοραλισμό, διχάζουν την κοινωνία και κάνουν τους πλούσιους πενήτες και τους φτωχούς ζητιάνους (η Βενεζουέλα είναι το τελευταίο γνωστό παράδειγμα). 
Αυτα περι ταξικου πολεμου και άλλα ηχηρά παρόμοια ειναι για χρησιμους ηλιθιους και απελπισμένους ανθρώπους. Στην ουσία κλείνουν το μάτι στην "διαταξική τάξη των χαραμοφάηδων" λέγοντας: "εμείς θα ελέγξουμε το παιχνίδι ξανά παίδες, είτε με μηνμόνιο είτε χωρίς!". Κάνουν ταξικό πόλεμο τεμπέληδες αριστεροί χέρι χέρι με τεμπέληδες ακροδεξιούς; Διαταξικο πολεμο στην εργασια και την παραγωγή πλούτου μέσω αυτής εχουν κηρυξει. Γιατι απο εκει προερχονται...



Και στον "φίλο" Συριζαίο που με ρωτά ιδιωτικά, μετά το τελευταίο σχόλιο μου, εάν είμαι φιλελελεύθερος. Ναι, είμαι φιλελεύθερος, "μαθητής" του Μπέρλιν και του Μονέ. Γι'αυτό έμαθα να σέβομαι τους ανθρώπους της εργασίας και της δημιουργίας, να μην τους φθονώ και διαβάλλω. Είμαι ένας μετανάστης του κόσμου. Δεν είμαι πρώην Κνίτης, πρώην μαιοκός, νυν τσαβεζικός, μνησίκακος τεμπέλης και λαμόγιο...


Gazmend Kapllani


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.