27/5/16

Ενημερωτική αφίσα των Antifa


7 σχόλια:

  1. Αυτοί οι φαιδροί που αυτοαποκαλούνται αντιφασίστες, ενώ είναι οι χειρότεροι φασίστες, που βρίσκουν τα λεφτά για να κάνουν την αντεθνική - φιλοτουρκική προπαγάνδα τους;
    Μήπως είναι στην λίστα πληρωμών της ΜΙΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιρός δεν ήταν να τους βάλει στο payroll, έστω και εν αγνοία τους?

      Απο χρήσιμους ηλίθιους η χώρα, να μαστε καλά, ποτέ δεν είχε έλλειψη. Κι απο τους αριστερούς κολλημένους και απο τους δεξιούς.. Όρεξη να έχει η ΜΙΤ και μπορεί να παίξει όμορφη μπάλα.

      Διαγραφή
  2. Τιποτα περιεργο, για αυτους που ξερουν οι ΑΝΤΙΦΑ ειναι οι πιο μεγαλοι αντιφασιστοΦΑΣΙΣΤΕΣ που υπαρχουν στην χωρα μας. Τετοια διεθνο-φασιστικα αριστερα σκουληκια δεν πρεπει απλα να αποφευγονται αλλα να συνθλιβονται κατω απο την πατουσα της Ελληνικης Δημοκρατιας. Καθε τραμπουκικη, αντεθνικη και βαθεια φασιστικη εμφανιση τους δικαιωνει απολυτα το κυνηγητο που τους ειχε εξαπολυσει η επαναστατικη κυβερνηση της 21ης Απριλιου...ε δεν το λες και λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε όλο το συνταγματικό τόξο....έχουν γνώση οι φύλακες.η δημοκρατία δεν φοβάται κανέναν και τίποτα και άλλες βλακειες που λέμε κατά καιρούς συνήθως όταν βλέπουμε κατάματα την πέμπτη φάλαγγα και τα χάλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε ένας από τους αποπάνου...
    δεν απάντησε με επιχειρήματα στην γελοία αυτή αφίσα...
    η οποία μάλιστα ξεκινά με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΕΜΜΑ.

    Σύμφωνα λοιπόν με όλο τον πλανήτη και σύμφωνα με όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη αυτού κάθε χώρα έχει 12(δώδεκα) μίλια χωρικά ύδατα & εναέριο χώρο.
    "...Το 1982 ψηφίστηκε η Διεθνής Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας, που περιελάμβανε την οριοθέτηση των χωρικών υδάτων στα 12 Ναυτικά Μίλια από την κοντινότερη ξηρά..."

    Αυτά τα ολίγα γιατί βιάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη που έχει άλλο εύρος εναέριου χώρου (10 μίλια) και άλλο εύρος χωρικών υδάτων (6 μίλια) είναι αλήθεια, και είναι ένα πρόβλημα.

      Τα υπόλοιπα που λέει είναι ψέματα. Δεν παραβιάζουν μόνο τα 10 μίλια, αλλά και τα 6, και με εναέρια και με πλωτά μέσα, και γίνονται και υπερπτήσεις εδάφους.

      Διαγραφή
  5. Οι τουρκοι ειναι σιγουρα πισω απο τη φαρσα αντιφα. Ξεσκεπαστε τους,τιμωριστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.