27/5/16

Πάει, σάλταρε ο Ερντογάν - Θα... μεταμφιεστεί σε Μωάμεθ Πορθητή για να γιορτάσει την Άλωση

  • Κάθε χρόνο με μεταμφιεσμένους γενίτσαρους και τυμπανοκρουσίες γιορτάζουν στην Τουρκία την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο πρόεδρος της Τουρκίας, που δηλώνει ότι θέλει να μπει η χώρα του και στην ΕΕ, ετοιμάζει και φέτος φιέστα για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται μάλιστα να μεταμφιεστεί σε… Πορθητή κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την Άλωση, προκειμένου να «ντοπάρει» τους χιλιάδες Τούρκους που συμμετέχουν σ΄ αυτές.

Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

9 σχόλια:

  1. Το μυρμήγκι πότε βγάζει φτερά;(...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάτε ορέ σε ποιούς δώσαμε τα κλειδιά να μας προστατεύσουν από τούς......Καθολικούς.......!!!!!!!.......!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...σιγά το πράγμα!
    Εδώ ο δικός μας παριτστάνει τον Τσε Γκεβάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωρε παιδιά ! Τα καρναβάλια δεν περασαν; Ή μήπως κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύτερα να περιμένουμε μέχρι την 29η Μαϊου και μετά γελάμε και σχολιάζουμε...

    Επειδή έχουμε συνηθίσει στον δήθεν ΤσεΓκεβάρα της πορδής, στον κοιλιόδουλο στρατάρχη του σπληνάντερου, στους τηλεμπουμπούκους πωλητές πατριωτικής ελπίδας και στους θρασύδειλους καραφλούς νεοναζί με IQ αμοιβάδας, θεωρούμε οτιδήποτε άλλο ως κωμικό. ΟΚ, εντάξει δεν είναι και ότι πιο σοβαρό να μεταμφιέζεται ένας πολιτικός ηγέτης, αλλά ας είχαμε κι εμείς κάποιον πρόεδρο/πρωθυπουργό με 10 κιλά αρχίδια και γρανιτένια εξωτερική επιθετική πολιτική κι ας ντυνόταν Λεωνίδας, Θεμιστοκλής ή Καραϊσκάκης αν ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανείς δεν μπορεί να αγνοεί τις προεκτάσεις τέτοιων γελοίων ανοησιών από άτομα , τα οποία έχουν κυβερνητικές θέσεις . Και διευθυντής νομαρχίας να το έκανε αυτό και αυτός πάλι νούμερο θα γινόταν και θα ξεφτίλιζε την υπηρεσιακή ιδιότητα και θέση του. Τέτοιες γελοιότητες τις συνήθιζε πράγματι ο Μουσολίνι αλλά και ο Νέρων, που ήθελε να παριστάνει τον καλλιτέχνη ˙ θα πει κανείς γιατί να υστερήσει ο Recep Tayyip Erdoğan; Βέβαια κάποιοι διακρίνουν μεγαλείο στις τζούφιες απειλές και τις γελοιότητες τού τελευταίου ˙ κάποιος έφθασε μέχρι και να ζυγίσει το βάρος των διδύμων γεννητικών αδένων του και απεφάνθη υπέρ “υπερβάρου”. Δεν μπορώ να γνωρίζω τις πηγές πληροφόρησής του, ούτε με αφορά το θέμα, ούτε επίσης ενδιαφέρομαι για τον λόγο για τον οποίο κάποιος ασχολήθηκε με αυτό, έστω και μεταφορικά. Διότι τέτοιες συμπεριφορές ανόητων επηρμένων έχουν να κάνουν κυρίως με το “ελλιποβαρές” τής προσωπικότητας και διαλυμένα κουφώματα τού ρετιρέ “που μπάζει”, έστω και αν οι “παλληκαράδες γιαλαντζί” χρησιμοποιούν υποστύλωμα για να μην σέρνονται στο έδαφος τα «υπέρβαρα». Ήδη οι “κουτόφραγκοι” για τούς οποίους ο Μουσολίν-Σουλτάν τής συμφοράς νόμιζε ότι θα τρομάξουν από τα νταηλίκια του, τού τρίβουν στα μούτρα (και πού είσαι ακόμη …) τις δεσμεύσεις και τις τουρκικές υποχρεώσεις και δείχνουν ξεκάθαρα ότι , πρώτα θα συμμορφωθούν οι τουρκο-τσαμπουκάδες και μετά θα δουν τις αντιπαροχές που προσπαθεί να αποσπάσει από το παράθυρο και νατηλίδικα ο τσάμπα μάγκας. ( π.χ. ο Γιούνκερ που υποτίθεται ότι αβαντάρει τον “Μοχαμέτ τον πορθητή” τού διεμήνυσε ότι οι απειλές του δεν περνάμε. (---//www.iefimerida.gr/news/268932/minyna-gioynker-se-erntogan-oi-apeiles-den-apoteloyn-kalytero-diplomatiko-ergaleio) . Η πλάκα θα είναι ο Πρόεδρος τής Αυστρίας να ντυθεί Δούκας Λεοπόλδος ή Ερνστ Ρούντιγκερ φον Στάνρνμπεργκ . Θα τρέχει να κρυφτεί το σουλτανάκι και δεν θα φτάνει ˙ εκεί να δείς πιλάλα και μεγαλείο το Recep Tayyip !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για όσους θαυμάζουν την αποτελεσματικότητα των χειρισμών τού ΜουσολινοΣουλτανίσκου ιδού και άλλες δύο ειδήσεις σχετικά με το πόσο και πώς επέδρασαν οι παλληκαριές του απέναντι στην Ε.Ε. σχετικά με το προσφυγικό
      α) Η Αυστρία υποδεικνύεινα μην επαφίεται κανείς στην συμφωνία με την Τουρκία για το προσφυγικό (--www.iefimerida.gr/news/269256/aystria-na-min-epafietai-kaneis-sti-symfonia-me-tin-toyrkia-gia-prosfygiko)
      β)Ο Σουλτς δηλώνει ότι δεν μας εντυπωσιάζουν οι απειλές Ερντογάν και καλεί τούς τούρκους να εκπληρώσουν στο 100% τις προϋποθέσεις που τέθηκαν για την παράκαμψη τής βίζας . "Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατηγόρησε την Αγκυρα ότι αθέτησε τον λόγο της, σε ό,τι αφορά την αλλαγή του αντιτρομοκρατικού νόμου, ενώ σχολίασε τις απειλές Ερντογάν, περί «παγώματος» της συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ, για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. «Οι απειλές δεν αποτελούν το κατάλληλο μέσο στην πολιτική. Δεν θα εντυπωσιάσουν τους Ευρωπαίους, το αντίθετο. Θα παραμείνουμε σταθεροί στο να εκπληρωθούν 100% και οι 72 προϋποθέσεις για να χορηγηθεί βίζα. Δεν θα υπάρξει καμιά ταλάντευση», προειδοποίησε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος και τόνισε ότι «τα σχετικά νομοσχέδια της Κομισιόν θα προωθηθούν στην αρμόδια νομική επιτροπή, μόνον όταν η Αγκυρα θα έχει τροποποιήσει τον αντιτρομοκρατικό νόμο».
      Η ΕΕ, τόνισε ο Σουλτς μιλώντας στην Die Welt, περιμένει σαφείς βελτιώσεις από την Αγκυρα και σε ό,τι αφορά την προστασία προσωπικών δεδομένων. «Οι συζητήσεις πρέπει να αρχίσουν άμεσα στο τουρκικό κοινοβούλιο. Αν δεν συμβεί αυτό τότε οι ευρωπαϊκοί θεσμοί δεν θα μπορέσουν να τηρήσουν τον οδικό χάρτη. Διαφορετικά δεν βλέπω πώς μπορεί να χορηγηθεί βίζα στους Τούρκους πολίτες τον Οκτώβριο» τόνισε στη γερμανική εφημερίδα(www.iefimerida.gr/ news/269400/soylts-den-mas-entyposiazoyn-oi-apeiles-erntogan-na-ekplirosei-sto-100-tis-proypotheseis).

      Και να που ενώ η Συμφωνία όριζε ότι θα εχορηγείτο στους τούρκους το καθεστώς εισόδου χωρίς βίζα από τον Ιούνιο , που θα είχε και κάποιο νόημα εν όψει θερινων μετακινήσεων, ήδη αυτό "έφυγε", χάθηκε και μιλάνε πλέον για Οκτώβριο.
      Εάν βέβαια θα υπάρχει Recep Tayyip Erdoğan σε θέση Εξουσίας τον Οκτώβριο τού 2016 .... Ποιός ξέρει .

      Διαγραφή
  7. Φήμες λένε ότι Τσίπρας και Φίλης προτίθενται να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό να παραστούν στην παρέλαση (είναι γνωστό ότι αντιτίθενται μόνο στις δικές μας εθνικοπατριωτικές παρελάσεις) με σκοπό να συγχαρούν τον μεγάλο ηγέτη-σουλτάνο για την απελευθέρωση της Πόλης από τους σκοταδιστές, θρησκόληπτους, σφετεριστές και καταστροφείς της αρχαιοελληνικής παράδοης Βυζαντινούς (που ουδεμία σχέση είχαν με Έλληνες). Και οι δυο τους θα εκφράσουν την έλπιδα σύντομα στο μέλλον, να εκλείψουν οι εθνικιστικές κορώνες εκατέρωθεν έτσι ώστε να μπορέσουμε και πάλι οι δυο λαοί, να συζήσουμε και συνυπάρξουμε αρμονικά και ειρηνεμένα όπως και κατά την ένδοξη περίοδο των 400 χρόνων Οθωμανοκρατίας, κάτω από την ευλογία φυσικά του μεγαλοδύναμου Αλλάχ και του προφήτα Μωάμεθ, εξαλείφοντας οριστικά τα οπισθοδρομικά χριστιανικά παράσιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απίστευτο αυτό το ετήσιο καρακιτσαριό, που οργανώνεται από την δεκαετία τού '50 και μετά στην Κων/λη, κάθε 29η Μαΐου. Διαβάστε τι γράφει γι αυτό ένας συμπατριώτης μας που ζει εκεί:

    Μικρό σχόλιο για μία ασκόπως επαναλαμβανόμενη μεγάλη επέτειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.